• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar allahtan gece uyku yokta sabah erken kalkmıyorum yoksa aman amann yanmışım :)

Valla bunun bir cevabını veren doktor çıkarsa opecem o doktoru yemin ederim..
Eşim inanmiyoordu o da inandı duyunca şok oldu... sordukan sonra beni Etiketler misin canım.
Sorcam bakalım paZartesi ama bende sanmıyorum cevap alabileceğimi.tamam canım tabiki etiketlerim

Boğazım şiş benim.de doktorumu aradım nane limon ve ıhlamur dışında asla başka bişey içme dedi.şeker yerine bal.kullanırsan sevinirim dedi.
Boğazım geçti benimde şimdide burnum felç.nezle gibi aksırıp tıksırıp duruom.bende nane limon içtim gece ,bence artık gebelik sonuna doğru vücut iyice yorgun dştü,havalar zaten grip nezle zamanı , zayıf bünyeleri yakaladı.inşAllah doğuma kadar geçer ya

Boğazım geçti benimde şimdide burnum felç.nezle gibi aksırıp tıksırıp duruom.bende nane limon içtim gece ,bence artık gebelik sonuna doğru vücut iyice yorgun dştü,havalar zaten grip nezle zamanı , zayıf bünyeleri yakaladı.inşAllah doğuma kadar geçer ya
Evet direnç azalıyor sanırım. ben de geçen haftalarda atlattım. işten izin akıp evde iyice terledim. o zaman biraz kendime geldim. dinlemezsen kolay gecmiyor

O biraz zor gönülcüm yaaa.benim ki arada bi allahın lütfu işte.artık psikolojim bozulmuştu çünkü.resmen hiçbir şeuden zevk almıyordum
Ilk cocugum gece yarim saatte bir kalktigini bilirim.2.cocugum dogumun dogumun ertesi gecesi 2 defa kalkti sasirdim ellemedim bende bazen 1 kalkti bazen 2 bazen de hic.cok sukur onda gece uykusunda rahattim.2 yasinda suan hic kalkmiyor bayadir.
Insallah bebikleriniz uzmez sizi.

Evet direnç azalıyor sanırım. ben de geçen haftalarda atlattım. işten izin akıp evde iyice terledim. o zaman biraz kendime geldim. dinlemezsen kolay gecmiyor
Canım ben hep evdeim dinlenme halindeyim ama herkes hasta annem eşim.nekadar uzak durmaya çalışsanda illa yakalıyo bide ben çok c vitamini falan alıyorum doğal yolla ona rağmen fenaym.terlemek iyi fikir onu deniyim ben ya yoksa hapşurmaktan çocuğum sersem oldu içerde:hasta:

Gözün aydın canım kurtuluyorsun şükür evde uzat ayaklarını yat tvde de süper programlar var :)
ah canım sanırım pek öyle olmayacak kimse bana kızmasın ama daha doğum çantam bile hazır değil :/// hergün rüyama giriyor acil doğuma gidiyorum çanta yok bişi yok :) yapamadım tek başıma yıka ütüle koy iznime kadar beklettim. Annemlerle evin temizliğine girişicez oda süslemesi çikolatası vs o işlere bakcam yani bana pek rahat yok aama en azından işe geldiğim gibii erken uyanmam bu bile iyi benim için :)

Dogum yapanlari tebrik ediyorum saglikla buyutsunler dogum yapacaklarda insallah saglikla kucaklarina alsinlar
Melan-kolik Melan-kolik cnm kizcen gelmis ama biraz sabirsiz cikmis insallah hersey yolundadir Tekrardan tebrik ederim
Sorma tatlim erkenden cikti geldi ama saglik durumumuz cok sukur iyi gidiyor senin kizcen bari uslu dursa nede olsa o da viyanali benimkide cakma hemseri :D

bugünlerde çok fazla adet sancısı hissediyorm kızlar sanırım benimki 40 ı görmeyecek :)

Back
X