- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.601
Ben artık doğurmaktan umudu kestim![]()
Ay canım yaa aynı günmüşüz. Ne olacak halimiz? Herkes ben de, annem kayınvalidemler, 10 nufüs olduk, beklemedeyiz
Ve ben korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık doğurmaktan umudu kestim![]()
Göz kararı ama 1 çay bardağına 1/4 sirke, gerisi su olacak. 1 çay kaşığı da tuz. İnşallah faydasını görür rahatlarsınOranı nasıl olucak canım bunların yapıyım hemen midem bulanıyo artık :/
Bende her gün milletin doğurmadin mi telefonlarına uyanıyorumAy canım yaa aynı günmüşüz. Ne olacak halimiz? Herkes ben de, annem kayınvalidemler, 10 nufüs olduk, beklemedeyiz
Ve ben korkuyorum
Bnm de ağrım sizim hc yoj bazen iğne batması gibi oluyor o kadar.pzrtsi sezeryan olmasa bnmki de beklicekti hrhlde.sağ salim kurtulalim artık inşallah. En çok su sisligimden kurtulmak istyrm davul gibi elim yüzüm.başka bi insan gibi oldumBen artık doğurmaktan umudu kestim![]()
Gözün aydın canım :)) Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizlere inşallahDoğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın
Ben de artık çok zorlanıyorum son günler gerçekten çok zor. Ayağıma hiç bir ayakkabı olmuyor geceleri avucumu bile sıkamıyorum. Yan yatmaktan yanlarım ağrıdı. Bir de kabızlık problemim başladı. Sinirlerim çok gergin zaten. Hamileligimin en zor dönemini geçiriyorum.Bnm de ağrım sizim hc yoj bazen iğne batması gibi oluyor o kadar.pzrtsi sezeryan olmasa bnmki de beklicekti hrhlde.sağ salim kurtulalim artık inşallah. En çok su sisligimden kurtulmak istyrm davul gibi elim yüzüm.başka bi insan gibi oldum
Evet bende baktım yorumları hep olumlu özelliklerine göre de fiyatı uygunBen de ondan aldım. . Daha pahalı markalarla aynı işi rahatlıkla görüyo yazıyodu kullanıcı yorumlarında. . 70 ya da 80liraydı galiba
Ay canım valla alsaydın bütün 9 ayın yorgunlugunu stresini arayanlardan :)Bizim de bu sabah randevumuz vardı doktorun acil plansız ameliyatı çıkmış yarın sabaha kaldı. Bu doktorun da her benim randevum olduğu gün plansız ameliyatı çıkıyor. Hastaneden arayanlara da verdim veristirdim. Pimi çekilmiş bombA gibiyim her an birine patlamaya hazırdoguramadikca sinir küpü oluyorum off
![]()
Kızım dünyaya geldi 4.05 3kilo doğdu darısı tüm annişlere![]()
Maşşallah canım prensesineKizlar bizimde bugun randevumuz vardi kucuk hanim 3250 gr olmus her zamanki gibi yine yuzunu gostermedi nst de de sanci felan cikmiyor son 20 gunumuz...
ah canım sanırım pek öyle olmayacak kimse bana kızmasın ama daha doğum çantam bile hazır değil :/// hergün rüyama giriyor acil doğuma gidiyorum çanta yok bişi yok :) yapamadım tek başıma yıka ütüle koy iznime kadar beklettim. Annemlerle evin temizliğine girişicez oda süslemesi çikolatası vs o işlere bakcam yani bana pek rahat yok aama en azından işe geldiğim gibii erken uyanmam bu bile iyi benim için :)
Saolasın canımGöz kararı ama 1 çay bardağına 1/4 sirke, gerisi su olacak. 1 çay kaşığı da tuz. İnşallah faydasını görür rahatlarsın
Oyyy bu Ateşi neyle besliyon kuzum hiç gelesi yok.Bugünkü şarkı benden oğluşum Ateş e gelsin "takvimlerdennnn haberin yoook geçiyorr günlerrr dırırın dırırırmmm "
Son 1 hala gelen giden yok![]()

Ayy sormaaa canısı zati kemiklerim ayrılıyo bi de beynim vücudum zonkluyo:/ hep bu kv çökertti bağışıklık sistemimi :) )Ah kuzum sende mi hastasın nolcaz bi böle ya hamilelik zaten zor bide bu çıktı nyse Allah beterinden korusun
Saolasın bebitom valla yeter ki iyileştirsin beni çoookk fenayımSalatalriniza surekli sirke koymayi aliskanlik haline getirin.sirke limon yag karisimi.
Onunda faydasi oluyor.salatanin o suyunuda yemeyi ihmal etmeyin tabi
Sende onun üstüne üstüne hapşur öksür , onada bulaştır intikamını alAyy sormaaa canısı zati kemiklerim ayrılıyo bi de beynim vücudum zonkluyo:/ hep bu kv çökertti bağışıklık sistemimi :) )
benim kaynana Allahtan kokmaz bulaşmaz ,ne faydası vardır ne zararı.bide onu çekemezdim zatiiiGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünDoğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın
Keyfisi yerinde kuzunun maŞallah içerde..Oyyy bu Ateşi neyle besliyon kuzum hiç gelesi yok.![]()