• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizim de bu sabah randevumuz vardı doktorun acil plansız ameliyatı çıkmış yarın sabaha kaldı. Bu doktorun da her benim randevum olduğu gün plansız ameliyatı çıkıyor. Hastaneden arayanlara da verdim veristirdim. Pimi çekilmiş bombA gibiyim her an birine patlamaya hazır :KK62: doguramadikca sinir küpü oluyorum off :mad:

Ay canım yaa aynı günmüşüz. Ne olacak halimiz? Herkes ben de, annem kayınvalidemler, 10 nufüs olduk, beklemedeyiz :anneadayı:

Ve ben korkuyorum
Bende her gün milletin doğurmadin mi telefonlarına uyanıyorum :KK62: zaten gece uyuyamiyorum sabahta meraklı insanlar yüzünden uyanıyorum. Ayy isyanlardayim yaa. Eşimde senin bu insanların baskısı yüzünden san cin gelmiyor psikolojik diyor

Ben artık doğurmaktan umudu kestim :KK53:
Bnm de ağrım sizim hc yoj bazen iğne batması gibi oluyor o kadar.pzrtsi sezeryan olmasa bnmki de beklicekti hrhlde.sağ salim kurtulalim artık inşallah. En çok su sisligimden kurtulmak istyrm davul gibi elim yüzüm.başka bi insan gibi oldum

:anneadayı:Doğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın
Gözün aydın canım :)) Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizlere inşallah

Bnm de ağrım sizim hc yoj bazen iğne batması gibi oluyor o kadar.pzrtsi sezeryan olmasa bnmki de beklicekti hrhlde.sağ salim kurtulalim artık inşallah. En çok su sisligimden kurtulmak istyrm davul gibi elim yüzüm.başka bi insan gibi oldum
Ben de artık çok zorlanıyorum son günler gerçekten çok zor. Ayağıma hiç bir ayakkabı olmuyor geceleri avucumu bile sıkamıyorum. Yan yatmaktan yanlarım ağrıdı. Bir de kabızlık problemim başladı. Sinirlerim çok gergin zaten. Hamileligimin en zor dönemini geçiriyorum.

Bizim de bu sabah randevumuz vardı doktorun acil plansız ameliyatı çıkmış yarın sabaha kaldı. Bu doktorun da her benim randevum olduğu gün plansız ameliyatı çıkıyor. Hastaneden arayanlara da verdim veristirdim. Pimi çekilmiş bombA gibiyim her an birine patlamaya hazır :KK62: doguramadikca sinir küpü oluyorum off :mad:
Ay canım valla alsaydın bütün 9 ayın yorgunlugunu stresini arayanlardan :)

ah canım sanırım pek öyle olmayacak kimse bana kızmasın ama daha doğum çantam bile hazır değil :/// hergün rüyama giriyor acil doğuma gidiyorum çanta yok bişi yok :) yapamadım tek başıma yıka ütüle koy iznime kadar beklettim. Annemlerle evin temizliğine girişicez oda süslemesi çikolatası vs o işlere bakcam yani bana pek rahat yok aama en azından işe geldiğim gibii erken uyanmam bu bile iyi benim için :)

Ayy canım ben evdeyim benimde eksikleri bitmedi yıkama ütüleme tamam da ama çantam benimde tam hazır değil kilitli poşet alıp hazırlamam kaldı bebek suslerimde yok ama evde dediğin gibi geç uyanmak harika birşey :)

Ayy sormaaa canısı zati kemiklerim ayrılıyo bi de beynim vücudum zonkluyo:/ hep bu kv çökertti bağışıklık sistemimi :) )
Sende onun üstüne üstüne hapşur öksür , onada bulaştır intikamını al :halay: benim kaynana Allahtan kokmaz bulaşmaz ,ne faydası vardır ne zararı.bide onu çekemezdim zatiii

:anneadayı:Doğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Back
X