• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sorma tatlim erkenden cikti geldi ama saglik durumumuz cok sukur iyi gidiyor senin kizcen bari uslu dursa nede olsa o da viyanali benimkide cakma hemseri :KK70:

Ilk hamileligime guveniorum canim kizim gununden iki hafta sonra zorla alindi gelmedi suni sanci da kabul etmedi vucut korkudan ama bu cok hareketli durmuyor yerinde normal gelmek istemez insallah :) bi ara bebisinin resmini yolla bize cok merak ediyorum onu :) aramizda ilk doguran sensin hayirli olsun canim tekrardan

Bende her gün milletin doğurmadin mi telefonlarına uyanıyorum :KK62: zaten gece uyuyamiyorum sabahta meraklı insanlar yüzünden uyanıyorum. Ayy isyanlardayim yaa. Eşimde senin bu insanların baskısı yüzünden san cin gelmiyor psikolojik diyor

Bu kadar benzer ya!!!! Gece zar zor uyumaya çalışıyorum. Whatsapp dan yazan yazana! Zaten uykum yok, sabahın köründe gelmeye başlıyor mesajlar.

-doğurdun mu?
-pişttt
-ne yaptın?
-hala bir ses Yok mu?

Cevap vermekten helak oluyorum!

Kızlar gelen misafirler için neler hazirladiniz ben cikolata yaptırdım magnet yaptırdım lohusa şerbeti sunucam açaba minik kolonyalardan da yaptırsam mi ki yoksa bu kadar yeter mı sizce

Bu kadar benzer ya!!!! Gece zar zor uyumaya çalışıyorum. Whatsapp dan yazan yazana! Zaten uykum yok, sabahın köründe gelmeye başlıyor mesajlar.

-doğurdun mu?
-pişttt
-ne yaptın?
-hala bir ses Yok mu?

Cevap vermekten helak oluyorum!
Ayyy aynen bende uyuz oluom.
-kız sen daha doğuramadın mı?
Sorusuna bitiyorummmmm

Ben de artık çok zorlanıyorum son günler gerçekten çok zor. Ayağıma hiç bir ayakkabı olmuyor geceleri avucumu bile sıkamıyorum. Yan yatmaktan yanlarım ağrıdı. Bir de kabızlık problemim başladı. Sinirlerim çok gergin zaten. Hamileligimin en zor dönemini geçiriyorum.
Gece uykular fln genelde rahat bnm ama dışarıda fln yuruyemiyorm evde bile yoruluyorm.yüzüm agzim burnum çok sis ve sivilce dolu en çok o rahatsız ediyor bni.insallah sağ salim bir an önce kurtulursunuz cnm daha fazla bekletmez oglusun

Back
X