• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar. Bugün tekrar gittim doktora bebeğimin kalp atışlarına baktırmak için. Kontrolde normal çıktı herşey. Nstye yolladı tekrar doktorum. İki gündür de belimin sağ tarafında ağrı vardı. Nstde sancı ve sancı sırasında gene bebekte yüksek kalp atışı çıktı. Bebeğim sancı sırasında rahatsız oluyormuş ve nabzı 170lere kadar çıkıyor. Normaş doğum bebeği çok zorlar hazırlık sancılarında bile nabzı yükseliyor riske atamam dedi ve sezeryana karar verdi. Haftaya gün verecek.

Hayırlı cumalar kızlar, bugun kontrolum vardı. nst vardı bi gittim ki kapanmis, yarım gunmus bugün. pazartesi ye kaldı, isterseniz acilden giriş yapın dediler, bende tık olmadığı için istemedim, bakslim pazartesine kadar bişeyler olacakmi, hoş hiç umudum yok ama :KK47:
Evet cnm bugün yarım gündü,olsun sancı nişan gelirse acilde baktırırsın zaten,tez zamanda sağlıkla kavuş inşAllah

Selam kızlar. Bugün tekrar gittim doktora bebeğimin kalp atışlarına baktırmak için. Kontrolde normal çıktı herşey. Nstye yolladı tekrar doktorum. İki gündür de belimin sağ tarafında ağrı vardı. Nstde sancı ve sancı sırasında gene bebekte yüksek kalp atışı çıktı. Bebeğim sancı sırasında rahatsız oluyormuş ve nabzı 170lere kadar çıkıyor. Normaş doğum bebeği çok zorlar hazırlık sancılarında bile nabzı yükseliyor riske atamam dedi ve sezeryana karar verdi. Haftaya gün verecek.
doktorun doğru dşünmüş
Riske atmaya değmez
Sağlıkla gelsin minnoş:anne:

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bugün bol bol dinlen limonlu birşeyler iç inşallah iyi gelir
Canısı kaçırmışım arada bu msjını. . Çok Saol kuzum ilgin için ah sen bu hastalığı bi kaç kez atlattın sanki dimi minik kızınla beraber hem de :/ ne zormuş arkadaşım

Bebek 2 gündür sürekli kasığımda sanki. Adet olmaya yakın gün içinde kasıgımıza ağrılar girip girip çıkar ya öyleyim. Bir de bebek çok aşağı basıp idrara sıkıştırınca mideme de bulantı geliyor. Galiba enfeksiyondan dolayı.sürekli makata ve kasığa baskı var.

Sanci kisimlarina degineyim.kimine birden bastirir kimine yavas yavas gelir.en son hamileligimde gece tuvalete kalkctikca sanci hissettim gunduz 15 dk da bir sanci girmye basladi.daha sonra o sure kisaliyor.oglumdayken saniyelerle sanci giriyordu artik ama acilmam yoktu o zmn.aradan bi kac saniye geciyoru sanci geliyordu en siddetli zamani o zamn.
Sanci belden yayilir lafi son hamileligimde yalan oldu her kesin her hamileligi farkli farkli oldugu ici sanci da farkli olabiliyormus.benim vajinama igne batmasi gibi bicak saplanir tarzda sancim olmustu.
Dogum anı bende yoookkk.
Burdan sonra sezeryana dalis yapabilirim...
Yap valla her ayrıntıya ihtiyacımız var gönülüm :) )

Anaaamnm sen doğurucan sanki bebişim
Bebek 2 gündür sürekli kasığımda sanki. Adet olmaya yakın gün içinde kasıgımıza ağrılar girip girip çıkar ya öyleyim. Bir de bebek çok aşağı basıp idrara sıkıştırınca mideme de bulantı geliyor. Galiba enfeksiyondan dolayı.sürekli makata ve kasığa baskı var.

Bu kadar benzer ya!!!! Gece zar zor uyumaya çalışıyorum. Whatsapp dan yazan yazana! Zaten uykum yok, sabahın köründe gelmeye başlıyor mesajlar.

-doğurdun mu?
-pişttt
-ne yaptın?
-hala bir ses Yok mu?

Cevap vermekten helak oluyorum!
Kızlar özür dileyerek bi tavsiyede bulunayım.. bu tip insanlara verebileceğiniz ebelerini sülalelerini falan kapsayan vereceğiniz tek bir cevap bu ve sonraki hamileliklerinizde hayat kurtarıcı olabilir ;) sonrasını onlar düşünsün :) )

Hakkaten riske atmayın madem bitanem. . İyi bak sancıdan kaynakliymis en azından öğrenmiş olduk

Kızlar özür dileyerek bi tavsiyede bulunayım.. bu tip insanlara verebileceğiniz ebelerini sülalelerini falan kapsayan vereceğiniz tek bir cevap bu ve sonraki hamileliklerinizde hayat kurtarıcı olabilir :KK66: sonrasını onlar düşünsün :) )
Benim annem ebe onları kapsamasın :KK48:

Ay bilemedim korkutmıyım ama doktorum makata baskı hissi doğumu düşündürür bize demişti.gerçi nezamana kadar içimizde tutcaz bu çocuklar doğacak :) sen bi doktora mı görünsen kuzum

Doğum yapan anneler. Hastaneye götürdüğünuz herşeyi kullandınız mı?? Gereksiz yük yapmak istemiyorum da fazla fazla :)
Sen sorunca aklıma geldi,benim arkadaşım 34haftalıkken şehirdışına çıkmış preklemsiden acil doğuma almışlar ne doğum çantası ne tanıdık biri.kocası ile ikisi sadece.6saat mesafe araba ile oturdkları şehir.arkadaşm doğum çantasını görünce benim , hiçbirine gerek yok benim geceliğim bile yoktu dedi:) kocası doğumdan sora etraftaki esnaftan almış eğreti bi gecelik,cocuga eğreti bi kıyafet.öle gelmişler eve :) dioki hertürlü oluyo gidio evet zordu ama halloluyo bi şekilde dedi :) bende saç maşama kadar koydum hehehe

Benim annem ebe onları kapsamasın :KK48:
Canım yaaa annene bir sorsan. Benim sürekli kasığımda adet olacak gibi ağrı var. İğne batmaları var alttan. Ve zaman zaman da makat tan. Bi koşturma gidiyorum ki wc ye sorma. Karnım sertleşip yumuşatır sürekli ama belli bir düzen yok. Ben ilk doğumumu normal yaptım ama hiç sancı bilmiyorum. Şu gelmişti direk. Bunlar bi anlam içiyor mu. Gerçekten doğum sancısı hakkında cahilim. Annene bi sorsan. Ebeler in bilgisine doktorlardan çok güveniyorum.

Back
X