• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya Aklıma Ne geldi kızlar Annem Beni Zeynep kamilde doğurmuş İstanbul uskudarda çoğu İnsan orada Doğum yaparmış aranızda orada Doğum yapacak var mi merak ettim imkanlar Nasıl diye

Bence yeter daha ne olsun.ben okadarda yapmadım :) kimse gelmese daha sevindirik olacağım :anne:
ben de merdaneyle annemin en büyük boy bi oklavası var onu alayım yanıma diyorum sevmediğim kişilwer geldi mi kovalarım :sinirli:ohhhh misss sonra da masum lohusa psikolojisine girerim ayyy bi anda sinirlenmişim şapşikler kovaladım mı ben sizi falan o_O

ben de merdaneyle annemin en büyük boy bi oklavası var onu alayım yanıma diyorum sevmediğim kişilwer geldi mi kovalarım :sinirli:ohhhh misss sonra da masum lohusa psikolojisine girerim ayyy bi anda sinirlenmişim şapşikler kovaladım mı ben sizi falan o_O
Canım loğusalıkta herşey mübah :) naparsan yap sucsuzsun hehe

Bizim de bu sabah randevumuz vardı doktorun acil plansız ameliyatı çıkmış yarın sabaha kaldı. Bu doktorun da her benim randevum olduğu gün plansız ameliyatı çıkıyor. Hastaneden arayanlara da verdim veristirdim. Pimi çekilmiş bombA gibiyim her an birine patlamaya hazır :KK62: doguramadikca sinir küpü oluyorum off :mad:
hakket kız bu sana daha evvel de olmuştu :KK48: du bakalım patlıcak birinin üzerine suyun ama kim olucak bu talihli :rapci:

Bende her gün milletin doğurmadin mi telefonlarına uyanıyorum :KK62: zaten gece uyuyamiyorum sabahta meraklı insanlar yüzünden uyanıyorum. Ayy isyanlardayim yaa. Eşimde senin bu insanların baskısı yüzünden san cin gelmiyor psikolojik diyor
aaaaaaaa bak sevgili eşin ne güzel biliyo senin de bi psikolojin var stres yapıyosun normal insanlar gibi :KK51: lütfen bu stresin babasını sana kendi ailesinin yaşattığını da görsün bari :KK51:

Ahaha her yol var bizde:) çocuk gibi goremedm ya bi anda ergen muamelesi yaptım çocuğa. Bn ölürsem bunları okursun flan filan neler nelerr:)
oooyyyysshhh naptın anaaammm baya ağır anksiyete var bizde tek fark ben bunu çocuğa şimdilik çaktırmıyorum hemen gözü korkmasın hesabı :KK48: ama ben de çocuğu hep sakallı makallı hayal ediyorum ya manyak mıyım neyim :ruh:

Arkadaslar benim bir sorum olacak yasayan var mi bilmiyorum benim bebegim suanda 37.haftada ve kilosu 2.200 kilo almadigi icin butun tahlilleri yaptirdik bir sorun cikmadi herseyi cok normal gorunuyor fakat kilo almiyor doktor ailesel genetik olabilir dedi mesela bnm annemin en agir cocugu zaten 3 kilo bile yokmus buna bagladi ve 38 haftada sezeryanla dogum yapicam bu durumu yasayan var mi bir sorun olabilir mi diye korkuyorum
Canım ben günümden 2 hafta yani 38. Haftada doğmuşum 2.200 kardeşim 42. Haftada 2.800 doğmuş. Benim kızımda şu an pek kilolu değil. Genetiktir korkma

Gül be bebişim :KK200: gaza da gel hasta olma sen :KK19: ben yanıma rezene ve şu aptamilin çayını da aldım. Sıcak su olayı biraz düşündürdü onu da halledicim :super: 3ü1 arada olursa sevinirim acı acı içemem :olamaz: gerçi 3ü1 arada da içmem ki ben neyse şifa niyetine. incir ve kayısı alıp onları da komposto yapıcim ama onlar evde durur  :KK56: şimdilik bunlar he bir de o kafa öne eğilmeyecek :KK51:
ay tuvalette de tavanı mı incelicez ki hemşiireee :KK48: ama mecbur tabii napalım.. saol canısı hiçbirimiz hasta olmıyalım hele şu son günlerde hiiiçç :eek:

Arkadaslar benim bir sorum olacak yasayan var mi bilmiyorum benim bebegim suanda 37.haftada ve kilosu 2.200 kilo almadigi icin butun tahlilleri yaptirdik bir sorun cikmadi herseyi cok normal gorunuyor fakat kilo almiyor doktor ailesel genetik olabilir dedi mesela bnm annemin en agir cocugu zaten 3 kilo bile yokmus buna bagladi ve 38 haftada sezeryanla dogum yapicam bu durumu yasayan var mi bir sorun olabilir mi diye korkuyorum
Benim kızım da 2800 doğdu. 40 haftalık ti. Çocuk alacağı kadar alıyor. tansiyon vs sıkıntı yoksa dert etme. neden 38. haftada alinacak

Tarih sana bağlı dedi 14 kasımdan itibaren istediğin zaman alırız dedi haftaya tekrar çağırdı İnan bende çok rahatladım keşke daha önce gitseydim dedim
canım benim 2 gündür netimiz kesikti güneydoğuda aklımdaydın inan ki .. gitmişsin dr a sanırım tarih olarak 14 kasım mı verdi?? içine sindiyse çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X