• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canımmm kaçırmışım ben arada bugün bişey mi oldu ki tahliller falan diyosunuz?? ha gerçi bugün sizin randevu vardı doğru ya The_new The_new la beraber demek yatış verdi yarın dr ayy şok olmuşsundur :KK57: ama bi yandan da çok güzel.. inşallah sağlıkla kavuşun minnağınla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :KK19:

BegumBB BegumBB n hayali ikimizin birlikte Bugün hastaneye yatıp dogumhanede elele ikinmamizdi :KK48: maalesef Benim hesap tutmadı ama begumcm Yarın yavrucagyla kavuscak inşallah.kıyamam ben Ona Yaa minnakck.Allah m sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK68:
:KK68::KK68:

Kontrolden çıktık biz. 2800 kilomuz boyumuz da 48 cm. Çatı muayenesi de oldum. Kanalım dar ve gerideymiş o yüzden normal Doğum yalan oldu. 15 Kasım'a gün verdi
hayırlı olsun canım.. çatalda tavsiyelerimi dinledin inşallah :KK48: aaa bak bu arada sen de griptin gerçi senin tarihine daha epey var ama dr herhangi bişey söyledi mi iyileşmen lazım yoksa ertelenir falan gibi??

Biran evvel iyileşmeye bak canm geçmiş olsun :KK43: BOL MANDALİNA ıhlamur ama ılık az ballı bol limonlu iç canım.. Durumuna gore bir kaç gun erteleyebilirler beli de olmaz gerçi sen bir danış canım anestezistine ve kadındogumcuna:KK200:
ahh cano yapmadığım kalmadı mandalina nanelimon bal ballı süt ballı ıhlamur sağlıklı yiyecek içecek kaynağı gibi oldum ama pek de bi değişim yok sanki :(

Gunaydin kizlar resmen kasima girmis bulunuyoruz artik gercekten kasim anneleri olcaz :halay:dun sabahladim stresten bobregi dusunmekten sonra dedim napim is olacagina varir cuma gunu ak dot kara dot belli olcak vurdum kafayi uyudum 3 de :63:. Kafayi takmakla bisey cozulmuyo persembe temizleneyim fon cektiriyim. Son kontrollerimi yapiyim doguma gibi cikiyim diyorum hayirlisi donersem zaten 37+ da kesin dio tulin bu bobrek beklemez...
hakkında hayırlısı olsun bitanem zaten haftan gayet güzel.. evet belirsizlik seni sıkıyo ama sürpriz olarak düşün :KK60:

Kizlarr hedefim 2600 du ama bu hafta cok dikkat etmeye calismistim, oglum 1 haftada 435 gr alarak 2800 gr olmuş:) Masallah ogluma, 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. Haftaya da duruma göre bekliycez ya da bekleyemiycez, hayirlisi olsun artik, suyum yine biraz azmis ama kendi yaginda kavruluyomus oglum :) Suyu ona yeter dedi dr :)
ben seni doğurdun zannediyodum ay iyice karıştı hatlarım :olamaz:

bence açlıktan beynin durmuştur anneeemmmm yani birbirimize biraz benziyosak öyle olmuşsundur :p ben perşembe günü artık açlıktan kendini konya çöllerine vurmuş ferdi tayfur gibi girerim doğuma :KK48:

Ameliyat sonrası dikerlerken hemşire ağrın mı var yüzün sanki ağrı çekiyormuş gibi dedi :olamaz: yok yapılanları hissediyorum ağrı yok ama abanınca midem boş olduğu için dedim :olamaz:

Nasıl hissediyorsun canım müsait oldukça yaz bize doğum yapanlar yazmıyor genelde .müsait olamıyorlar heralde..
Cnm aynen dün zaten kndime gelemedim uyuyamadm gece.uykusuzluk agrilar göğüs acısı ameliyt derken vakit olmuyor emzirme zaten tam bir olay onu da bugun cozdum biraz.bugün ilk defa yavrumu adamakilli kucaklayabildim arabada gelirken.smdi de aklım hep onda içerde uyuyor durmadan gidip bakiyorm:)

anaaa tam gününe vermiş dr un sezeryan tarihini desene :KK59: o zaman sütün de daha rahat geliyodur belki canısı :KK58: bi müsait olunca kv de görmeden yaz bakem bize sancı sütü tetikliyo diyolar ya doğru mu test edelim senin üzerinde :KK48:

Korkulu rüyam gibiydi süt olayı. Süt geldi kuzu ama bizim oğlan tembel çıktı hiç emesi yok mama verdi hemşire şekeri düşmeye başlıyor diye. yine de gelip denemeler yapıyoruz olmadı az kaşıkla damlatıyoruz

Ameliyat sonrası dikerlerken hemşire ağrın mı var yüzün sanki ağrı çekiyormuş gibi dedi :olamaz: yok yapılanları hissediyorum ağrı yok ama abanınca midem boş olduğu için dedim :olamaz:
o hemşire aç kalsın ben onu dikeyim bakalım yüzü ne şekil alıyo :KK48: sahi sana bişey sorucam canım su içmek serbest mi yoksa o da mı yok o_O

Korkulu rüyam gibiydi süt olayı. Süt geldi kuzu ama bizim oğlan tembel çıktı hiç emesi yok mama verdi hemşire şekeri düşmeye başlıyor diye. yine de gelip denemeler yapıyoruz olmadı az kaşıkla damlatıyoruz
ayyyy maşşallah gelsin ne güzel :nazar::nazar: zamanla o emmeye de alışır merak etme çok sevindim canım.. benim de korkulu rüyam bu süt olayı

Cnm aynen dün zaten kndime gelemedim uyuyamadm gece.uykusuzluk agrilar göğüs acısı ameliyt derken vakit olmuyor emzirme zaten tam bir olay onu da bugun cozdum biraz.bugün ilk defa yavrumu adamakilli kucaklayabildim arabada gelirken.smdi de aklım hep onda içerde uyuyor durmadan gidip bakiyorm:)
Canım ya inşallah tamamen geçicek ağrıların o Zaman yavrunla daha çok hasret gidereceksiniz :KK200::anne:

Back
X