• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya canım nasıl oldun. Doğum nasıl geçti? Bebeğin nasıl? senden sonra coştu 31 ekim:KK48: ama yaren92 yaren92 de yalnız değil @pdr55 eşlik ediyor hayırlısıyla:p dopuranlara güzel uykular bol sütler diliyorum. Bekleyenlere bol sabır ve kolay doğumlar diliyorum. Zorlu gece için 1_2 saat uyucam ben birazdan başlar benimki yine. :uykucu:
Bugun düne göre çok iyiym cnm hastaneden çıkarken ağrı kesici vuruldum gayet iyiym ama hastanede agriliydim kilo da olunca zor yurudum.bebişim de çok iyi çok şükür göğüs acıları şu an en büyük derdimiz çok acıdı dün bugün o da düzeldi gibi Lansinoh fln sürdüm. Ameliyt da bana göre güzeldi ama doktor çok zorlanmiş bnm ameliytlar dan dolayi rahimde yapişıklık cokmus.rahimi zor çıkardık zor diktim çok zor bi ameliyatti dedi mevcut miyomlarımi almadığı gibi Allah bnden snra sana ameliyt yapcak kişiye sabır versin cok zorlanacak fln tarzında şeyler de söyledi. spinal oldu bn dua ederken bebek geldi çabuk geçti bana.bi degsik oldum uykulu gibiydim.kmse pek muhatap olmadı doğum esnasında.foto muzu da cekmediler oglumla.baş ağrım fln olmadı omzum da azcık agridi.bebek çıktı sarı bi oğluşun oldu dediler kndimde değil gibiydim duygulanamadim bile.eve gelince yaşadm duygularımı. Şu an en büyük aşkım o.içerde uyuyor ama aklım hep onda.Allaha şükürler olsin çok guzel bi duyguyms:)

çoook sevindim herşeyin olumlu olmasına canım benim.. emzirmeye alışınca o ağrı da gider sanırım yani inşallah.. bakalım ben neler yaşıcam :KK19:
İnşallah çok güzel geçecek cnm smdi oğluma bakmaya doyamiyorm.altın saçlı mavi gözlü minik pasam:) dün kndimë kızdım pek ilgilenemedim ama bugün bütün ağrılar bitti güzel güzel ilgilendim:)

Cocuk doktoru kim geldi cnm. Ne zaman icin cagirdi
Esmer bi bayan di canım 1 hafta içinde gelin dedi adını bilmyrm ama çok tatlı bi hanimdi.haftaya pazrtsi hem nurettine hem çocuk doktoruna gtcez. İşitme testinde de sol kulağında sıvı kalms dedi ona da bakılacak yine.burda da topuk kanı vercez haftaya pzrtsi işimiz çok yani

iyi yapmışsın canım olucak o kadar :KK48: ben normal doğursam etrafımdaki herkes bitmişti hastanenin otopark görevlisinden başlamayı dşünüyodum ama kısmet diilmiş :tokat:

Benim bir arkadasım aynı dediğini yaptı, doktordan hemşerisine, ömründe ağzından çıkmadık seyleri söylemiş. Bir de bayagı iyi lüks elit bir hastane...

Kontrole giderken çok mahcup oldum diyor. Tabi şimdi anlatıp gülüyoruz :halay:

İnşallah çok güzel geçecek cnm smdi oğluma bakmaya doyamiyorm.altın saçlı mavi gözlü minik pasam:) dün kndimë kızdım pek ilgilenemedim ama bugün bütün ağrılar bitti güzel güzel ilgilendim:)
oooyyy ne güzel ya.. sanki senin ilk profil fotonda benzer bi erkek bebek vardı içine doğmuş yavrunun tipi

Benim bir arkadasım aynı dediğini yaptı, doktordan hemşerisine, ömründe ağzından çıkmadık seyleri söylemiş. Bir de bayagı iyi lüks elit bir hastane...

Kontrole giderken çok mahcup oldum diyor. Tabi şimdi anlatıp gülüyoruz :halay:
ben de normalde çok farklıyımdır işte doğum ayağına naparsam kardır diyodum sezeryan kararı verdik :KK48: kedi gibi girip çıkmayı düşünüyorum :anneadayı:

A Askina eskiya canım spinal mi oldu ? Kabul etmediler mi kombineyi yoksa sen mi istemedin ?ay ölecem meraktan Bastırdılar mı karnına ?
Kızz bni kimse muhatap alıp odaya bile gelmedi ne istiyorsun djye direk spinal yaptılar. Kimse bsy açıklamadı.kombine yi sormaya fırsat yoktu yani.karnima 3 kere fln bastı hemşire bagrdim tabi ama az bastrdi dayanilmicak gibi degildi

oooyyy ne güzel ya.. sanki senin ilk profil fotonda benzer bi erkek bebek vardı içine doğmuş yavrunun tipi
Evet canom bn sarısin mavi gözlüyum.eşim de kumral ela gözlü fln küçükken sarıyms. Sarı bekliyrdum ama bu kadar beklemiyordum eşime çeker diye düşünüyordum. Aynı bana bnziyor oglusum:)

canım bugün bi daha yazmamışsın sanki sancın devam etti mi nasılsın??
Canim ilgin icin cok tesekkir ederim. Gece xok zor gecti gecmedi bir turlu agrim yarim saatten fazla surdu sag tarafim o kadar agirdi ki tarifi yoktu. Sonra uyumusum. Gun icerisinde iyidim sadece sabah migde bulantisi yasadim cikardim o neyin belirtisi bilmiyorum.

Evet canom bn sarısin mavi gözlüyum.eşim de kumral ela gözlü fln küçükken sarıyms. Sarı bekliyrdum ama bu kadar beklemiyordum eşime çeker diye düşünüyordum. Aynı bana bnziyor oglusum:)
aaaaa ayşe usgdeki gibi mi yavrucuk yoksa farklı mı?? bizim ultrasona bakarsak aynı babası kılıklı :KK48:

Ay kizlar boyle durumlarda annenin yaninda olmasi ne iyiymis yaa. Bugun 9.gunumuz. annem dogumdan once.geldi zaten temizlik yemek hersey onda. Aksamlari yatarkende bebisle beraber yatiolar. Basta sut gelmeyince biberonla mama verdik. Hafif sarilikta olunca ac kalmasin gogsumden ne emdigini anlamam diye sagip verdim biberonla sutu hep. Fazla da gelince dolaba da attim bir oğünluk. Ben uyurken annem onlardan verdi. Cok guzel yaninda destekcin olmasi.

Kızlar ancak geçmişe bakındım biraz Ohh ne güzel doğumlar olmuş tum doğum yapan annelere hayırlı olsun darisida bizlere inş bende bugün eşime diyor Dr alsa bu dk yok demem midemden oluyorum yaa
Sezeryan oncesi geceden yemegi anladım sudaki yasak yaa:110:

Ben de azıcık anlatayım.
Benim oğlan epey yordu beni. Sorunsuz bir gebelik geçiriyorduk ki 27. haftada ağrı sancı nefesim kesiliyordu. Doğum öncesi normal diye düşündüm önemsemedim. 30. haftada söz edince doktorum birden telaslandı acil muayeneye aldı tekrar ve yatış yaptı hastaneye. Meğer serviks kısalığı varmış. Benimki doğmaya çalışıyormuş. 8 gün kaldık hastanede. Hemen progesterona başlandı. O zamandan beri devam ettik progesterona acı sancı ağrı endişe... 34 bitene kadar çok zor geçti. Keşke o dönem bulsaydım sayfayı
Bugün kontrolumuz vardı. Çok şükür 36'yı bitirdik ve gelişimimiz normalmiş. Her şey yolunda sık dişini dedi doktorumuz. Serviks sorunu dolayisi ile Yaşadığımız ağrı sancı kasılma devam ediyor ama bu haftayı atlattik ya çok şükür. Fazla da beklemese diyorum. o kadar endişelendik ki artık sağ salim görmek istiyorum cücüğü. Normal doğumun en büyük sorunu sıkıntısı ne zaman olacağını bilmemek sanırım... Ama çok şükür bugüne. Doktorumuz her şey yolunda deyince o kadar mutlu oldum ki...
ne güzel maşallah bebişe.. inşallah en hayırlı zamanda alın kucağınıza..

Ay kizlar boyle durumlarda annenin yaninda olmasi ne iyiymis yaa. Bugun 9.gunumuz. annem dogumdan once.geldi zaten temizlik yemek hersey onda. Aksamlari yatarkende bebisle beraber yatiolar. Basta sut gelmeyince biberonla mama verdik. Hafif sarilikta olunca ac kalmasin gogsumden ne emdigini anlamam diye sagip verdim biberonla sutu hep. Fazla da gelince dolaba da attim bir oğünluk. Ben uyurken annem onlardan verdi. Cok guzel yaninda destekcin olmasi.

Ayy ne güzel canim benimde hafyaya annem gelecek doğumdan sonrada kalacak bir süre allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi

Back
X