- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins yarin hayirli saglikli dogumun olsun cnm yavruna saglikla kavusman dilegiyleCanım arkadaşlarım yarın doğum sonrasında kendime gelince size doğum hikayemi hayırlısı ile yazacağım.
Hepinize çok teşekkür ederim bu hamilelik sürecinde hep birlikte her sorunu konuşabildik ,birbirimize destek olduk.
İyi ki varsınız. İnşallah evlatlarimizi buyuturken de paylasimlarimiz devam edecek.Sizleri kocaman öpüyorum iyi geceler diliyorum. .. tabi ben umarım heyecandan uyuma fırsatı bulurum.
Hayirli dogumlar sana da cnm insKizlar yarin saat 9 da dogumdayim nasipse dualarinizi eksik etmeyin emi
Prensesimi hayirlisiyla kucagima alayimmmm
@BegumBB canim hayirli dogumlar kuzum sanada
Dualarimiz yavrucugunla cnm ins bikac gune duzelirKızlar bebeğimin cigerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi alıyo dua edin lütfen
ohh ne guzel cnm hayirla saglikla buyusun kizin22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .

Kızlar bebeğimin cigerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi alıyo dua edin lütfen

22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .

Aynennnnnnn ama buyuk bi farkla.ben dönemiyorumYatağın içinde dön dur yok uyuyamıyorum yaa resmen nefes alamıyor gibiyim
cok agrim oluyor dönerkenAh canım ben doğurdum ve hemen bu gece sırt üstü verin gerine gerine yattım. Darısı başına.Aynennnnnnn ama buyuk bi farkla.ben dönemiyorumcok agrim oluyor dönerken
heee şu romantik yürüyüşlerdenyanına kvni de al gazını daha iyi atarsın
![]()
ablam var
gaz olayı başarılı geçti 22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .
Aynennnnnnn ama buyuk bi farkla.ben dönemiyorumcok agrim oluyor dönerken
Ah canım ben doğurdum ve hemen bu gece sırt üstü verin gerine gerine yattım. Darısı başına.
Herbirimizde bir sıkıntı kalktım yataktan ama nereye kadar oturacam sinirlerim bozuldu resmen yaa