• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım arkadaşlarım yarın doğum sonrasında kendime gelince size doğum hikayemi hayırlısı ile yazacağım.
Hepinize çok teşekkür ederim bu hamilelik sürecinde hep birlikte her sorunu konuşabildik ,birbirimize destek olduk.
İyi ki varsınız. İnşallah evlatlarimizi buyuturken de paylasimlarimiz devam edecek.Sizleri kocaman öpüyorum iyi geceler diliyorum. .. tabi ben umarım heyecandan uyuma fırsatı bulurum.
Ins yarin hayirli saglikli dogumun olsun cnm yavruna saglikla kavusman dilegiyle:KK200::KK46:

@ayseankara canım gözün aydın. O mavi gözlü güzelliği kokla bizim yerimize Allah analı babalı büyütsün :)

pdr55 pdr55 gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ..

yaren92 yaren92 kuzu hayde bakalım gözün aydın :) Allah analı babalı büyütsün sıpanı öp yerimize :)

Başka doğum olduysa ve kaçırdıysam yeni gelen tüm bebitolara uzun ömürler saglık sıhhat dilerimmnmn...

22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .

:KK46:Oy masallah size anali babali saglicakla buyur ins ayy ne gzl bize bunlarla gelin ins mativasyonumuz artiyo

normal dogum yapan arkiler puf noktalari alalimm dinlendikten sonra size iyi geln pozisyon sunu yaptim etkili oldu vs bekliyorum:KK56::süslü:

22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .

1 Kasıma gizli ortak çıktı he  :KK46::KK46: gözünüz aydın canım :KK200:

Back
X