2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Hoşgeldin canım
bende nasip Kasım sonu aralık başında başlamayı düşünüyorum Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eyler insallah
Hosbulduk canm Allah razı olsun insaallah Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizee.. dualarda bulusalim birbirimizi unutmayalimm

Merhaba hanımlar, bende kist vardı ameliyat oldum. Bebek olması için bi sorunumuz yok. İlk tüp bebeğim ağustos da kimyasal gebelikle sonuçlandı. Kasım da ikinciyi düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kavuşuruz meleklerimize...

Merhaba arkadaşlar
Biz de kasım gibi dondurulmuşlarla düşünüyoruz.4 tane embriyo var.ilk tüp bebek denemesi olacak.yaş 29,eşimde hız sorunu var.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bi evlat sahibi olmayı nasip eder inş.
Transferden sonra 4- 5 gün dinlenmek gerekir değil mi ??
Ben bi 1 saatlik yola gidip geliyorum hergün, yarım saatlik yol sarstılı,bozuk.
Korkuyorum tutunamaz diye,sizce etki eder mi ki
Herkese Allah yardı etsin çok zor işler bunlar...

Hoşgeldin canım benim de 3. Deneme olacak ilk denemede hamile kalmıştım ağustosta negatif sonucu aldım Rabbim sağlıklı bebisler göndersin inşallah bu defa

Hoşgeldin canim
aslında bi zararı yok diyor doktorlar ama ben ağustosta ki denemede iğne vurulup geldim yol yürüdüm kendimi suçlu hissettim.Rabbim ol deyince oluyor gerçi alakası yok ama ben bu denemede hep yatarım diyorum. Rabbim hepimize sağlıklı bebisler gönderir inşallah canim

Kızlar liste yapacağım yaş, merkez ,kaçıncı deneme, tüp bebek neden yaptirdiginjzi yazın listeye ekleyeyim sizi de

Hoşbulduk :))
Ben de içim rahat etsin diye biraz rapor alırım diyodum ama doktorum bu Olağanüstühalden dolayı pek rapor yazma taraftarı değil.ama bi kere daha konuşcam bakalım.ertelemek de istemiyorum aslında
İnşallah bebeklerimiz hayırlısıyla gelir

selam arkadaşlar benimde ilk denemem negatif ikinciye başlayacağız kasım gibi düşünüyoruz doktorumuzla görüştüm üç tane vitamin takviyesine başladık bakalım inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz.

kızlar eşinden dolaı tüp yaptıranlar. tup bebek oncesı doktor hangı vitamini verdi eşinize ? ACİLL CVP BEKLIYORUM

kızlar eşinden dolaı tüp yaptıranlar. tup bebek oncesı doktor hangı vitamini verdi eşinize ? ACİLL CVP BEKLIYORUM
Hoşgeldin canım
doktora gitmedin sanırım daha?
Biz herhangi birsey kullanmadık eşinin Sperm leri ne kadar biraz anlatirmisin sende bişey varmı?
Kullanmadık birsey ama keçiboynuzu kuru yapan çok proxeed diye ilaç kullanan da var

gıttım canm doktra eşimde sıkıntı var devlette tup yaptrcaz ama daha rapor ıçn ıstenn seyler var adetmn ıkıncı gunu gıdıcm. işlemlerı halledersek dger adete yaplcak sanrm. eşime devlttekı doktr vıtamın yazms esımde daha once emodeks kullandm proxeed kullandm demş doktrda tmm ozamn ıstedgnı al dyıp kagıdı atmıs. çok merak ettm acaba o ne vıtamnı yazmıştı dıe ya. biz kendmız emodeks almaya karr verdk proxeed daha pahalı dıe ama baska tavsıyenz varsa dıe sordum

Merhaba arkadaşlar, bende bır kere tüp bebek yaptırdım ve 9 haftalık ilan kalbı durdu...sebepsız doğal selozyon dedı doktor.sımdı yenı surece baslyavgım ama heyecan stress bol bol

Merhaba arkadaşlar, bende bır kere tüp bebek yaptırdım ve 9 haftalık ilan kalbı durdu...sebepsız doğal selozyon dedı doktor.sımdı yenı surece baslyavgım ama heyecan stress bol bol
Hoşgeldin canım aramıza
uzun mesakkatli yolculugumuza
stres en kötü şey ama insanın elinde olmuyor ne yazık ki..
2. Deneme mi canım kullandığınız ilaçlar varmı? Tüp bebek yaptirmanizin sebebi ne peki...?

Kusura bakma canım geç gördüm msjini proxeed çok iyi diye okumuştum. Ne yaptınız neler kullanıyorsunuz? ??

Selam kızlar ben 28 yaşındayım Sperm hareketsizliği nedeniyle tüp bebek yapıcaz ilk denemem olucak.eylülde bir aşılama denedim zaten ihtimalimiz azdı ama yinede denedik negatif sonuç aldık bu ay henüz regl olmadım.Bu ay dinlendikten sonra Kadıköy Acıbadem Hastanesinde kasım ayında tüp bebek yaptırıcam.Herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…