Hoşgeldin canımMerhabalarr bizde tedaviden sonra baslicaz nasip olursa. Kasim araligi bulur diye düşünüyorum :)
Hosbulduk canm Allah razı olsun insaallah Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizee.. dualarda bulusalim birbirimizi unutmayalimmHoşgeldin canım
bende nasip Kasım sonu aralık başında başlamayı düşünüyorum Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eyler insallah
Hoşgeldin canım benim de 3. Deneme olacak ilk denemede hamile kalmıştım ağustosta negatif sonucu aldım Rabbim sağlıklı bebisler göndersin inşallah bu defaMerhaba hanımlar, bende kist vardı ameliyat oldum. Bebek olması için bi sorunumuz yok. İlk tüp bebeğim ağustos da kimyasal gebelikle sonuçlandı. Kasım da ikinciyi düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kavuşuruz meleklerimize...
Hoşgeldin canimMerhaba arkadaşlar
Biz de kasım gibi dondurulmuşlarla düşünüyoruz.4 tane embriyo var.ilk tüp bebek denemesi olacak.yaş 29,eşimde hız sorunu var.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bi evlat sahibi olmayı nasip eder inş.
Transferden sonra 4- 5 gün dinlenmek gerekir değil mi ??
Ben bi 1 saatlik yola gidip geliyorum hergün, yarım saatlik yol sarstılı,bozuk.
Korkuyorum tutunamaz diye,sizce etki eder mi ki
Herkese Allah yardı etsin çok zor işler bunlar...
Hoşgeldin canim
aslında bi zararı yok diyor doktorlar ama ben ağustosta ki denemede iğne vurulup geldim yol yürüdüm kendimi suçlu hissettim.Rabbim ol deyince oluyor gerçi alakası yok ama ben bu denemede hep yatarım diyorum. Rabbim hepimize sağlıklı bebisler gönderir inşallah canim
Hoşbuldum Can'ım, inşallah...Hoşgeldin canım benim de 3. Deneme olacak ilk denemede hamile kalmıştım ağustosta negatif sonucu aldım Rabbim sağlıklı bebisler göndersin inşallah bu defa
Hoşgeldin canımkızlar eşinden dolaı tüp yaptıranlar. tup bebek oncesı doktor hangı vitamini verdi eşinize ? ACİLL CVP BEKLIYORUM
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar, bende bır kere tüp bebek yaptırdım ve 9 haftalık ilan kalbı durdu...sebepsız doğal selozyon dedı doktor.sımdı yenı surece baslyavgım ama heyecan stress bol bol
Kusura bakma canım geç gördüm msjini proxeed çok iyi diye okumuştum. Ne yaptınız neler kullanıyorsunuz? ??gıttım canm doktra eşimde sıkıntı var devlette tup yaptrcaz ama daha rapor ıçn ıstenn seyler var adetmn ıkıncı gunu gıdıcm. işlemlerı halledersek dger adete yaplcak sanrm. eşime devlttekı doktr vıtamın yazms esımde daha once emodeks kullandm proxeed kullandm demş doktrda tmm ozamn ıstedgnı al dyıp kagıdı atmıs. çok merak ettm acaba o ne vıtamnı yazmıştı dıe ya. biz kendmız emodeks almaya karr verdk proxeed daha pahalı dıe ama baska tavsıyenz varsa dıe sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?