Canım benim aramıza hoşgeldin. Allahın izniylr olacağız tatlım. Pozitif daha oh muhteşem :)Kızlar herkese merhaba;
Beni de aranıza alın bu ay bende inşAllah tüp bebek yaptıracağım..Hemen kısaca öykümü anlatayım 3yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz eşimde sorun yok bende çikolata kisti var ama 2cm çok küçük olduğu için engel değil dediler hep peki engel ne bilmiyorum..İki aşılamadan sonra tüp bebek yapalım dedik temmuzda yaptıracaktık fakat dr tüplerinin biri tıkalı dedi laparoskopi yaptı meğer açıkmış işte böyle bir aksilik çıkmazsa bugünden itibaren tüp bebek işlemlerime başlamış bulunuyorum..Hepimizi pozitif düşünmeye davet ederek giriş yapıyorum inşAllah hepimiz 2017 temmuz annesi olacağız
İnşallah canım hoşgeldinnnnKızlar herkese merhaba;
Beni de aranıza alın bu ay bende inşAllah tüp bebek yaptıracağım..Hemen kısaca öykümü anlatayım 3yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz eşimde sorun yok bende çikolata kisti var ama 2cm çok küçük olduğu için engel değil dediler hep peki engel ne bilmiyorum..İki aşılamadan sonra tüp bebek yapalım dedik temmuzda yaptıracaktık fakat dr tüplerinin biri tıkalı dedi laparoskopi yaptı meğer açıkmış işte böyle bir aksilik çıkmazsa bugünden itibaren tüp bebek işlemlerime başlamış bulunuyorum..Hepimizi pozitif düşünmeye davet ederek giriş yapıyorum inşAllah hepimiz 2017 temmuz annesi olacağız
Cnim ben transfer hazirligindayim bekliyorum ben gonalf 15o ile baslamistim hic dozu artmadan dewm ettmhoşbulduk kızlar sağolun..
Bugün ilk iğnem yapıldı gonalf 200 den başladı sizlerde bu durum nasıldı neden bu kadar sessiz topiğimiz yahu
Transferin bugün mü canım?Cnim ben transfer hazirligindayim bekliyorum ben gonalf 15o ile baslamistim hic dozu artmadan dewm ettm
Senin transferin oldu sanirim canm doktrm bana bi aşıdan bahsetti ne oldgunu sormaya unuttm sende oldunmu nedir bu.Transferin bugün mü canım?
Hımm benimkine ctesi e2 hormonuna bakıp artırma veya azaltma yapabilirim dedi..transferin bugün mü inşAllah çok iyi sonuç alırsın sonra da diğerlerimiz kaç tane transfer edilecek ben ikiz olmasını çok isterim meselaBen opuya kadar gonalf i hep 187.5vurulmuştum:)
Oldu şükür tatlım kaldı 8 günüm :) yok bana bi aşı falan söylemediSenin transferin oldu sanirim canm doktrm bana bi aşıdan bahsetti ne oldgunu sormaya unuttm sende oldunmu nedir bu.
Benimde her gittiğimde kan testi yapıldı ama ne testiydi inanın bilmiyorum benim gonalf hiç değişmedi.Hımm benimkine ctesi e2 hormonuna bakıp artırma veya azaltma yapabilirim dedi..transferin bugün mü inşAllah çok iyi sonuç alırsın sonra da diğerlerimiz kaç tane transfer edilecek ben ikiz olmasını çok isterim mesela
Öyle mi neden Doğum kontrol hapı verdiYok canm daha hazirlk asamasindayim 1 ay dogm kntrol hapi kullanicam sonra transfer olucak
Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah pozitifi gorursun bebislern tutunur sanaOldu şükür tatlım kaldı 8 günüm :) yok bana bi aşı falan söylemedi
Bilmiyorum ki ttlim ya doktormuz saglsun pek aciklama yapmayi sewmiyo dondurulmus embryo transferi boyle oluyomus 1o aralik gibi transfer yapicakmisÖyle mi neden Doğum kontrol hapı verdi
İnşAllah ikisi de tutar ben de ikitane koyduracağım eğer yeterli embriyom olursaBenimde her gittiğimde kan testi yapıldı ama ne testiydi inanın bilmiyorum benim gonalf hiç değişmedi.
Transferim pazartesiydi benim ve iki tane transfer oldu Allahıma bin şükür
Amin canım benim amin çok teşekkür ederim. Ayağımı sürtüp gideyim inşallah:))Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah pozitifi gorursun bebislern tutunur sanainsallah arkandan bizde geliriz
Ah o konuşmaktan nefret etmeleri yok mu zaten neyse vardır bir bildiği sabretmekten başka çaremiz yok senin ikinci denemen ozaman öyle miBilmiyorum ki ttlim ya doktormuz saglsun pek aciklama yapmayi sewmiyo dondurulmus embryo transferi boyle oluyomus 1o aralik gibi transfer yapicakmis
İnşAllah hamilesindir büyük ihtimalle de öyle ama ne yazık ki dr un haklı kesin birşey söyleyemeyiz sabret iki gün daha bakalımMerhaba kızlar bana da yardım edin nolurrr.. hamilemiyim sizcee??? 10 aydır bebek istiyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir in
İnşAllah hamilesindir büyük ihtimalle de öyle ama ne yazık ki dr un haklı kesin birşey söyleyemeyiz sabret iki gün daha bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?