2016 Kasım tüp bebek

Yok canim ozel degil ankara tipda basliycaktik kac aydir surekli engeller cikiyo arti bu ayda bunun icin kalirsa uff
Bence hastahaneyi ararsan bilgi alırsın bence iptal olmaz tedavin 1 gün gecikmeden bşy olmaz ilaçlarının dozunu ona göre ayarlarlar .. ama ertelenirse tedavin bundada bi hayır vardır üzülme 1 ay dediğin hemen geçiyor

Zar zor birine ulaştık randevu sart degil pazartesi gelin adet gününüz den dolayi size oncelik olur dediler pazartesi gidicez ins sen ne durumdasin tedaviye beraber basliycaz galiba
Aynen canım beraber güzel olur inşallah bende salı filan giderim büyük ihtimal

Yok canim ozel degil ankara tipda basliycaktik kac aydir surekli engeller cikiyo arti bu ayda bunun icin kalirsa uff
Merhaba sizde devlet hastanesinde yaptıracaksınız sanırım tedaviyi bende bursa uludağ üniversitesine gidiyorum ilk defa devlette yaptırıcam nerdeyse 2 yıl bekledim sıra gelsin diye şükür geldi Sıram çok bekleniyormus diye duydum tahlil için olsun sonuç için olsun siz daha önce yaptırdınızmı acaba devlette ??

Yok canim benim ilk tüp bebek denemem olacak Allahin izniyle ama oyle bekleme falan olmadi gecen ay gittim adetimin ikinca gunu kan aldilar sadece .ama bende herhangi bi sorun yok benim esim azosperm. Bende sorun olmasigi icin oylee detayli testler falan yapilmadi rahim filmi bile istemedi benimde kafama takildi bi aile dpktorumuz var memlekette cok iyi bi jinekologdur onunla konustum rahim filmii bile istemedi bu doktor ilk denemem çöpe gitsin istemiyorum dedim oda daha once beni muayene etmisti ilk cocuk istedigimiz zamanlarda kamerayla baktiysa yeterli gerek gorseydi isterdi dedii. Gecen ay basliycaktik ama doktor yurt disina çıkacağı için bu aya kaldi

Ben de devlette yaptırıyorum biraz yoğunlar ama gayet memnunum hem dr umun hem de hemşirelerin ilgisinden ilk denemem ama bebeklerini getirenler hamile olanlar falan görüyorum gidip geldikçe baya ümitlendim sizin kaçıncı denemeniz birde sorun neydi sizde tutmama sebebi belli mi yani

İnşaAllah son denemeniz olur canım Rabbim ilk denemede kucağınıza aldırsın bebeğinizi inşaallah emeklerini boşa çıkarmasın

Uludağ üniversitesine mi gidiyorsun? peki kaça mal oluyor ilaçlar falan biliyormusun? Benim 4 ü olcak bi tanede aşılamam var 5 . de diyebiliriz benim sorunum erken yumurta yetmezliği embriyo oluşuyor ama kalitesiz ve az yumurtam oluyor en fazla 3 4 tane kalitesiz embriyoda tutunamıyor rahime inşaallah bu sefer kaliteli olur incir falan yiyorum bitkisel bişiler yapıyorum artık kısmet

Benimde problemim sizin gibi Allah yardimcimiz olsun

Benimde problemim sizin gibi Allah yardimcimiz olsun
Amin canım bizim durum biraz zor 3 ü tüp denememde embiryom kalitesiz diye transfer iptal edildi doktor ilgilenmedi bile resmen paramla rezil oldum nedense bizim gibi hastalarla ilgilenen doktor pek yok bursa için söylüyorum İstanbul da var ama git gel nasıl olur.....

Yok canım Atatürk üniversitesinde yaptırıyorum yaklaşık 2 bin liraya mal olacak inşAllah bu son denemeniz olacak ikizleri kucağınıza alacaksınız öyle doğdu içime bu arada amh ınız kaçtı sizin

Amin canım çok sağol inşaallah hepimizin son denemesi olur hepimiz alırız kucağımıza yavrularımızı benim amh 0.42 canım benden daha düşüklerde var ama düşük Allah tan FSH iyi 6 tılarda 17 den 6 ya düştü şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…