- 12 Haziran 2016
- 409
- 213
- 103
- 39
Evet aslında çok ta düşük değil hele fsh çok iyi moralimizi yüksek tutacağız sabırla nasip olacak günü bekleyeceğiz işte bende de çikolata kisti var 2cm küçük diye engel değil dediler hep ama eşimde birşey yok bilmiyorum yani biz de sorun neAmin canım çok sağol inşaallah hepimizin son denemesi olur hepimiz alırız kucağımıza yavrularımızı benim amh 0.42 canım benden daha düşüklerde var ama düşük Allah tan FSH iyi 6 tılarda 17 den 6 ya düştü şükür
Benim arkadaşımda da var çikolata kisti şimdi ameliyatla alınacak tabi onun 2 cmden büyük doktor sonra normal yolla olur dedi çocuğun sizinki sebepsiz infertilite olduğu için mi tüp bebek yapıyorlar ? Yani çikolata kistiyle çok hamile kalan tanıdığım var normal yolla hem deEvet aslında çok ta düşük değil hele fsh çok iyi moralimizi yüksek tutacağız sabırla nasip olacak günü bekleyeceğiz işte bende de çikolata kisti var 2cm küçük diye engel değil dediler hep ama eşimde birşey yok bilmiyorum yani biz de sorun ne
Evet sebepsiz oluyor bizimkisi bir buçuk yıldır olmuyor bazı dr lar bekle olur dediler ama korkuyorum 31 yaşıma girdim geçen hafta vakit kaybından korkuyorumBenim arkadaşımda da var çikolata kisti şimdi ameliyatla alınacak tabi onun 2 cmden büyük doktor sonra normal yolla olur dedi çocuğun sizinki sebepsiz infertilite olduğu için mi tüp bebek yapıyorlar ? Yani çikolata kistiyle çok hamile kalan tanıdığım var normal yolla hem de
Bende 31 yaşındayım canım bencede bekleme ben 22 yaşında evlendim çok bekledim olur diye hep eşinde sorun dediler varikosel ameliyatı oldu 2011 de dediler 1 sene bekleyin yine bekledim taki 3 yıl önce ilk tüpbebek yaptırmaya karar verdim bide bir baktım sorun bendeymiş FSH 17 dedi doktor erken menopoz yıkıldım ardı ardına 1 aşılama 3 tüp denemesi başarısız çok yıprandım çok o yüzden sakın vakit kaybetme bi an önce ne gerekiyorsa yaptır ben çok pişmanım bu kadar beklediğim içinEvet sebepsiz oluyor bizimkisi bir buçuk yıldır olmuyor bazı dr lar bekle olur dediler ama korkuyorum 31 yaşıma girdim geçen hafta vakit kaybından korkuyorum
Iste ben o konuda doktoruma cok güveniyorum cok ozenli davraniyor. Esimlede daha önce baska bi hastanede calistiklari icin tanisikliklarida var. Her tedavimde ozenli davrandi 2 kere basarisiz oldu ama nasip dedik doktor eksikligi degildi çünkü. Doktorum kalite artmasi içinbana tedaviden 4 ay oncesinden biesteron dhea kullandirdi. Gecen tedavimde 5 yumurtam olustu 4 tanesi dollendi. 4ude 5. Gune gitti 2 tane transfer edildi hersey mukemmelkenn tutunmadi nasip degilmis. Simdide 5 yumurtam var ama 3 tanesi iyi. Yarin toplama olacak bakalim dollenmeleri nasil olacak?Amin canım bizim durum biraz zor 3 ü tüp denememde embiryom kalitesiz diye transfer iptal edildi doktor ilgilenmedi bile resmen paramla rezil oldum nedense bizim gibi hastalarla ilgilenen doktor pek yok bursa için söylüyorum İstanbul da var ama git gel nasıl olur.....
Ben iyi bi doktora denk gelmedim ne yazıkki 3 doktor değiştirdim hatta 3 üsü bursanın ünlü prof larından Dr.Osman Haldun Develioğluydu tedaviyi iptal etmesini anladım ama sonrası için dedikleri ni anlamam mümkün değil asla anne olamazsın git çok istiyorsan donasyon yaptır dedi başından savdı beni tabi pes etmedim uzun süredir biesteron ve qenzim kullanıyorum şimdi başlıyorum kısmetse inşaallah bu sefer hayırlı sonuç alırsın canım hepsi döllenir ve iyi kalitede olurlar sana tutunur Rabbim yar ve yardımcımız olsun canımIste ben o konuda doktoruma cok güveniyorum cok ozenli davraniyor. Esimlede daha önce baska bi hastanede calistiklari icin tanisikliklarida var. Her tedavimde ozenli davrandi 2 kere basarisiz oldu ama nasip dedik doktor eksikligi degildi çünkü. Doktorum kalite artmasi içinbana tedaviden 4 ay oncesinden biesteron dhea kullandirdi. Gecen tedavimde 5 yumurtam olustu 4 tanesi dollendi. 4ude 5. Gune gitti 2 tane transfer edildi hersey mukemmelkenn tutunmadi nasip degilmis. Simdide 5 yumurtam var ama 3 tanesi iyi. Yarin toplama olacak bakalim dollenmeleri nasil olacak?
Sizin linkinizden anladığım bi yavrunuz var herhalde Allah bağışlasın kardeş nasip etsin biran önce peki sizin amh kaç düşük müIste ben o konuda doktoruma cok güveniyorum cok ozenli davraniyor. Esimlede daha önce baska bi hastanede calistiklari icin tanisikliklarida var. Her tedavimde ozenli davrandi 2 kere basarisiz oldu ama nasip dedik doktor eksikligi degildi çünkü. Doktorum kalite artmasi içinbana tedaviden 4 ay oncesinden biesteron dhea kullandirdi. Gecen tedavimde 5 yumurtam olustu 4 tanesi dollendi. 4ude 5. Gune gitti 2 tane transfer edildi hersey mukemmelkenn tutunmadi nasip degilmis. Simdide 5 yumurtam var ama 3 tanesi iyi. Yarin toplama olacak bakalim dollenmeleri nasil olacak?
Aynen öyle mücadele edeceğiz nazlı olacaklar bizimkiler biraz demek ki hepsi o sağlığımız yerinde olsun bebişler için uğraşalım tatlı uğraşlar bunlar ve pozitifi gördüğümüzde hepsine gülüp geçeceğizBende 31 yaşındayım canım bencede bekleme ben 22 yaşında evlendim çok bekledim olur diye hep eşinde sorun dediler varikosel ameliyatı oldu 2011 de dediler 1 sene bekleyin yine bekledim taki 3 yıl önce ilk tüpbebek yaptırmaya karar verdim bide bir baktım sorun bendeymiş FSH 17 dedi doktor erken menopoz yıkıldım ardı ardına 1 aşılama 3 tüp denemesi başarısız çok yıprandım çok o yüzden sakın vakit kaybetme bi an önce ne gerekiyorsa yaptır ben çok pişmanım bu kadar beklediğim için
Evet 2..tedavimde 23 yasinda kizim nasip oldu cok şükür o zamanlar 1 evlat diye dua ederdim insan 2. Yide istiyormus kizim tek kalmasin kardesi olsun istiyorum. Toplamda suan 5. Tedavimdeyim yasim 28 oldu amh ye hic baktirmadim doktorum.baktirma hic bi anlami yok onemli olan ultrasonda gorulen yumurta sayisi dedi bu nedenle hic baktirmadim. Bütün tedavilerimde 5 yumurta olustu hepSizin linkinizden anladığım bi yavrunuz var herhalde Allah bağışlasın kardeş nasip etsin biran önce peki sizin amh kaç düşük mü
Tüp bebekte istenmiyor rahim filmi ama yinede ben çektirdim cnmYok canim benim ilk tüp bebek denemem olacak Allahin izniyle ama oyle bekleme falan olmadi gecen ay gittim adetimin ikinca gunu kan aldilar sadece .ama bende herhangi bi sorun yok benim esim azosperm. Bende sorun olmasigi icin oylee detayli testler falan yapilmadi rahim filmi bile istemedi benimde kafama takildi bi aile dpktorumuz var memlekette cok iyi bi jinekologdur onunla konustum rahim filmii bile istemedi bu doktor ilk denemem çöpe gitsin istemiyorum dedim oda daha once beni muayene etmisti ilk cocuk istedigimiz zamanlarda kamerayla baktiysa yeterli gerek gorseydi isterdi dedii. Gecen ay basliycaktik ama doktor yurt disina çıkacağı için bu aya kaldi
Aynen öyle canım elimizden geleni yapmalıyız Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmayacakBende 31 yaşındayım canım bencede bekleme ben 22 yaşında evlendim çok bekledim olur diye hep eşinde sorun dediler varikosel ameliyatı oldu 2011 de dediler 1 sene bekleyin yine bekledim taki 3 yıl önce ilk tüpbebek yaptırmaya karar verdim bide bir baktım sorun bendeymiş FSH 17 dedi doktor erken menopoz yıkıldım ardı ardına 1 aşılama 3 tüp denemesi başarısız çok yıprandım çok o yüzden sakın vakit kaybetme bi an önce ne gerekiyorsa yaptır ben çok pişmanım bu kadar beklediğim için
Benim rahim filmi sonuçlarımı istedi doktorTüp bebekte istenmiyor rahim filmi ama yinede ben çektirdim cnm
Ilk denemnizmi canim bendede 3 cm cikolta kisti var ilk dnememiz olucak insallahEvet aslında çok ta düşük değil hele fsh çok iyi moralimizi yüksek tutacağız sabırla nasip olacak günü bekleyeceğiz işte bende de çikolata kisti var 2cm küçük diye engel değil dediler hep ama eşimde birşey yok bilmiyorum yani biz de sorun ne
Evet canım ilk denemem benim de sizin ne zamandır olmuyor peki bizim 1,5 yıl yaklaşık doktorlar sana ne diyor engel olan çikolata kisti miymişIlk denemnizmi canim bendede 3 cm cikolta kisti var ilk dnememiz olucak insallah
İnsaAllah canım inşaAllah pozitifi gördüğümüzde bütün yaşadığımız sıkıntılar bitecek ALLAH ın izniyleAynen öyle canım elimizden geleni yapmalıyız Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmayacak
Evet ilk aşılama önerdi banada hsg sonucu iyi oldugu için . ben istemedim tüp istedim ama bazı dr lar istemiyormuş canım rahim filmi tüp bebekteBenim rahim filmi sonuçlarımı istedi doktor
Hımm anladım canımEvet ilk aşılama önerdi banada hsg sonucu iyi oldugu için . ben istemedim tüp istedim ama bazı dr lar istemiyormuş canım rahim filmi tüp bebekte
Sen ne zaman başlıyosun canım tedaviyeBu arada transferini yaptıran var mı veya opü sünü yaptıranlar birazcık anlatın heyecanımızı paylaşalım yahu
Başladım canım başladım heyecaSen ne zaman başlıyosun canım tedaviye
başladım canım başladım bugün 3 gündür gonalf kullanıyorum acaba nezaman opü nezaman transfer heyecanla bekliyorum işteSen ne zaman başlıyosun canım tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?