2016 Kasım tüp bebek

Can'ım kaçıncı gün embriyosuydu? 10.gunde dün kan testi yaptırdım ben de idrarda silik çizgileri görünce.hem de blast embriyosu diye. Değer 22 çıktı.hamileyim ama değer beni hiç rahatlatmadı; umarım yüksek çıkar değerin ama dedikleri kadar var erken yapmayın diyorlar ya; hele 2/3.gun embriyosu olur da negatif ya da sınır çıkarsa hiç moralini bozma. Erken yaptırmamak Laz'ım testleri hiç bir Anlamı olmuyor çoğu zaman.
İnsallah çok güzel bir sonuç alırsın; yine de test gününe güven
Benim 5. Gün emriyosu blast oldu zaten şimdi kan verdim bekliyorum rabbim nasibimde ne yazdıysa o olucak bekliyorum hastanede şimdi

dondurulmuş olarak transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?
progestan fitil üstüne progestan iğne verildi mi?

dondurulmuş olarak transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?
progestan fitil üstüne progestan iğne verildi mi?
Adetin 17. Günü transfer oldum.. beş gün önceden progestan iğne kullanmaya başladım fitil hiç kullanmadım :) hayırlı olsun tedavin

Kızlar ben sonucumu aldım negatif rabbim hayırlısı bunuş ki bunu nasip etmiş :cry:

Değerim çok düşük başladı bazen 2 katı arttı bazen düşük arttı 8 haftalık olduk ama rahimde kese görünmedi ayeni zamanda rahim duvarı inceydi.bu arada transferin 9.günü kahverengi kanama başladı 1 hafta sürdü sonra 1 hafta durdu sonra tekrar başladı.iyi ki de kanamam oldu yoksa anlaşılmazdi.sonra da tupte görüldü kitle şeklinde ve 2 doz kemoterapi iğnesi ile düşürüldü.Ama o kemoterapi iğnesi çok feci bir iğne Allah kimseyi o iğneye muhtaç etmesin sonra da 1 ay adet oldum sonra da 1 ay bhcg nin 0 olmasını bekledim.yani belirsizliklerle dolu 4 ay geçti son 2 ay düzene girdi adetim.o zaman da birden fsh 17ye yükseldi.zaten rezerv düşüktü doktor yüzüme karşı erken menapoza giriyorsun deyince tekrar tupe karar verdik ve çok şükür yum kaliteli çıktı. Ha şunu unutmayın tüp öncesinde Q10 ve aslan pençesi ictim bunlarda etkili oldu yum kalitesine
Paylaştığın için deneyimini çok tesekkurler; benim değerin de çok düşük; kasık ağrılarım bitmedi;endişeleniyorum dış gebelikten; daha önce normal yoldan düşük-kürtaj yaşadım ve yasım 40 Zaten. Böyle açık ameliyatla tek yumurtalığı felan alıyorlarmış tırstım direk. Zaten az yumurtam oluyor.insalla olmaz bişey. :dua:

İnsallah sen de kucağına alırsın saglıkla :anneadayı::anneadayı: güzel haberler duymak iyi geliyor

Kızlar ben sonucumu aldım negatif rabbim hayırlısı bunuş ki bunu nasip etmiş :cry:
Can'ım değerin kaç bilmiyorum ama çok düşük değilse yine de kendine dikkat et ve ilaçlarını Alarak test gününü bekle. Böyle hikayeler okudum
Herşeyin hayırlısı. Kendini de üzme çok hakikaten herşeyin minicik embriyonun bile kaderi var. Gelecekteki bebişine odaklan annesi :dua:

Paylaştığın için deneyimini çok tesekkurler; benim değerin de çok düşük; kasık ağrılarım bitmedi;endişeleniyorum dış gebelikten; daha önce normal yoldan düşük-kürtaj yaşadım ve yasım 40 Zaten. Böyle açık ameliyatla tek yumurtalığı felan alıyorlarmış tırstım direk. Zaten az yumurtam oluyor.insalla olmaz bişey. :dua:

İnsallah sen de kucağına alırsın saglıkla :anneadayı::anneadayı: güzel haberler duymak iyi geliyor
Böyle durumda insanın kendini tanıması ve sürekli takip etmesi lazım fakültede yaptırdım tüp bebeği ordaki doktor hiç ilgilenmedi bende sürekli özele gittim orda takip ettirdim zaten ordaki doktor söyledi dış gebelik olduğunu öncesinde sürekli araştırma yaptım yani uyanık olmak lazim

Kurban olduğum Rabbim herkese bu sevinci yasatsin.ilk denemem dış gebelik olmuştu çok sıkıntılar çektim çok canım yandı demek herşeyi vakti zamanı varmis
Aminnn inşallah herkese bu sevinci yaşatir rabbim canım seni marttan beri takip ediyordum biliyorum çok kötü şeyler yaşadın o yüzden sen bunu hakediyordun dedim inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Aminnn inşallah herkese bu sevinci yaşatir rabbim canım seni marttan beri takip ediyordum biliyorum çok kötü şeyler yaşadın o yüzden sen bunu hakediyordun dedim inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Yaaaaa :-) Allah razı olsun mart topigi deki kızlar doğuruyor onlara daha söylemedim inşallah kalp atışını duyunca hamilelik takvimi yapacam.

Değerin kaç tatlım iki günde bir tekrarlıyormusun kan testini

Değerim çok düşük başladı bazen 2 katı arttı bazen düşük arttı 8 haftalık olduk ama rahimde kese görünmedi ayeni zamanda rahim duvarı inceydi.bu arada transferin 9.günü kahverengi kanama başladı 1 hafta sürdü sonra 1 hafta durdu sonra tekrar başladı.iyi ki de kanamam oldu yoksa anlaşılmazdi.sonra da tupte görüldü kitle şeklinde ve 2 doz kemoterapi iğnesi ile düşürüldü.Ama o kemoterapi iğnesi çok feci bir iğne Allah kimseyi o iğneye muhtaç etmesin sonra da 1 ay adet oldum sonra da 1 ay bhcg nin 0 olmasını bekledim.yani belirsizliklerle dolu 4 ay geçti son 2 ay düzene girdi adetim.o zaman da birden fsh 17ye yükseldi.zaten rezerv düşüktü doktor yüzüme karşı erken menapoza giriyorsun deyince tekrar tupe karar verdik ve çok şükür yum kaliteli çıktı. Ha şunu unutmayın tüp öncesinde Q10 ve aslan pençesi ictim bunlarda etkili oldu yum kalitesine
Çok geçmiş olsun canım..hayatta hersey bir tecrübe işte..inşşş bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Back
X