2016 Kasım tüp bebek

bu arada konuşmalarımdan tek kriter para gibi geliyor olabilir ama değil. sadece güven veren bir doktor istiyorum gerisi kader kısmet. ama çok para da çok ticari gelmiyor değil.
Bu arada Dr. um Faruk Buyru az ve öz konuşan birisi gerçekten işinin ehli bi doktor

diğer yerler maksimum 7.500 diyor, bahçeci 10 diyor bende daha ucuz bi yerde yaptırıp olmazsa 2.nin de bir kısmı elimizde kalsın istiyorum. sizin dr unuzun adı nedir? randevu alayım cumartesi için.

İlk muayene ücreti şuan 470 tl ama istenilen tahlil vs şeyleri disaridada yaptirabiliyrsnz
ben şimdi aradım muayenehanesi varmış transfer işlemi acıbadem de yapılıyormuş sadece. yeri işyerime çok yakın yürüyerek 10 dk mı alır. asistanı telefonumu aldı kendisi arayınca konuşup yarın öğlen bile gidebilirim.

Hadi insaAllah hayırlısı olsun

İlk muayene ücreti şuan 470 tl ama istenilen tahlil vs şeyleri disaridada yaptirabiliyrsnz
teşekkür ederim. benim zaten bütün tahlillerim var hsg sonucuna kadar. şu anda tahminimce direkt olarak işleme geçebiliriz. iş yerime yakın olduğu için muayene vs durumlarında kolayca ulaşabilirim ayrıca senin memnuniyetin de güven verdi. 1- medical park 2- dr ile konuştuktan sonra burası bence.

20güne yakındır ben de kullanıyorum ama benzer bi durumla karşılaşmadım..hergün saat 16.00 da uyguluyorum ,10dk yürüyorum o kadar.
merhaba canım bir önceki transferimde hemşireler ilacı tarif ederken kullandıktan sonra sırt üstü yatın hemen akmasın demişti ama siz 10 dak yürüyüş diyorsunuz çok şaşırdım şimdi bende de hep bi endişe vardı yeterince kalmıyor içeride diye hangisi doğruki

Bilemedim ben de,tarif ettikleri gibi kullan sen yine de.bana da Protestan fitilden sonra 10dk dediler

teşekkürler canım :) iyiyiz estrofeme devam hafif ağrılar başladı birde akıntım var benim sanırım coraspirin ve estrofem aldığım için sen nasılsın iyimisin
estrofem bel ağrısı yapıyor canim benimde var. kaçıncı gunundesin nezaman belli olucak transfer tarihin? benim bugün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik kısmet olursa haftaya çarşamba transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…