Yaa hala alışamadım su msj yazmaya karıştiriyorum herhalde:)bu arada konuşmalarımdan tek kriter para gibi geliyor olabilir ama değil. sadece güven veren bir doktor istiyorum gerisi kader kısmet. ama çok para da çok ticari gelmiyor değil.
Bu arada Dr. um Faruk Buyru az ve öz konuşan birisi gerçekten işinin ehli bi doktorbu arada konuşmalarımdan tek kriter para gibi geliyor olabilir ama değil. sadece güven veren bir doktor istiyorum gerisi kader kısmet. ama çok para da çok ticari gelmiyor değil.
diğer yerler maksimum 7.500 diyor, bahçeci 10 diyor bende daha ucuz bi yerde yaptırıp olmazsa 2.nin de bir kısmı elimizde kalsın istiyorum. sizin dr unuzun adı nedir? randevu alayım cumartesi için.Benim ilkinde 11
Benim ilkinde 11 bin di.ama esimde azospermi olduğu için fiyat böyle ilk muayene üroloji ve kadın doğum sonrasında tahliller igneler ilaçlar Micro tese ameliyatı yumurta toplama ve transfer hepsi bu fiyatti.ama şimdi muayene ücreti bile alınmadı 2.olacağı için sadece ilaç ve transfer ücreti ödeyeceğiz
çok teşekkürler. hemen fiyat bilgisi sorup randevu alayım.Bu arada Dr. um Faruk Buyru az ve öz konuşan birisi gerçekten işinin ehli bi doktor
Faruk Buyrudiğer yerler maksimum 7.500 diyor, bahçeci 10 diyor bende daha ucuz bi yerde yaptırıp olmazsa 2.nin de bir kısmı elimizde kalsın istiyorum. sizin dr unuzun adı nedir? randevu alayım cumartesi için.
İlk muayene ücreti şuan 470 tl ama istenilen tahlil vs şeyleri disaridada yaptirabiliyrsnzçok teşekkürler. hemen fiyat bilgisi sorup randevu alayım.
ben şimdi aradım muayenehanesi varmış transfer işlemi acıbadem de yapılıyormuş sadece. yeri işyerime çok yakın yürüyerek 10 dk mı alır. asistanı telefonumu aldı kendisi arayınca konuşup yarın öğlen bile gidebilirim.İlk muayene ücreti şuan 470 tl ama istenilen tahlil vs şeyleri disaridada yaptirabiliyrsnz
Hadi insaAllah hayırlısı olsunben şimdi aradım muayenehanesi varmış transfer işlemi acıbadem de yapılıyormuş sadece. yeri işyerime çok yakın yürüyerek 10 dk mı alır. asistanı telefonumu aldı kendisi arayınca konuşup yarın öğlen bile gidebilirim.
teşekkür ederim. benim zaten bütün tahlillerim var hsg sonucuna kadar. şu anda tahminimce direkt olarak işleme geçebiliriz. iş yerime yakın olduğu için muayene vs durumlarında kolayca ulaşabilirim ayrıca senin memnuniyetin de güven verdi. 1- medical park 2- dr ile konuştuktan sonra burası bence.İlk muayene ücreti şuan 470 tl ama istenilen tahlil vs şeyleri disaridada yaptirabiliyrsnz
5.haftaKaçıncı haftadasin
Kalp atışı için haftaya perşembe günü verdi inşallah her şey yolunda gider maşallahHayırlı olsun bu arada bi de kalp atımı için ne zaman çağırdı yani kaçıncı haftada cagirdi
Gozunaydin inşallah kalp atışında duyarsın bende cuma günü gitcem Rabbim den hayırlısı inşallah kese kalp hapsi goruruzKalp atışı için haftaya perşembe günü verdi inşallah her şey yolunda gider maşallah
teşekkürler canım :) iyiyiz estrofeme devam hafif ağrılar başladı birde akıntım var benim sanırım coraspirin ve estrofem aldığım için sen nasılsın iyimisin
merhaba canım bir önceki transferimde hemşireler ilacı tarif ederken kullandıktan sonra sırt üstü yatın hemen akmasın demişti ama siz 10 dak yürüyüş diyorsunuz çok şaşırdım şimdi bende de hep bi endişe vardı yeterince kalmıyor içeride diye hangisi doğruki20güne yakındır ben de kullanıyorum ama benzer bi durumla karşılaşmadım..hergün saat 16.00 da uyguluyorum ,10dk yürüyorum o kadar.
merhaba canım bir önceki transferimde hemşireler ilacı tarif ederken kullandıktan sonra sırt üstü yatın hemen akmasın demişti ama siz 10 dak yürüyüş diyorsunuz çok şaşırdım şimdi bende de hep bi endişe vardı yeterince kalmıyor içeride diye hangisi doğruki
Bilemedim ben de,tarif ettikleri gibi kullan sen yine de.bana da Protestan fitilden sonra 10dk dedilermerhaba canım bir önceki transferimde hemşireler ilacı tarif ederken kullandıktan sonra sırt üstü yatın hemen akmasın demişti ama siz 10 dak yürüyüş diyorsunuz çok şaşırdım şimdi bende de hep bi endişe vardı yeterince kalmıyor içeride diye hangisi doğruki
estrofem bel ağrısı yapıyor canim benimde var. kaçıncı gunundesin nezaman belli olucak transfer tarihin? benim bugün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik kısmet olursa haftaya çarşamba transferim varteşekkürler canım :) iyiyiz estrofeme devam hafif ağrılar başladı birde akıntım var benim sanırım coraspirin ve estrofem aldığım için sen nasılsın iyimisin
izmirde tedavi görüyorsunuz anladığım kadarıyla.. nerde olduğunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksaKalp atışı için haftaya perşembe günü verdi inşallah her şey yolunda gider maşallah
Bende kullaniyorumm transferden once sabah aksamdi transferden sonra sadece aksammCrinone jel kimse kullanmıyor mu
Allah razı olsun Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duygularıGozunaydin inşallah kalp atışında duyarsın bende cuma günü gitcem Rabbim den hayırlısı inşallah kese kalp hapsi goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?