- 26 Kasım 2016
- 87
- 65
- 3
- 40
Özel ege tup bebekte canım işlemlerim orada oldu benim.rafael levi doktorum çok iyi bir insan çok konuşmaz ama işinin ehlidir.izmirde tedavi görüyorsunuz anladığım kadarıyla.. nerde olduğunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
Allah yardımcın olsun canım benimGozunaydin inşallah kalp atışında duyarsın bende cuma günü gitcem Rabbim den hayırlısı inşallah kese kalp hapsi goruruz
İnanmıyoruuuuuuuum İnşaAllah haftaya transferin mi var canım??? çok sevindimmmm.. hayırlı ve sorunsuz bir transfer gerçekleşir İnşaAllah.. kendine dikkattt et..estrofem bel ağrısı yapıyor canim benimde var. kaçıncı gunundesin nezaman belli olucak transfer tarihin? benim bugün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik kısmet olursa haftaya çarşamba transferim var
Bende oraya gidiyorum şimdiÖzel ege tup bebekte canım işlemlerim orada oldu benim.rafael levi doktorum çok iyi bir insan çok konuşmaz ama işinin ehlidir.
Çok güzel hayırlı olsun5.hafta
Selam söyle doktoruma daha yeni geldim yanından ayse emel de sen ona hemen tanırQ
Bende oraya gidiyorum şimdi
estrofem 2 henuz 2 gün sonra 3 cuma kontrol var benimde o zaman netleşir sanırım inşallahhhh güzel olacak herşeyestrofem bel ağrısı yapıyor canim benimde var. kaçıncı gunundesin nezaman belli olucak transfer tarihin? benim bugün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik kısmet olursa haftaya çarşamba transferim var
Allah razı olsunÇok güzel hayırlı olsun
tekrar sormak lazım kafam karıştı gerçekten hayırlısıBilemedim ben de,tarif ettikleri gibi kullan sen yine de.bana da Protestan fitilden sonra 10dk dediler
evet cuma günü belli olur hayırlısıyla ins.estrofem 2 henuz 2 gün sonra 3 cuma kontrol var benimde o zaman netleşir sanırım inşallahhhh güzel olacak herşey
sagol canim benim. bugün yarin derken kısmet buzamanaymis. dualarına talibim arkadasim sen hamilesin ins mevlam tekrar nasip etsin ins. allah kucagimiza almayi nasip etsin.İnanmıyoruuuuuuuum İnşaAllah haftaya transferin mi var canım??? çok sevindimmmm.. hayırlı ve sorunsuz bir transfer gerçekleşir İnşaAllah.. kendine dikkattt et..
aynen canım sen ne kullanıyosun şuanevet cuma günü belli olur hayırlısıyla ins.
söylerim tabi.. sizin ilk deneme mi.. ilk değilse hepini ordamı yaptırdınız yaşınız kaç acaba.. çok soru sordum k. bakmayınSelam söyle doktoruma daha yeni geldim yanından ayse emel de sen ona hemen tanır
Estağfurullah öyle şey mi olur.levi hocada 2kez asilama yaptırdık.muayenehanesine gittim ben hep.1kere tuttu asilama ama nasip olmadı.ilk tüp bebek denemesi canım 32 yaşım.onun öncesinde ege üniversitesi de yaptımsöylerim tabi.. sizin ilk deneme mi.. ilk değilse hepini ordamı yaptırdınız yaşınız kaç acaba.. çok soru sordum k. bakmayın
Seninle ayniyiz galiba .şükür bizde bugün keseyi gorduk.Allah hepimize nasip etsinKizlar cok sukur keseyi gorduk bugun. Darisi kalp atimina..
Allah nasip etmediözel değil bu herkesin bildiği bir seysorununuz neydi acaba özel değilse
simdilik estrofem kullaniyorum. cuma günü jel, pregoston, prednol, tedroks kullanmaya basliycamaynen canım sen ne kullanıyosun şuan
Nasip bu işler arkadaşım.Rabbim kimseye aratmasin.zor süreçler isteAllah nasip etmediözel değil bu herkesin bildiği bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?