2016 Kasım tüp bebek

İyi bari kabul etmişler kuzu. Peki ne kadar ödedin ilaçlar haricinde 5400mü? Neresiydi birde?

Suan hastanedeyim kizlar transferim yapildi 2 saat kafami kaldirman yasak dediler 1.5 saat oldu bekliyorum acayip sıkısmıstım surgu verdiler yapamadim sonda taktilar en sonunda 4 saatin sonunda da eve gonderiyorlarmis doktor ekip cok iyi insancillar cok sevdim hepsinden allah razı olsun

yat canim dinlen bundan sonraki işimiz bu. ins sıkı sıkı tutunurlar annelerine

Tatlım benim 11. Gün değerim 45 çıkmıştı önemli olan 2 kat artış göstermesi inşallah değerin katlanarak artar..ben 6.haftamdayım cok şükür
canım bişey sorabilirmiyim
öncelikle tebrikler Allah tamamını erdirsin inşallahhhhh
sizde kan pıhtılaşması var mı ve kaçıncı denemeniz

Hayirli olsun canım Rabbim kalbindeki ni nasip eylasin. Güzel beklemissin ben 20 dakika anca bekledim sonra wc gitttim

kızlar selamlar hepinize. bugün transferim oldu benmde. 3. gün embriyosu koyuldu içime. bir tanede dondurttuk. bana şlemde on dakka sonra tıvalete gidebilirsin dedler. bi saat yattım sonra da taburcu ettiler şimdi evde dinleniyorum. işallah hepimiz için hayırslısı olur.

Canim sen sahin beyde tedavi oluyordun sahin bey 2 tane transfer ediyor sana kactane transfer yapti?bana 2 saat dinlenebilirsin demislerdi biraz daha bekleseydin.dogrusu insan yatmaktanda sikiliyor.

Hayirli olsun transferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…