Cok tesekkur ederim canım allah senin de gonlune gore versin inşallahAllah nasip etsin yeter ki gerisi hikaye aslinda bakalim bundan sonraki surecte ne olacak 19.aralik test gunum
Canim sen sahin beyde tedavi oluyordun sahin bey 2 tane transfer ediyor sana kactane transfer yapti?bana 2 saat dinlenebilirsin demislerdi biraz daha bekleseydin.dogrusu insan yatmaktanda sikiliyor.
1. transferde o ilaçları kullanmadım canım hatta orda tanıştığım kişilere de soruyordumkonusuyoruz ama bazen karistirabiliyorum ondan tekrar sordum bende oradayım. muhtemelen sanada aynı ilaclari verecektir.
Cnm teşekkür ederim..var ben hergün clexan 4000 kullanıyorum. Bu benim 6. Denemem. 5 . Deneme den bi kızım var şükür.. ama onda 12. Gün değerim 205 ti. Sorun yoktu.dün 43 bugün 76.. ama hemşire yine burun kıvırdı beğenmedi.. moralim bozuldu..canım bişey sorabilirmiyim
öncelikle tebrikler Allah tamamını erdirsin inşallahhhhh
sizde kan pıhtılaşması var mı ve kaçıncı denemeniz
medical deki ilk transferimde banada vermemişti. sadece jel, estrofem, pregoston kullandim busefer yine aynilari var bide prendnol ve tedroks ilave ettiler. yine transfer olucak başka biri var onada aynilarini vermişler. dur bakalım sen gidince ne olacak1. transferde o ilaçları kullanmadım canım hatta orda tanıştığım kişilere de soruyordum
Ben o yüzden hiç idrar testi yaptirmadim hep kan yaptırdım en azından yoksa yok derim diye.inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsinBugün transferimin 11.günü idi kan degerim 1.53'e düştü. İlaçları bıraktım. Nasip değilmiş.
Size nacizane tavsiyem idrar testlerine inanmayın. En güvenilirleri bile yanılıyo. Boşuna ümitlenmeyin. Benim 7, 8, 9 ve 10. Günler silik kırmızı çizgi çıkmıştı. Hayal kırıklıgı oluyo yani.
Allah herkese nasip etsin inşaallah.
Gebe olanlar da sağlıkla kucaklarına alsınlar inş.
Sevgilerle...
Allah senin de gönlüne göre versin insallah. Allah yar ve yardımcın olsun canım benim.hepimiz için hayırlısı. Rabbim tez zamanda yaşatsın o güzel duyguyuBugün transferimin 11.günü idi kan degerim 1.53'e düştü. İlaçları bıraktım. Nasip değilmiş.
Size nacizane tavsiyem idrar testlerine inanmayın. En güvenilirleri bile yanılıyo. Boşuna ümitlenmeyin. Benim 7, 8, 9 ve 10. Günler silik kırmızı çizgi çıkmıştı. Hayal kırıklıgı oluyo yani.
Allah herkese nasip etsin inşaallah.
Gebe olanlar da sağlıkla kucaklarına alsınlar inş.
Sevgilerle...
Evet oluyor ara araHamile arkadaşlarım kasıklarınızda agrılar oluyor mu..
antibiyotiği vermesine anlam veremedim gerçekten bakalım bana ne diyecek canım sende sebepsiz miydi benim kan pıhtılaşmam varmedical deki ilk transferimde banada vermemişti. sadece jel, estrofem, pregoston kullandim busefer yine aynilari var bide prendnol ve tedroks ilave ettiler. yine transfer olucak başka biri var onada aynilarini vermişler. dur bakalım sen gidince ne olacak
Alllah bağışlasın ne güzel bi bebeğin varmış kimyasal gibi duruyo 2 kat artmamış ama doktorların dediği bianda artışta gösterebilir bunu yaşıyanlarda varmış Allahın bileceği bu. hayırlısı neyse senin için o olsun inşallahCnm teşekkür ederim..var ben hergün clexan 4000 kullanıyorum. Bu benim 6. Denemem. 5 . Deneme den bi kızım var şükür.. ama onda 12. Gün değerim 205 ti. Sorun yoktu.dün 43 bugün 76.. ama hemşire yine burun kıvırdı beğenmedi.. moralim bozuldu..
çoğu hastane antibiyotik veriyo canim. sadece pko var bende başka bir sorun gözükmedi. senin kontrol nezamanantibiyotiği vermesine anlam veremedim gerçekten bakalım bana ne diyecek canım sende sebepsiz miydi benim kan pıhtılaşmam var
iyice meraklandım şimdi bana ne ilaçlar verecek . cuma canımçoğu hastane antibiyotik veriyo canim. sadece pko var bende başka bir sorun gözükmedi. senin kontrol nezaman
hayırlı haberlerle gel canim. bu kontrolde belli olucak deme transfer gunuiyice meraklandım şimdi bana ne ilaçlar verecek . cuma canım
Yazdım ya canım sana özele baksana@Gülcan neredesin ne yaptin
merhaba,Yazdım ya canım sana özele baksanaherşey çok iyi ayın 19 da kontrol var tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?