2016 Kasım tüp bebek

Canim sen sahin beyde tedavi oluyordun sahin bey 2 tane transfer ediyor sana kactane transfer yapti?bana 2 saat dinlenebilirsin demislerdi biraz daha bekleseydin.dogrusu insan yatmaktanda sikiliyor.

canm evet şahin beydeyim. bilmem ben bir saat yatırdılar. sonra evde dinlen dedi şu an evde yatıyorum. 2 tane transfer etmedi çünki yaşımız 28. 30un altında yasal olatak tek transfer yapmalıymış. ama yinede bize bıraktı. isterseniz 2 koyalım dedi. ama ikiz bebk risktir dedi. tutunması taşıması erken doğum riski yüksek sonuçta bana sorarsanıx bir derim dedi. bizde bu yüzden birtanesini dondurduk hatta. bize tek de yeter. yeterki gelsin o

Bugün transferimin 11.günü idi kan degerim 1.53'e düştü. İlaçları bıraktım. Nasip değilmiş.

Size nacizane tavsiyem idrar testlerine inanmayın. En güvenilirleri bile yanılıyo. Boşuna ümitlenmeyin. Benim 7, 8, 9 ve 10. Günler silik kırmızı çizgi çıkmıştı. Hayal kırıklıgı oluyo yani.

Allah herkese nasip etsin inşaallah.
Gebe olanlar da sağlıkla kucaklarına alsınlar inş.

Sevgilerle...

canım bişey sorabilirmiyim
öncelikle tebrikler Allah tamamını erdirsin inşallahhhhh
sizde kan pıhtılaşması var mı ve kaçıncı denemeniz
Cnm teşekkür ederim..var ben hergün clexan 4000 kullanıyorum. Bu benim 6. Denemem. 5 . Deneme den bi kızım var şükür.. ama onda 12. Gün değerim 205 ti. Sorun yoktu.dün 43 bugün 76.. ama hemşire yine burun kıvırdı beğenmedi.. moralim bozuldu..

1. transferde o ilaçları kullanmadım canım hatta orda tanıştığım kişilere de soruyordum
medical deki ilk transferimde banada vermemişti. sadece jel, estrofem, pregoston kullandim busefer yine aynilari var bide prendnol ve tedroks ilave ettiler. yine transfer olucak başka biri var onada aynilarini vermişler. dur bakalım sen gidince ne olacak

Ben o yüzden hiç idrar testi yaptirmadim hep kan yaptırdım en azından yoksa yok derim diye.inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Allah senin de gönlüne göre versin insallah. Allah yar ve yardımcın olsun canım benim.hepimiz için hayırlısı. Rabbim tez zamanda yaşatsın o güzel duyguyu

Kızlar ya bişey sormak istiyorum. rabbim uzak tutsun hepimizden ama transfer olduktan sonra embriyo tutunamaz ve düşerse bunu anlarmıyız? yani mutlaka kanama ile birlikte mi olur ? yoksa hiçbişey yokkende kaybetmek mümkünmü? biede dün transferden beri sürekli tuvalete gidiyorum yaa. gece hiç kalkmayan ben 4 5kz tuvalet için kalktım. vucüt yabancıladımı da tepki gösteriyor acaba ? yada derler ya rahim baskı yapıyor çok tuvalete çıkar hamile kadın. ulan daha 1 mm bile değil mümkün değildir heralde böyle bişey

antibiyotiği vermesine anlam veremedim gerçekten bakalım bana ne diyecek canım sende sebepsiz miydi benim kan pıhtılaşmam var

Alllah bağışlasın ne güzel bi bebeğin varmış kimyasal gibi duruyo 2 kat artmamış ama doktorların dediği bianda artışta gösterebilir bunu yaşıyanlarda varmış Allahın bileceği bu. hayırlısı neyse senin için o olsun inşallah

Arkadaslar ilk tüp bebeğim

12.gün test günüm değer:92.ama 12.gun aynı zamanda normalde adet günüm. Pembe lekelenme sonra da aşırı kanama başladı adet gibi
Zaten progsestron jel kullanıyodum iğneye döndük
14.gun kanama aşırı devam etti amadeğer artmış:181
16.gun kanama çok azaldı değer düşmemiş ana az yukselmiş :261

Çok üzgünüm kanamayla düşük yaptım sanıyordum ama değer niye yukselmiş
Dr Cuma'ya kadar iğne verdi ve test yine
Ama umudum kalmadı
Dış gebelikten korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…