2016 Kasım tüp bebek

Slm kızlar, yakında dondurulmuş tedavime başlıyorum, progestan takviyesine transferden kaç gün ince balşadınız

Benimde 3 embriyo 2 si transfer oldu bekliyoruz bugun 2.gunum
Hadi gözün aydın canım. Stres yapma lütfen. Stresin bebeğini etkilediğini unutma sakın. Pozitif ol güzel düşün güzel enerji yay evrene o enerji gelsin seni bulsun ;)

Allahım hakkında engüzeli eylesin kader arkadaşım. Dua et zaten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Biz şükürler olsun pozitifi gördük. Bebeğimle beraber büyüyoruz artık. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin
Amin cnm benim cümlemize inşallah

Iyi aksamlar hanımlar.bi sorum olcakti.2 asilama oldu ve 2 side tutmadi.son asilamamida 1 ay once olmustum.tup bebek yapilcak ve sizce nezaman baslamaliyim tedaviye?

merhaba,
bende 6.haftamdayım ve bugün bende 4 mm minnağımı gördüm.

merhaba,
bende 6.haftamdayım ve bugün bende 4 mm minnağımı gördüm.
merhaba benımde gecen hafta 6 haftalıktı bebegım 3.6 mm idi ama bız kalp atıslarını duyamadık haftaya gıdıcem kontrole sen duydun kalp atıslarını çok korkuyorum

merhaba benımde gecen hafta 6 haftalıktı bebegım 3.6 mm idi ama bız kalp atıslarını duyamadık haftaya gıdıcem kontrole sen duydun kalp atıslarını çok korkuyorum
Benim 5 haftalık gecen hafta keseyi gördük şükürler olsun ama kalp atışı için 10 gün sonra dedi bana.meraklanma canım bazen geç duyulabiliyormus.Rabbim hepimize göstersin

Benim 5 haftalık gecen hafta keseyi gördük şükürler olsun ama kalp atışı için 10 gün sonra dedi bana.meraklanma canım bazen geç duyulabiliyormus.Rabbim hepimize göstersin
Bende ctesi aldım randevuyu 5+2oluyor herhalde kese gorunur acaba devlet hastanesinde de alttan mı bakıyorlar ultrasonda

hem alttan bakıldı tam 6 haftalıktı bırde tup bebek ya gec dollenme dıe bıseyde olamaz ınsallah bı defa kotu olmaz canım ama belırtılerım var mıdem cok bulanıyo öluyorum ınsallah yaşadığına daırdır belırtıler

hem alttan bakıldı tam 6 haftalıktı bırde tup bebek ya gec dollenme dıe bıseyde olamaz ınsallah bı defa kotu olmaz canım ama belırtılerım var mıdem cok bulanıyo öluyorum ınsallah yaşadığına daırdır belırtıler
Allahın izniyle öyledir canım. Takma kafana.bende bekliyorum bak.insalalh güzel haberler vereceğiz birbirimize burada.ne zaman gideceksin sen doktora

Benim tüp bebek yapılan merkezde baktı doktorum yine kalp için o bakacak. Alttan oluyor canım her ikisi de 12.haftaya kadar
Tüp bebek doktorum 20 sine çağırdı merak ettiğim için devlet hastanesine randevu aldim inşallah karından bakarlar

Allahın izniyle öyledir canım. Takma kafana.bende bekliyorum bak.insalalh güzel haberler vereceğiz birbirimize burada.ne zaman gideceksin sen doktora
salı gunu gıdıcem salı gunu 8 haftalık olmus olacak ozaman zaten son olmussa olcak oncekındr kurtaj olmustum gelısmedı ınsallah bu olmaz ınsallah sende duyarsın kalp atışlarını sen nezman randevun

Back
X