- 1 Kasım 2016
- 246
- 254
- 18
- 44
2.gun transferi ile de hamile kalan var hem o kadar ilaç kullandın ugrastin buraya kadar geldin zaten işin en kolay kısmı transfer neden denemeyesin ki şansını tabiki karar senin ama ben olsam denerdimAradilar bei 2 tane dollendigi icin yarin yani 2.gun transferi yapcaklarms kotu demekkki oyuzden bende vazgectim sizce hatami yapiyorum
Vaz gecme canim sonucta 2 3 5 ne farkeder belki de Rabbim senin erkenden kavusman icin 2.gun nasip etmistirAradilar bei 2 tane dollendigi icin yarin yani 2.gun transferi yapcaklarms kotu demekkki oyuzden bende vazgectim sizce hatami yapiyorum
Nerede tedavi oluyorsunuzTransfer günü kaçtı bilmiyorum bakma zahmetinde bulunmadı ama son musynemde 14 kaydedilmiş 7 gün sonra transfer oldu o arada kimbilir kaç oldu tutmayinxa fazla kalinlasmis deyiverdi bklm inşallah başka bir aksilik yaşamam
2.gun transferi ile de hamile kalan var hem o kadar ilaç kullandın ugrastin buraya kadar geldin zaten işin en kolay kısmı transfer neden denemeyesin ki şansını tabiki karar senin ama ben olsam denerdim
tesekkir ederim iste 5.gun beklerken pat diye boyle deyiince soka girdim cok agladim isyerinde cktim okadVaz gecme canim sonucta 2 3 5 ne farkeder belki de Rabbim senin erkenden kavusman icin 2.gun nasip etmistir
Aynenn katiliyorumVaz gecme canim sonucta 2 3 5 ne farkeder belki de Rabbim senin erkenden kavusman icin 2.gun nasip etmistir
Maddi manevi zor ama bak bi yola girdin buraya kadar geldin ağlayıp üzme kendini vücut dengeni bozma belki hayırlısı böyle gelecek sana belki mucizen 2.gunde bak bana hep 5.gün Blast transferi oldu noldu elde var sıfır bu işler hiç belli olmaztesekkir ederim iste 5.gun beklerken pat diye boyle deyiince soka girdim cok agladim isyerinde cktim okad
Ar igneler ilaclar birde kredi cekmstk
haklisin ilk iki transferim blastokistti ama tutmadi ilkini kaybettim belki hayirlidir bilemem ama cok uzuldmMaddi manevi zor ama bak bi yola girdin buraya kadar geldin ağlayıp üzme kendini vücut dengeni bozma belki hayırlısı böyle gelecek sana belki mucizen 2.gunde bak bana hep 5.gün Blast transferi oldu noldu elde var sıfır bu işler hiç belli olmaz
Ne iş yapıyorsuntesekkir ederim iste 5.gun beklerken pat diye boyle deyiince soka girdim cok agladim isyerinde cktim okad
Her seferinde başka oluyo bu embriyo lar belli bir kriter yok akıl erdirmek mümkun değil hayirlisiyla gelsin hepimize bebisler ne diyelimhaklisin ilk iki transferim blastokistti ama tutmadi ilkini kaybettim belki hayirlidir bilemem ama cok uzuldm
kamuda calisiyorum canim memurum zaten izin almistim yarindan itibarenNe iş yapıyorsun
Ne güzel izninde varmış bak bize izinde yok kiskandim:)kamuda calisiyorum canim memurum zaten izin almistim yarindan itibaren
evet o konusa sktintim yok rahatim sorun etmezler zaten saglik diye biliyorlar hayirlisiNe güzel izninde varmış bak bize izinde yok kiskandim:)
Ben kendimde her gun 1 mm kalinlastigini anladim herkeste oyle miidir bilmiyorum ama seninde o sekikde olsa 21 mm falan olmuştur. Hayirlisi Allahtan kimi ince diye care ararken bizimkide kalin oluyor hayirlisi Allahtan bakalim transfer günü kac olacak doktorum hep soyledi bende ekrandan bakiyorum hepTransfer günü kaçtı bilmiyorum bakma zahmetinde bulunmadı ama son musynemde 14 kaydedilmiş 7 gün sonra transfer oldu o arada kimbilir kaç oldu tutmayinxa fazla kalinlasmis deyiverdi bklm inşallah başka bir aksilik yaşamam
Benimde 10.gün 11.5 du normal mi acaba. gerçi diğer tedavilerimde de hep böyle gittiBen kendimde her gun 1 mm kalinlastigini anladim herkeste oyle miidir bilmiyorum ama seninde o sekikde olsa 21 mm falan olmuştur. Hayirlisi Allahtan kimi ince diye care ararken bizimkide kalin oluyor hayirlisi Allahtan bakalim transfer günü kac olacak doktorum hep soyledi bende ekrandan bakiyorum hep
Benimde 9. Gunum 10.5 tu. 11 gunumde 13 tu. Sonrasinda bakilmadi persembe transferde nasil olacak bakalim. Benim bildigim 8 ile 17 arasinda olmali insallah 17yi gecmez ikimizinkideBenimde 10.gün 11.5 du normal mi acaba. gerçi diğer tedavilerimde de hep böyle gitti
Umutsuz olma sayidan dolayi 2..gun transferi yapmislardir onemli olan kaliteleri. Gecen seneki actigim topikte 2. Gun 1 embriyo transferi yapilan bi bayan vardi benim 2 adet blast 5..gun transferi yapilmisti. O bayan hamile haberi aldi bense negatif Rabbim yeterki ol desintesekkir ederim iste 5.gun beklerken pat diye boyle deyiince soka girdim cok agladim isyerinde cktim okad
Şakın vazgeçme benim bir arkadaşıma da öyle yaptılar kalitesi düşük diye 2.gün embriyosu verdiler birtaneydi ama tutundu şubatta doğuracak Allah'ın izniyleAradilar bei 2 tane dollendigi icin yarin yani 2.gun transferi yapcaklarms kotu demekkki oyuzden bende vazgectim sizce hatami yapiyorum
Hımm anladım teşekkürlerYumurtlama dönemi geçince rahimin içinden biyopsi alır gibi küçük bir parça aliyorlar orayı yaralıyor yani sonra rahim uyanıyor kendini yenilemeye çalışıyor embriyonun tutunnasina yardımci oluyor kısaca bu rahim ici uyarma diye de geçiyor
Anladım çok geçmiş olsun her işin başı sağlık önce biz mutlu ve sağlıklı olmalıyız bebişlerimizde gelecek kucaklarımıza tıpış tıpış :)Merhaba Hosbulduk
3 deneme negatif sonuclanmadi
1.deneme 2 tane 3.gün embriyosu negatif
2.deneme 2 tane 5.gün Blast pozitif gördüm bu arada bankaciyim çalışmaya devam ediyorum Şubede feci bi karın ağrısı oldu Allahım dedim noluyo arabayi nasıl kullanıp eve geldim bilmiyorum ve bi baktım kanama olmuş ağlaya ağlaya hastaneye düşük önleyici igne yaptırdım hiç kalkmadan evde yatacaksın dediler yaklasik 40 gün yattım arkadaşlar niye böyle ayrıntılı yazıyorum bu yoldaki bütün arkadaşlarım bilsinler dikkat etsinler diye sakın yatmayın arkadaşlar çünkü Allahım bebeğe can verecekse zaten veriyor ben 40 gün yattığım için önce 8 haftalık bebis kaybettim işe başladım 1 hafta sonra Şubede kalbim sıkıştı nefes darlığı başladı hastane hastane gezdim kimse teşhis koyamadı ama ben artık nefes alamıyorum diye ağlıyorum en sonunda bulundu emboli.
Yani bu kullandıgimiz hormon ilacları üzerine 40 gün hareketsiz yatmak nedeniyle kan pıhtısı kalbimden geçip akciğerlerimin kocaman bi bölgesini tikamis ve ben ölüyörmusum .
2 yıl tedavilere uğraştım ve tüm genetik testler yapıldı ama genetikte bişey yok yani tek sebep haraketsizlik ve ilaçlar. 2 yıl sonunda kendime gelince 3. deneme donmuslarla oldu 2 tane Blast ama negatif şimdi 4.denemedeyim 2-3 gün sonra opu var inşallah .
Uzun yazdım kusura bakmayın ama ne olursa olsun önce biz kendimizi düşünebiliriz herkes dikkat etsin arkadaslar
İnşAllah yaa hepimizin öyle olsun hepimiz hamileliklerimizi konuşalım paylaşalım bu aydan itibaren inşAllahHadii,kalite li minnaklarin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?