2016 Kasım tüp bebek

Aradilar bei 2 tane dollendigi icin yarin yani 2.gun transferi yapcaklarms kotu demekkki oyuzden bende vazgectim sizce hatami yapiyorum
2.gun transferi ile de hamile kalan var hem o kadar ilaç kullandın ugrastin buraya kadar geldin zaten işin en kolay kısmı transfer neden denemeyesin ki şansını tabiki karar senin ama ben olsam denerdim

Aradilar bei 2 tane dollendigi icin yarin yani 2.gun transferi yapcaklarms kotu demekkki oyuzden bende vazgectim sizce hatami yapiyorum
Vaz gecme canim sonucta 2 3 5 ne farkeder belki de Rabbim senin erkenden kavusman icin 2.gun nasip etmistir

Nerede tedavi oluyorsunuz

2.gun transferi ile de hamile kalan var hem o kadar ilaç kullandın ugrastin buraya kadar geldin zaten işin en kolay kısmı transfer neden denemeyesin ki şansını tabiki karar senin ama ben olsam denerdim

Vaz gecme canim sonucta 2 3 5 ne farkeder belki de Rabbim senin erkenden kavusman icin 2.gun nasip etmistir
tesekkir ederim iste 5.gun beklerken pat diye boyle deyiince soka girdim cok agladim isyerinde cktim okad
Ar igneler ilaclar birde kredi cekmstk

tesekkir ederim iste 5.gun beklerken pat diye boyle deyiince soka girdim cok agladim isyerinde cktim okad
Maddi manevi zor ama bak bi yola girdin buraya kadar geldin ağlayıp üzme kendini vücut dengeni bozma belki hayırlısı böyle gelecek sana belki mucizen 2.gunde bak bana hep 5.gün Blast transferi oldu noldu elde var sıfır bu işler hiç belli olmaz

haklisin ilk iki transferim blastokistti ama tutmadi ilkini kaybettim belki hayirlidir bilemem ama cok uzuldm

Ben kendimde her gun 1 mm kalinlastigini anladim herkeste oyle miidir bilmiyorum ama seninde o sekikde olsa 21 mm falan olmuştur. Hayirlisi Allahtan kimi ince diye care ararken bizimkide kalin oluyor hayirlisi Allahtan bakalim transfer günü kac olacak doktorum hep soyledi bende ekrandan bakiyorum hep

Benimde 10.gün 11.5 du normal mi acaba. gerçi diğer tedavilerimde de hep böyle gitti

Benimde 10.gün 11.5 du normal mi acaba. gerçi diğer tedavilerimde de hep böyle gitti
Benimde 9. Gunum 10.5 tu. 11 gunumde 13 tu. Sonrasinda bakilmadi persembe transferde nasil olacak bakalim. Benim bildigim 8 ile 17 arasinda olmali insallah 17yi gecmez ikimizinkide

Umutsuz olma sayidan dolayi 2..gun transferi yapmislardir onemli olan kaliteleri. Gecen seneki actigim topikte 2. Gun 1 embriyo transferi yapilan bi bayan vardi benim 2 adet blast 5..gun transferi yapilmisti. O bayan hamile haberi aldi bense negatif Rabbim yeterki ol desin

Şakın vazgeçme benim bir arkadaşıma da öyle yaptılar kalitesi düşük diye 2.gün embriyosu verdiler birtaneydi ama tutundu şubatta doğuracak Allah'ın izniyle

Hımm anladım teşekkürler

Anladım çok geçmiş olsun her işin başı sağlık önce biz mutlu ve sağlıklı olmalıyız bebişlerimizde gelecek kucaklarımıza tıpış tıpış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…