2016 Kasım tüp bebek

Yumruta isi,cook,karisik,oluo, ,dr bi aciklama,yapamıyorlar bile,,çünkü benim e2 kan testimde sonuc guzel,buarada e2 yumurtaların ultsasonda bakip takip edio ya dr,,,e2 de kandaki durumlariymis,,gecen yil,baska merkezde 12 yumos oldu 11 olgun cikti,,dollendi,galiba 8 i bolundu,,hersey yolunda iken 4 gun marula denen evrede yavaslamalar vs olmus,,transfer gunu masada ogrendim embriolog hanfendiiii sagolsun sansin az 5 ini verelim dediler, ,,,soooook soook nasil agladim anlatamam 3transfer duydumda 5 ne,,,,,snra dr geldi olmaz ole sey dedi 3 ettiler tutmadi tabi,,,,,simdi baska yerde deniorum,,9 yumos,toplandi,,dr buarada sol yumurtalar biraz kucuk kalmis igne etkilememiş denisti zaten,,,8 i olgundu,,,4u dollendi,,,ama sadece 1 iii bolundu,,,,oda orta kalite nin ikinci kalitesi sansimin oldugunu zaten kotu olsa dondurmazdik uzulmeyin vs dediler,,,esminde 3 yildir varikosel ameliyat sonrasi değerleri ileri hiz 0 idi,,,ama bu tedavide maşallah 35 cikti,,hersey yolunda iken bizde sonuc,bu,,,dr aciklamasi yok heray yumurta kakitesi degisir dio,,sizde sorun yok dio,,,o tek embriom,suan,5 gundur benimle,,,biyanim uzgun ama biyanim inat etti bu bebegin zoru basardi seninlede olacaktır diyorum inşallah
Transferin yapıldı senin ozaman hadi bakalım inatçı bebişin annesinde kalmakta da inat edecek

Ben kendimde her gun 1 mm kalinlastigini anladim herkeste oyle miidir bilmiyorum ama seninde o sekikde olsa 21 mm falan olmuştur. Hayirlisi Allahtan kimi ince diye care ararken bizimkide kalin oluyor hayirlisi Allahtan bakalim transfer günü kac olacak doktorum hep soyledi bende ekrandan bakiyorum hep
Hayırlısı evet bu sefer her defasında soraxam bklm ne olacak

Umutsuz olma sayidan dolayi 2..gun transferi yapmislardir onemli olan kaliteleri. Gecen seneki actigim topikte 2. Gun 1 embriyo transferi yapilan bi bayan vardi benim 2 adet blast 5..gun transferi yapilmisti. O bayan hamile haberi aldi bense negatif Rabbim yeterki ol desin

Şakın vazgeçme benim bir arkadaşıma da öyle yaptılar kalitesi düşük diye 2.gün embriyosu verdiler birtaneydi ama tutundu şubatta doğuracak Allah'ın izniyle
tesekkur ederim sizlere evet belkide allah boyle nasip etcek belki mucizem olur benim

Bizde kardes istiyoruz gecen sene denedim ama olmadi onumuzdeki ay Rabbim nasip ederse tekrar denicez insallah bu sefer olur siz transfer oldunuzmi?
yok cnm gecen ay düşük oldu tüp bebek yapmıştım dondurulmuş embriyo ile.. bu ay adet olunca rahme çizik atacak diğer adet ile tedaviye başlıycam inş Aralık'ta sanırım transfer olur düşün yaptığım için adet tarihimi kestiremiyorum:)rabbim kuvvet versin hepimize

haklisin ilk iki transferim blastokistti ama tutmadi ilkini kaybettim belki hayirlidir bilemem ama cok uzuldm
Ben 3 kez denedim 3 denememdede 5. Gün embriyosu ve kaliteliydi hepsi her seferinde 2 tane embriyo koydu ilki hiç tutmadı 2.sinde 1 tane tuttu Doğum yaptım kızım var 3. Denemede düşük oldu .. kısacası hepsi aynı kalitede idi ama hertürlü sonucu gördüm .. rabbim nasip etmek istesin hiç bi bahane engel olmuyor

yok cnm gecen ay düşük oldu tüp bebek yapmıştım dondurulmuş embriyo ile.. bu ay adet olunca rahme çizik atacak diğer adet ile tedaviye başlıycam inş Aralık'ta sanırım transfer olur düşün yaptığım için adet tarihimi kestiremiyorum:)rabbim kuvvet versin hepimize
Bende araliktaki adetle baslicam insallah

eğriçayır markanın arısütü propolis harput balından sipariş verdim kalite için 250 tl fiyatı insallah işe yarar yarın sabahtan itibaren içmeye başlayıcam bakalım çok kullanan varmış

Merhaba arkadaşlar bugün ilk muayenemi oldum bu ay başlıyoruz tüp bebek tedavisine uzun protokol olacakmış 1 buçuk ay sürecekmiş. Doğum kontrol hapı ve omega 3 e başladım hayırlısını diliyorum umutsuzum ama inş olur

Ben 3 kez denedim 3 denememdede 5. Gün embriyosu ve kaliteliydi hepsi her seferinde 2 tane embriyo koydu ilki hiç tutmadı 2.sinde 1 tane tuttu Doğum yaptım kızım var 3. Denemede düşük oldu .. kısacası hepsi aynı kalitede idi ama hertürlü sonucu gördüm .. rabbim nasip etmek istesin hiç bi bahane engel olmuyor
Ağzına sağlık ne güzel yazmışsın herşey nasip

Merhaba arkadaşlar bugün ilk muayenemi oldum bu ay başlıyoruz tüp bebek tedavisine uzun protokol olacakmış 1 buçuk ay sürecekmiş. Doğum kontrol hapı ve omega 3 e başladım hayırlısını diliyorum umutsuzum ama inş olur
meraba hakkinizda hayirlisi olsun beimde uzun protokol tedavim oldu .
ilki olumsuzdu ikinciyi dusunuyoruz diger ay.sizin ilkmi ?hangi ildesiniz?

Back
X