2016 Kasım tüp bebek

Transferin yapıldı senin ozaman hadi bakalım inatçı bebişin annesinde kalmakta da inat edecek

Hayırlısı evet bu sefer her defasında soraxam bklm ne olacak

Şakın vazgeçme benim bir arkadaşıma da öyle yaptılar kalitesi düşük diye 2.gün embriyosu verdiler birtaneydi ama tutundu şubatta doğuracak Allah'ın izniyle
tesekkur ederim sizlere evet belkide allah boyle nasip etcek belki mucizem olur benim

Bizde kardes istiyoruz gecen sene denedim ama olmadi onumuzdeki ay Rabbim nasip ederse tekrar denicez insallah bu sefer olur siz transfer oldunuzmi?
yok cnm gecen ay düşük oldu tüp bebek yapmıştım dondurulmuş embriyo ile.. bu ay adet olunca rahme çizik atacak diğer adet ile tedaviye başlıycam inş Aralık'ta sanırım transfer olur düşün yaptığım için adet tarihimi kestiremiyorum:)rabbim kuvvet versin hepimize

haklisin ilk iki transferim blastokistti ama tutmadi ilkini kaybettim belki hayirlidir bilemem ama cok uzuldm
Ben 3 kez denedim 3 denememdede 5. Gün embriyosu ve kaliteliydi hepsi her seferinde 2 tane embriyo koydu ilki hiç tutmadı 2.sinde 1 tane tuttu Doğum yaptım kızım var 3. Denemede düşük oldu .. kısacası hepsi aynı kalitede idi ama hertürlü sonucu gördüm .. rabbim nasip etmek istesin hiç bi bahane engel olmuyor

Bende araliktaki adetle baslicam insallah

eğriçayır markanın arısütü propolis harput balından sipariş verdim kalite için 250 tl fiyatı insallah işe yarar yarın sabahtan itibaren içmeye başlayıcam bakalım çok kullanan varmış

Merhaba arkadaşlar bugün ilk muayenemi oldum bu ay başlıyoruz tüp bebek tedavisine uzun protokol olacakmış 1 buçuk ay sürecekmiş. Doğum kontrol hapı ve omega 3 e başladım hayırlısını diliyorum umutsuzum ama inş olur

Ağzına sağlık ne güzel yazmışsın herşey nasip

meraba hakkinizda hayirlisi olsun beimde uzun protokol tedavim oldu .
ilki olumsuzdu ikinciyi dusunuyoruz diger ay.sizin ilkmi ?hangi ildesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…