2016 Kasım tüp bebek

Canım benim Laparoskopi de doktorum anladı tüplerimin yapışık olduğunu hsg normal çıkmıştı ama olduğum ameliyat sonrasında anladım normal yolla hamile kalamıycağımı
Benim hsg cekildi tatlım temiz çıktı. ben normal yolla hamile kaldım düşük oldu o yüzden benden istememiştir

Pazartesi oluyo bile Allahın izniylr :) herşey normale neden olmasknki :)
İnşallah canım bende öyle istiyorum herşey normal bakalım şimdilik hadi pazartesiden sonra artık gün sayarız ohh yat artık bende aynısını yapcam eşimede naz tabi :KK53::KK53:

İnşallah canım bende öyle istiyorum herşey normal bakalım şimdilik hadi pazartesiden sonra artık gün sayarız ohh yat artık bende aynısını yapcam eşimede naz tabi :KK53::KK53:
Ahahah ben 3-4gündür yatıyom arada nazımıda yapıyom :) ay sayalım sayalımya:)

kızlar bugün adetimin 7. günü doktor kontrolüm vardı. 4 tane yumurta görünüyor 3ü 10-12 arasında sağda 1 tane de solda 8 mm büyüklüğünde geçen seneki tedaviye göre az ama hayırlısı Allahtan. endumetrium da 5,5 imiş

kızlar merhaba Tüp bebek merkezi araştırıyorum. istanbul avrupa yakasında. Sgk raporum kasımda çıkmış olur rapor geçen merkezler hakkında bilgisi olan var mı?

Hayırlısı allahtan cnm moralini bozma devam tedaviye
İnşallah Allahtan hayırlısı son tedavim olarak düşünüyoruz nasipte ne varsa o. sizde de mi rezerv azlığı vardı. yaşınız kaç tedaviye başladınız mı ? başladıysanız sizin ne kadar yumurtanız görünüyor.

İnşallah Allahtan hayırlısı son tedavim olarak düşünüyoruz nasipte ne varsa o. sizde de mi rezerv azlığı vardı. yaşınız kaç tedaviye başladınız mı ? başladıysanız sizin ne kadar yumurtanız görünüyor.
Canım ben başlamadım bir hafta gibi süre var daha yaşım 35

Canım ben başlamadım bir hafta gibi süre var daha yaşım 35
Allah yardımcın olsun. bende bi hevesle başlamıştım içimde bilinmez bir heyecan vardı. bugün 4 yumurtayı görünce biraz enerjim düştü ama unutmayı pozitif devametmeyi düşünüyorum.

Allah yardımcın olsun. bende bi hevesle başlamıştım içimde bilinmez bir heyecan vardı. bugün 4 yumurtayı görünce biraz enerjim düştü ama unutmayı pozitif devametmeyi düşünüyorum.
Canım zaten kaliteli lazım sana bi tanede olsa kaliteli olsun çok olması kaliteli oldugu anlamına gelmiyorki 20 tane olur kalitesiz olur o dahami iyi önemli olan kalitesi tatlım

Arkadaşlar merhaba.Bende kasım da tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse .7 yıllık evliyim .Allah hepimiz yardımcısı olsun .Bişi merak ediyorum doktora sormayı unuttum.29 yaşındayım tek embriyo mu transfer ediliyor yoksa 2 mi biliyor musunuz?
canim normalde yaş problemi yoksa ve ilk denemeyse devlet tek embriyo zorunluluğu getirmis ama ben özelde yaptirdim bi kagit imzalayip iki tane koydurduk

insallah hepsi kalitelidir cnm. bide arkadan bi kac tane de daha büyüyüp gelebilir. biliyorsun önemli olan sayi değil kalite. kiminde 15 yumurta toplaniyor sadece 1 kaliteli embriyo oluyor kiminde 4 yumurta toplaniyor 4ü de kaliteli oluyor

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı iyi geçti doktorum herşey güzel dedi ilaçlara devam haftaya salı da transferim yapılacak kısmet olursa

canim normalde yaş problemi yoksa ve ilk denemeyse devlet tek embriyo zorunluluğu getirmis ama ben özelde yaptirdim bi kagit imzalayip iki tane koydurduk
Nerede yaptırdınız bizim yaptırmış olduğumuz yer olmuyor tek koyuluyor dedi kesin ve net aöylediler bide si nasıl yaptırdınız bizimkide özeldi

Back
X