2016 Kasım tüp bebek

Bu arada transferini yaptıran var mı veya opü sünü yaptıranlar birazcık anlatın heyecanımızı paylaşalım yahu
Dediğim gibi daha önce denediğim için heyecanlanacak bişi yok opu işleminde narkoz veriyorlar bişi Anlamıyorsun ama sonrası biraz ağrı oluyor tabi hafif kanama da olabilir hatta öyleki ben ilk denememde opu ya narkozsuz girdim yani korkulacak bişi yok transfere gelince tek sıkıntılı yanı idrara sıkışık olmak ama şimdi sıkışık olmadan da yapıyorlarmış en heyecanlanacağın kısım transfer çünkü embriyo yu görüyorsun koyarken belli belirsiz ama heyecanı bi başka ben ağlamıştım transferde....

Hadi bakalım hayırlısı inşallah dr söyler canım onları kaç gün kulllanacagını filan sorunun neydi
Sorun belli değil canım eşimde birşey yok bende çikolata kisti var ama küçükmüş diye engel değilmiş iki yıla yakındır olmadı bebiş yaşım 31 oldu zaman kaybı korkusuyla başladım işte

Evet canım ilk denemem benim de sizin ne zamandır olmuyor peki bizim 1,5 yıl yaklaşık doktorlar sana ne diyor engel olan çikolata kisti miymiş
Canm benm sol tupum yapisik kistten dolayi ama tek tuple dogal hamile kaldim dewam etmedi amlyat oldum ve sag tupumun hasar gordugunu soyledi doktor oyle basladik tup bebege aralikta transferim olacak nasipse insallah tutunur

Merhaba arkadaşlar biz de bu ay tüp tedavisine başladık Allah'ın izniyle. Her şey yolunda giderse kasım ortası gibi transfer olacak inşallah. Benim bir sorum olacak. Gonal f iğne kullanıyorum dün ilk günümdü. Yedide yapmam gereken iğneyi yedi buçukta yaptım :( sıkıntı oluşturur mu sizce

Kizlar opudan ciktim. 4 yumurtam toplanmis iyi durumda dedi doktorum. Diger 1 küçük yetisememis hayirlisi olsun. Yarin döllenme konusunda bilgi vereceklermis. Dua edin nolur

Merhaba arkadaşlar biz de bu ay tüp tedavisine başladık Allah'ın izniyle. Her şey yolunda giderse kasım ortası gibi transfer olacak inşallah. Benim bir sorum olacak. Gonal f iğne kullanıyorum dün ilk günümdü. Yedide yapmam gereken iğneyi yedi buçukta yaptım :KK43: sıkıntı oluşturur mu sizce
18-20 arasinda yapabilirsin bundan sonraki gonalf ignelerinide 19.30 da yap

Kızlar bende geldim aranıza ekim grububdaydim doktor kasımda yaparız dedi şimdi adeti bekliyorum lucrin kullanmaya baslicam progesteron sonucuna göre. adetin 19. günü rahime çizik atıldı. ilk denenem tutmadı rahim fazla kalinlasmis bu sefer donduracak yine kalinlasirsa inşallah bu grup hayırlı gelir hepimize pozitif haberleriyle dolar

Kızlar bende geldim aranıza ekim grububdaydim doktor kasımda yaparız dedi şimdi adeti bekliyorum lucrin kullanmaya baslicam progesteron sonucuna göre. adetin 19. günü rahime çizik atıldı. ilk denenem tutmadı rahim fazla kalinlasmis bu sefer donduracak yine kalinlasirsa inşallah bu grup hayırlı gelir hepimize pozitif haberleriyle dolar
Hosgeldin. Benimde adetin 21. Gunu cizik atildi bugunde opu oldum. Son kontrolumde yani 29 ekimde rahim duvari 13tü bakalim transfere kadar kac olacak?
Kizimda 17 idi insallah 17yi gecmez

Merhaba kizlar bende insallah kasimin ortasinda adetle birlikte dr gidicem insallah tedaviye baslayabilirim. Allahin izniyle hepimiz yavrularimiza kavusuruz pkoluyum 4. yila girdik hic hamile kalamadimm cok heycanliyim simdiden.

Hosgeldin. Benimde adetin 21. Gunu cizik atildi bugunde opu oldum. Son kontrolumde yani 29 ekimde rahim duvari 13tü bakalim transfere kadar kac olacak?
Kizimda 17 idi insallah 17yi gecmez
İnşallah cnm mutlaka transfer günü olctur ama benim son kontrolde 14 du şimdi bende seninle aynı durumdayım çizik atılmış ya sana da peki oldu da transfer ertelendi kalinlik yüzünden sonraki aya kaldı çizik boşuna mi atılmış oluyor yani genelde transferden önceki ay atılıyor okuduguma göre erteleme olursa bizim çizik çoktan yenilenmiş olur diye düşünüyorum tedaviye başlayınca soracam bunları

İnşallah cnm mutlaka transfer günü olctur ama benim son kontrolde 14 du şimdi bende seninle aynı durumdayım çizik atılmış ya sana da peki oldu da transfer ertelendi kalinlik yüzünden sonraki aya kaldı çizik boşuna mi atılmış oluyor yani genelde transferden önceki ay atılıyor okuduguma göre erteleme olursa bizim çizik çoktan yenilenmiş olur diye düşünüyorum tedaviye başlayınca soracam bunları
Doktorun transferden önce hep olcüyor olcer herhalde yinede hatirlatirim

Kizlar ben bugun opu oldum ya karnimin alt kisminda agri var daha önce bu kadar cok muydu hatirlamiyorum yururken zorlanıyorum 4 yumurta toplandi. Daha fazla toplanani düşünemiyorum

Back
X