2016 Kasım tüp bebek

İyi akşamlar kızlar beni de aranıza alın. ..benim 3.tüp denemem ilki kimyasal 2. İkizlerim 18 haftalik birinin suyu geldiği için kürtaj oldum 4.5 ay oldu ve bugün Dr gittim donmuslarim var estorofeme başladım inşallah Rabbim in izniyle bu defa kucağıma alacağım yavrumu anne olmak isteyen herkese Rabbim hayirlisini versin insallah[/QUOTE
Bu arada yaşınız kaç sorun var mı varsa ne anlatalım paylaşalım :)) biz de sorun yok yaşım 31 ilk denemem inş hepimizin son olur gerek kalmaz

Kızlar bugün 6 büyük diğerleri küçük geriden gelen bir kaç yumurtam daha oluştuğunu öğrendim bu arada önemli olan tabi sayısı değil kalitesi inşAllah kaliteli olurlar sanırım Cuma günü opü olacağım benden haberler böyle sizin tedaviler nasıl gidiyor

Inşallah yuzumuze bakar allah 4 senedir o dr bu dr ugrasiyoruz
Ohss 3.derecede oldugum icin hayati tehlikem olmustu ilk tup denememde jarnimdan su cektiler hamile oldugumu bilmiyordum 9 aylik karnim vardi dr benimle hic ilgilenmrfi egitim araştırmaya gittik hemen yatirdilar hayati tehlikem varmis nefes alamiyor cok kotu sirt agrilari cekiyordum yatamiyor oturamiyor gezemiyordum sedat jadanali medical parkta yapmistik simdi medicana omer faruk vanlioglu yapiyor bakalim insallah bu sefer daha bilincliyiz ana yumurtalarim kalitesiz olur diye korkuyorum klomen femara herseyi denedik yok benden kucukler 3.cocugunu doguruyor ben böyle kaldim diye cok üzülüyorum esimle tartidip ondan cikariyorum acisini en donunda oda pes etti bikti benden gidip yapalim kurtulalim yoksa kafayi yiyeceksin diyor bilmiyorum bu sefer icim bi buruk basladim sevinsemmi uzulsemmi kendimi ejsik hissetmek en acisi normal yolla bebek sahibi olamamak kafam karisik hepsini geride birakip dusunmemek istesemde icimde olmazsa be yaparim korkusu var yedim bitirdim kendimi anliyacaginiz

Ohss 3.derecede oldugum icin hayati tehlikem olmustu ilk tup denememde jarnimdan su cektiler hamile oldugumu bilmiyordum 9 aylik karnim vardi dr benimle hic ilgilenmrfi egitim araştırmaya gittik hemen yatirdilar hayati tehlikem varmis nefes alamiyor cok kotu sirt agrilari cekiyordum yatamiyor oturamiyor gezemiyordum sedat jadanali medical parkta yapmistik simdi medicana omer faruk vanlioglu yapiyor bakalim insallah bu sefer daha bilincliyiz ana yumurtalarim kalitesiz olur diye korkuyorum klomen femara herseyi denedik yok benden kucukler 3.cocugunu doguruyor ben böyle kaldim diye cok üzülüyorum esimle tartidip ondan cikariyorum acisini en donunda oda pes etti bikti benden gidip yapalim kurtulalim yoksa kafayi yiyeceksin diyor bilmiyorum bu sefer icim bi buruk basladim sevinsemmi uzulsemmi kendimi ejsik hissetmek en acisi normal yolla bebek sahibi olamamak kafam karisik hepsini geride birakip dusunmemek istesemde icimde olmazsa be yaparim korkusu var yedim bitirdim kendimi anliyacaginiz

Üzülmeyin lütfen söylemek kolay tabi ama pozitif olmak zorundayız. hayat çok şey gösteriyor insana yalnız değilsin

Herkesin hayatta bir sınavı var. bizimde sınavımız da bu. emin ol daha ağır sınavlar var. Rabbim büyüğünü yaşatmasın bizim en azından sım sıkı tutunacak birer evlatlarımız var. olmayanların daha zor. tevekkül etmeliyiz birazda. biz eşimle bu tedavinin son olmasına karar verdik. olursa nasip olmazsa da nasip diyecez. Hayırlısı Allahtan.

Günaydın kızlar nasılsınız? Benim dün opu olmuştu. bugün embriyolog aradı. 4 yumurtamdan 3 ü döllenmiş. perşembe transfer olacak dediler. hadi hayırlısı.
Günaydın..Ohh ohh maşaAllah geriye annelerine sımsıkı tutunacaklar Allah'ın izniyle benimde büyük ihtimal Cuma opü olacak senin takipler dede 4 yumurtan mı oluşmuştu yani oluşanların hepsini alıyorlar değil mi içeride bırakmıyorlar

Günaydın kızlar nasılsınız? Benim dün opu olmuştu. bugün embriyolog aradı. 4 yumurtamdan 3 ü döllenmiş. perşembe transfer olacak dediler. hadi hayırlısı.
bende dün opu oldum 5 gorunendı ama 4 yumurta alabilmişer bugun embrıyolog arıycaktı kaçı döllendi dıye daha aramadılar cok korkuyorum ya döllenmedıelrse dıye ınsallah benımde döllenırler

Kızlar çizik ne demek ilk kez duydum Anlatıverir misiniz
Yumurtlama dönemi geçince rahimin içinden biyopsi alır gibi küçük bir parça aliyorlar orayı yaralıyor yani sonra rahim uyanıyor kendini yenilemeye çalışıyor embriyonun tutunnasina yardımci oluyor kısaca bu rahim ici uyarma diye de geçiyor

Hosbuldum 4 senelik evliyim 35 oldum Sperm az ve hız yok
Merhaba bizde de aynı sorun 31 yaşındayım 2 yillik evliyim sperm sayımız,az hız çok düsuk morfoloji 1 ce eşimin ailesi bi kaç yıl bekleyin doğal olur diyolar ki ilk tüp bile tutmadı bide bu cahil öğretmen emeklileriyke uğraşıyorum aynı apartmanda olunca da öğreniyorlar gittiğimi allah kolaylık versin herkese çelik gibi sabır istiyor bu is

bende dün opu oldum 5 gorunendı ama 4 yumurta alabilmişer bugun embrıyolog arıycaktı kaçı döllendi dıye daha aramadılar cok korkuyorum ya döllenmedıelrse dıye ınsallah benımde döllenırler
durumumuz aynı benimde 5 görünüyordu. ama 1 tanesi küçükmüş 4 tane toplandı. 10 buçuk gibi aradılar. 3ü döllendi dediler. bakalım kaliteleri nasıl olacak. sen de benim gibisin. biraz bilgi verir misin? probleminiz nedir? yaş kaç? kaçıncı tedavi?

Back
X