Yumruta isi,cook,karisik,oluo, ,dr bi aciklama,yapamıyorlar bile,,çünkü benim e2 kan testimde sonuc guzel,buarada e2 yumurtaların ultsasonda bakip takip edio ya dr,,,e2 de kandaki durumlariymis,,gecen yil,baska merkezde 12 yumos oldu 11 olgun cikti,,dollendi,galiba 8 i bolundu,,hersey yolunda iken 4 gun marula denen evrede yavaslamalar vs olmus,,transfer gunu masada ogrendim embriolog hanfendiiii sagolsun sansin az 5 ini verelim dediler, ,,,soooook soook nasil agladim anlatamam 3transfer duydumda 5 ne,,,,,snra dr geldi olmaz ole sey dedi 3 ettiler tutmadi tabi,,,,,simdi baska yerde deniorum,,9 yumos,toplandi,,dr buarada sol yumurtalar biraz kucuk kalmis igne etkilememiş denisti zaten,,,8 i olgundu,,,4u dollendi,,,ama sadece 1 iii bolundu,,,,oda orta kalite nin ikinci kalitesi sansimin oldugunu zaten kotu olsa dondurmazdik uzulmeyin vs dediler,,,esminde 3 yildir varikosel ameliyat sonrasi değerleri ileri hiz 0 idi,,,ama bu tedavide maşallah 35 cikti,,hersey yolunda iken bizde sonuc,bu,,,dr aciklamasi yok heray yumurta kakitesi degisir dio,,sizde sorun yok dio,,,o tek embriom,suan,5 gundur benimle,,,biyanim uzgun ama biyanim inat etti bu bebegin zoru basardi seninlede olacaktır diyorum inşallah