2016 Kasım tüp bebek

Günaydın..Ohh ohh maşaAllah geriye annelerine sımsıkı tutunacaklar Allah'ın izniyle benimde büyük ihtimal Cuma opü olacak senin takipler dede 4 yumurtan mı oluşmuştu yani oluşanların hepsini alıyorlar değil mi içeride bırakmıyorlar
benim 5 yumurta görünüyordu. küçük sonradan 1 tane oluşmuştu ama sanırım içi boşmuş. 4 tane toplandı. 3ü döllenmiş. yıkama işlemi yaptık dedi doktorum içeride başka bulurbilirsek diye ama 4 tane var dedi.

Kızlar bugün 6 büyük diğerleri küçük geriden gelen bir kaç yumurtam daha oluştuğunu öğrendim bu arada önemli olan tabi sayısı değil kalitesi inşAllah kaliteli olurlar sanırım Cuma günü opü olacağım benden haberler böyle sizin tedaviler nasıl gidiyor
Hadii,kalite li minnaklarin olsun inşallah

Yumruta isi,cook,karisik,oluo, ,dr bi aciklama,yapamıyorlar bile,,çünkü benim e2 kan testimde sonuc guzel,buarada e2 yumurtaların ultsasonda bakip takip edio ya dr,,,e2 de kandaki durumlariymis,,gecen yil,baska merkezde 12 yumos oldu 11 olgun cikti,,dollendi,galiba 8 i bolundu,,hersey yolunda iken 4 gun marula denen evrede yavaslamalar vs olmus,,transfer gunu masada ogrendim embriolog hanfendiiii sagolsun sansin az 5 ini verelim dediler, ,,,soooook soook nasil agladim anlatamam 3transfer duydumda 5 ne,,,,,snra dr geldi olmaz ole sey dedi 3 ettiler tutmadi tabi,,,,,simdi baska yerde deniorum,,9 yumos,toplandi,,dr buarada sol yumurtalar biraz kucuk kalmis igne etkilememiş denisti zaten,,,8 i olgundu,,,4u dollendi,,,ama sadece 1 iii bolundu,,,,oda orta kalite nin ikinci kalitesi sansimin oldugunu zaten kotu olsa dondurmazdik uzulmeyin vs dediler,,,esminde 3 yildir varikosel ameliyat sonrasi değerleri ileri hiz 0 idi,,,ama bu tedavide maşallah 35 cikti,,hersey yolunda iken bizde sonuc,bu,,,dr aciklamasi yok heray yumurta kakitesi degisir dio,,sizde sorun yok dio,,,o tek embriom,suan,5 gundur benimle,,,biyanim uzgun ama biyanim inat etti bu bebegin zoru basardi seninlede olacaktır diyorum inşallah

durumumuz aynı benimde 5 görünüyordu. ama 1 tanesi küçükmüş 4 tane toplandı. 10 buçuk gibi aradılar. 3ü döllendi dediler. bakalım kaliteleri nasıl olacak. sen de benim gibisin. biraz bilgi verir misin? probleminiz nedir? yaş kaç? kaçıncı tedavi?
30 yasındayım gecen yıl ılktı sebepsızdı gecen yıl asılama ıcın basladık ama az doza ragmen 10yumurta olusunca tup bebek yaptılar tuttu ama 8 haftalık gelısmedı kurtaj oldum..esımde az morfolojı bozuklugu var %4 mus ama sorun dedıl dedıler ama normal olmadı.subatta dondurulmus denedım hıc tutunmadı.smdı en bastan basladım ılgınc gecen yıl fazla olan yumurta rezervım amh dusuk çıktı hemen basladık 5 yumurta olustu buarada fsh 5 lh 3 hepsı normal..4tane toplamıslar hala aramadılar ınsallah dollenmıstır:(

30 yasındayım gecen yıl ılktı sebepsızdı gecen yıl asılama ıcın basladık ama az doza ragmen 10yumurta olusunca tup bebek yaptılar tuttu ama 8 haftalık gelısmedı kurtaj oldum..esımde az morfolojı bozuklugu var %4 mus ama sorun dedıl dedıler ama normal olmadı.subatta dondurulmus denedım hıc tutunmadı.smdı en bastan basladım ılgınc gecen yıl fazla olan yumurta rezervım amh dusuk çıktı hemen basladık 5 yumurta olustu buarada fsh 5 lh 3 hepsı normal..4tane toplamıslar hala aramadılar ınsallah dollenmıstır:KK43:
aynen fsh ve lh ına göre az olmuş. bende erken rezerv etmezliği var. fsh ım 10 ile 17 arasında değişiyor. en son 6 ay önce fsh değerim 11,5 idi. amh hiç yaptırmadım. hep 5 yumurtam oluştu. kızımda da 4 yumurta toplamıştı. bunda da 4 yumurta toplandı. 3ü döllenmiş bakalım kaliteleri nasıl olacak. kaliteleri düşük olursa doktorum 3ünü de transfer ederim dedi. inşalalh 1. kalite olurlar. Bu arada yaşım 28, 7 yıllık evliyim

Bana destek olan arkadaslarim cok tesekkur ederim desteginize cok sagolun sizlerle yazisiyorum ancak beni siz anlarsiniz tabi ki yinede allaha bin şükür insallah allah hepimizin yuzunu guldursun

aynen fsh ve lh ına göre az olmuş. bende erken rezerv etmezliği var. fsh ım 10 ile 17 arasında değişiyor. en son 6 ay önce fsh değerim 11,5 idi. amh hiç yaptırmadım. hep 5 yumurtam oluştu. kızımda da 4 yumurta toplamıştı. bunda da 4 yumurta toplandı. 3ü döllenmiş bakalım kaliteleri nasıl olacak. kaliteleri düşük olursa doktorum 3ünü de transfer ederim dedi. inşalalh 1. kalite olurlar. Bu arada yaşım 28, 7 yıllık evliyim
ben 2 yıllık evlıyım canım daha,unıversıte falan derken anca evlenmeyı dusundum bılseydım boyle durumlar olcagını ah:) benı daha aramadılar bıle hastaneden 3 tane trasnferı dusunumuyorlar bıle doktor oyle dedı 2 yı bıle 3.olcagı ıcın 2 trasnfer etcekler tabıkı 2sıde dollenırse:(

ben 2 yıllık evlıyım canım daha,unıversıte falan derken anca evlenmeyı dusundum bılseydım boyle durumlar olcagını ah:) benı daha aramadılar bıle hastaneden 3 tane trasnferı dusunumuyorlar bıle doktor oyle dedı 2 yı bıle 3.olcagı ıcın 2 trasnfer etcekler tabıkı 2sıde dollenırse:KK43:
döllenir inşallah iyi düşünelim iyi olsun. Rabbim nasip etsin inşallah.

döllenir inşallah iyi düşünelim iyi olsun. Rabbim nasip etsin inşallah.
ınsallah senınle aynı gun transfer olucaz sanırım ılk 2sı 5.gun embrosuydu benım ama tutmadı ılk defa olursa 3.gun olucak,,ama senın bır kızın var dımı allah ınsallah banada bırtane nasıp eder

Merhaba kızlar,kasım ayında bende tüp bebek yapacağım inşallah. Regli olmamı bekliyorum, tahminime göre 2-3 güne kadar olacağım gibi.Ama bir yandan da inşallah olmam diyorum, tuhaf bir ruh hali. Memorial Şişlide yaptırmayı düşünüyorum ama hala emin değilim gibi.Allah yardımcımız olsun,hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah...Sizin önereceğiniz başka bir merkez var mı acaba?

Merhaba bizde de aynı sorun 31 yaşındayım 2 yillik evliyim sperm sayımız,az hız çok düsuk morfoloji 1 ce eşimin ailesi bi kaç yıl bekleyin doğal olur diyolar ki ilk tüp bile tutmadı bide bu cahil öğretmen emeklileriyke uğraşıyorum aynı apartmanda olunca da öğreniyorlar gittiğimi allah kolaylık versin herkese çelik gibi sabır istiyor bu is
Bu kaçıncı olacak ve donmus mu taze mi yapıldı sana

Bu kaçıncı olacak ve donmus mu taze mi yapıldı sana
İkinci deneme olacak bu taze transfer yaptı igbelerden dolayı rahim fazla kalinlasmus ondan tutmamış resmen ihmal transfer günü rahim kalinligina bakmamisti bu sefer de kalinlasirsa donduracagini soledi hayırlısı inşallah haftaya adet olmayı bekliyorum bklm incir kuru başladım dün ama bagirsaklarimi bozdu biraz zorla devam edecem

Merhaba hoşgeldiniz transferden sonra mı 10.gününüz hadi bakalım güzel haberlerini alacağız inşAllah ilk 3 denemen neden negatif sonuçlandı birşey dendi mi sorun neydi
Merhaba Hosbulduk
3 deneme negatif sonuclanmadi
1.deneme 2 tane 3.gün embriyosu negatif
2.deneme 2 tane 5.gün Blast pozitif gördüm bu arada bankaciyim çalışmaya devam ediyorum Şubede feci bi karın ağrısı oldu Allahım dedim noluyo arabayi nasıl kullanıp eve geldim bilmiyorum ve bi baktım kanama olmuş ağlaya ağlaya hastaneye düşük önleyici igne yaptırdım hiç kalkmadan evde yatacaksın dediler yaklasik 40 gün yattım arkadaşlar niye böyle ayrıntılı yazıyorum bu yoldaki bütün arkadaşlarım bilsinler dikkat etsinler diye sakın yatmayın arkadaşlar çünkü Allahım bebeğe can verecekse zaten veriyor ben 40 gün yattığım için önce 8 haftalık bebis kaybettim işe başladım 1 hafta sonra Şubede kalbim sıkıştı nefes darlığı başladı hastane hastane gezdim kimse teşhis koyamadı ama ben artık nefes alamıyorum diye ağlıyorum en sonunda bulundu emboli.
Yani bu kullandıgimiz hormon ilacları üzerine 40 gün hareketsiz yatmak nedeniyle kan pıhtısı kalbimden geçip akciğerlerimin kocaman bi bölgesini tikamis ve ben ölüyörmusum .
2 yıl tedavilere uğraştım ve tüm genetik testler yapıldı ama genetikte bişey yok yani tek sebep haraketsizlik ve ilaçlar. 2 yıl sonunda kendime gelince 3. deneme donmuslarla oldu 2 tane Blast ama negatif şimdi 4.denemedeyim 2-3 gün sonra opu var inşallah .
Uzun yazdım kusura bakmayın ama ne olursa olsun önce biz kendimizi düşünebiliriz herkes dikkat etsin arkadaslar

Benimde sizin gibi az yumurta oluşuyor amh 0.86 fsh 5

Merhaba kızlar,kasım ayında bende tüp bebek yapacağım inşallah. Regli olmamı bekliyorum, tahminime göre 2-3 güne kadar olacağım gibi.Ama bir yandan da inşallah olmam diyorum, tuhaf bir ruh hali. Memorial Şişlide yaptırmayı düşünüyorum ama hala emin değilim gibi.Allah yardımcımız olsun,hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah...Sizin önereceğiniz başka bir merkez var mı acaba?
Memorial iyidir
Türkiyenin en iyi laboratuvarina sahip hastanelerden biridır

Merhaba Hosbulduk
3 deneme negatif sonuclanmadi
1.deneme 2 tane 3.gün embriyosu negatif
2.deneme 2 tane 5.gün Blast pozitif gördüm bu arada bankaciyim çalışmaya devam ediyorum Şubede feci bi karın ağrısı oldu Allahım dedim noluyo arabayi nasıl kullanıp eve geldim bilmiyorum ve bi baktım kanama olmuş ağlaya ağlaya hastaneye düşük önleyici igne yaptırdım hiç kalkmadan evde yatacaksın dediler yaklasik 40 gün yattım arkadaşlar niye böyle ayrıntılı yazıyorum bu yoldaki bütün arkadaşlarım bilsinler dikkat etsinler diye sakın yatmayın arkadaşlar çünkü Allahım bebeğe can verecekse zaten veriyor ben 40 gün yattığım için önce 8 haftalık bebis kaybettim işe başladım 1 hafta sonra Şubede kalbim sıkıştı nefes darlığı başladı hastane hastane gezdim kimse teşhis koyamadı ama ben artık nefes alamıyorum diye ağlıyorum en sonunda bulundu emboli.
Yani bu kullandıgimiz hormon ilacları üzerine 40 gün hareketsiz yatmak nedeniyle kan pıhtısı kalbimden geçip akciğerlerimin kocaman bi bölgesini tikamis ve ben ölüyörmusum .
2 yıl tedavilere uğraştım ve tüm genetik testler yapıldı ama genetikte bişey yok yani tek sebep haraketsizlik ve ilaçlar. 2 yıl sonunda kendime gelince 3. deneme donmuslarla oldu 2 tane Blast ama negatif şimdi 4.denemedeyim 2-3 gün sonra opu var inşallah .
Uzun yazdım kusura bakmayın ama ne olursa olsun önce biz kendimizi düşünebiliriz herkes dikkat etsin arkadaslar
Çok geçmiş olsun bende burda karşılaştığım bütün olumsuzlukları yazıyorum ki okuyanlar aynı hataya düşmesin aynen hareketsizlige bende karşıyım ama pihtilasma olmasin diye hibor iğne kullandım ben transferden sonra negatifi görene kadar şen kyllanmamismiydin coraspirin falan

Back
X