2016 Kasım tüp bebek

bende dün opu oldum 5 gorunendı ama 4 yumurta alabilmişer bugun embrıyolog arıycaktı kaçı döllendi dıye daha aramadılar cok korkuyorum ya döllenmedıelrse dıye ınsallah benımde döllenırler
İyi haberber alırsın umarım güzel düşün güzel güzel gelsin bebisler

Çok geçmiş olsun bende burda karşılaştığım bütün olumsuzlukları yazıyorum ki okuyanlar aynı hataya düşmesin aynen hareketsizlige bende karşıyım ama pihtilasma olmasin diye hibor iğne kullandım ben transferden sonra negatifi görene kadar şen kyllanmamismiydin coraspirin falan
İşte sorun burda zaten
Düşünsenize tıbbi hiçbir rahatsızlığım yok ben tüp bebek tedavisine bile sadece eşimle ayrı yerlerdeyiz ve yaş ilerliyor diye başladım.
Ama hiçbir yer biz kötü bişey yaşamadan önlem olarak izi düşünmüyor.
Bana kan sulandırıcı hiç vermediler herşeyi yasayinca öğreniyor insan.
Şimdiki aklım olsa dr versin ya da vermesin corasprin kullanırdım.
Hiç bir zararı yok kullanmanın ama bunları arastirdikca öğreniyoruz tabi

Selam Kızçeler, Kardeşler, Kader Arkadaşlarım,
BİR SORUM VAR
Benimde allahın izini ile dün yumurtalarım toplandı. Acıbadem fulyada tedavi görüyorum . 5 adet yumurta alındı dördü işlem görebilcek durumdaymış ve bugun gelen habere görede 3 yumurta döllenmiş. yalnız size bır sey sormak istiyorum doktor evet uc yumurta sağlıklı ılerlıyor dedı bende yarın öbür gun arayım mı bölünmeleri için dedim bana gerek yok her gun çıkarıp bakmıcaz hava ile teması ıyı degıl her seferınde transfere geldıgın gun bölünme sayısını hep beraber ogrenecegıuz dedı
siz böyle bısey duydunuz mu etrafınızda??????**

Selam Kızçeler, Kardeşler, Kader Arkadaşlarım,
BİR SORUM VAR
Benimde allahın izini ile dün yumurtalarım toplandı. Acıbadem fulyada tedavi görüyorum . 5 adet yumurta alındı dördü işlem görebilcek durumdaymış ve bugun gelen habere görede 3 yumurta döllenmiş. yalnız size bır sey sormak istiyorum doktor evet uc yumurta sağlıklı ılerlıyor dedı bende yarın öbür gun arayım mı bölünmeleri için dedim bana gerek yok her gun çıkarıp bakmıcaz hava ile teması ıyı degıl her seferınde transfere geldıgın gun bölünme sayısını hep beraber ogrenecegıuz dedı
siz böyle bısey duydunuz mu etrafınızda??????**
Doğru demişler. sürekli açıp bakamazlar . zaten yumurta sayın belli ve eninde sonunda onları transfer edecekler yani kaç hücreli olacağını açıp bakarak degistiremezler ve zararlı. iyi düşün bol hücreli bebişlerle olsun hepsi ins.

Merhaba Hosbulduk
3 deneme negatif sonuclanmadi
1.deneme 2 tane 3.gün embriyosu negatif
2.deneme 2 tane 5.gün Blast pozitif gördüm bu arada bankaciyim çalışmaya devam ediyorum Şubede feci bi karın ağrısı oldu Allahım dedim noluyo arabayi nasıl kullanıp eve geldim bilmiyorum ve bi baktım kanama olmuş ağlaya ağlaya hastaneye düşük önleyici igne yaptırdım hiç kalkmadan evde yatacaksın dediler yaklasik 40 gün yattım arkadaşlar niye böyle ayrıntılı yazıyorum bu yoldaki bütün arkadaşlarım bilsinler dikkat etsinler diye sakın yatmayın arkadaşlar çünkü Allahım bebeğe can verecekse zaten veriyor ben 40 gün yattığım için önce 8 haftalık bebis kaybettim işe başladım 1 hafta sonra Şubede kalbim sıkıştı nefes darlığı başladı hastane hastane gezdim kimse teşhis koyamadı ama ben artık nefes alamıyorum diye ağlıyorum en sonunda bulundu emboli.
Yani bu kullandıgimiz hormon ilacları üzerine 40 gün hareketsiz yatmak nedeniyle kan pıhtısı kalbimden geçip akciğerlerimin kocaman bi bölgesini tikamis ve ben ölüyörmusum .
2 yıl tedavilere uğraştım ve tüm genetik testler yapıldı ama genetikte bişey yok yani tek sebep haraketsizlik ve ilaçlar. 2 yıl sonunda kendime gelince 3. deneme donmuslarla oldu 2 tane Blast ama negatif şimdi 4.denemedeyim 2-3 gün sonra opu var inşallah .
Uzun yazdım kusura bakmayın ama ne olursa olsun önce biz kendimizi düşünebiliriz herkes dikkat etsin arkadaslar
bilgiler için çok teşekkür ederim. ancak bir şeyi anlayamadım. pozitif sonucunuzu aldığını tedavide pozitifi alana kadar evde hep yattınız mı yoksa transferden sonra hemen mi işe başladınız? bende çalışıyorum. kızımda 1 hafta evdeydim. sonra ev de strese dayanamayıp işe başlamıştım. bunda acaba yatsam mı kalksam mı bilememiştim. yazınız iyi oldu.

İkinci deneme olacak bu taze transfer yaptı igbelerden dolayı rahim fazla kalinlasmus ondan tutmamış resmen ihmal transfer günü rahim kalinligina bakmamisti bu sefer de kalinlasirsa donduracagini soledi hayırlısı inşallah haftaya adet olmayı bekliyorum bklm incir kuru başladım dün ama bagirsaklarimi bozdu biraz zorla devam edecem
endumetriumunuz kaçtı? ben kızıma 17 ile hamile kaldım. bu tedavimde de sanki 15-17 gibi olacak. merak ettim

ınsallah senınle aynı gun transfer olucaz sanırım ılk 2sı 5.gun embrosuydu benım ama tutmadı ılk defa olursa 3.gun olucak,,ama senın bır kızın var dımı allah ınsallah banada bırtane nasıp eder
Benim de bir önceki tedavimde 2 tane blast embriyo transferi yapıldı. rahim kalındığı değerler vs herşey çok güzeldi hatta doktorum kendini ikize alıştır dedi ama ne yazıkki kocaman bir 0 vardı. sonucumda. 2. tedavimden bir kızım var. ama aklı da ermeye başlayınca hep kardeş diyor. istiyor dua ediyor bende keşke dememek için deniyorum. bunda 3. gün embriyosu olacak benimde kızımda 3. gün embriyosuydu inşallah sımsıkı tutunurlar.

bilgiler için çok teşekkür ederim. ancak bir şeyi anlayamadım. pozitif sonucunuzu aldığını tedavide pozitifi alana kadar evde hep yattınız mı yoksa transferden sonra hemen mi işe başladınız? bende çalışıyorum. kızımda 1 hafta evdeydim. sonra ev de strese dayanamayıp işe başlamıştım. bunda acaba yatsam mı kalksam mı bilememiştim. yazınız iyi oldu.
Nerdee arkadaşım yatirirlar mi hiç beni o kadar bankanın önüne koyarlar:)
Tedaviye başladım hep çalıştım bütün kontrollere iş arasında gidip geldim transferden sonra hemen ertesi gün isteydim yoğun bi tempo vardı test gününe kadar hiç yerimde oturmadim diyorum ya olacağı varsa Allah izin verirse herşey pozitif oluyor.

Nerdee arkadaşım yatirirlar mi hiç beni o kadar bankanın önüne koyarlar:)
Tedaviye başladım hep çalıştım bütün kontrollere iş arasında gidip geldim transferden sonra hemen ertesi gün isteydim yoğun bi tempo vardı test gününe kadar hiç yerimde oturmadim diyorum ya olacağı varsa Allah izin verirse herşey pozitif oluyor.
ama çok yattığım için ilaçlarında etkisiyle kalp damarlarım tıkanmış gibi birşey yazmışsın ya hiç yatmadığın halde neden tıkandı ki ?

ama çok yattığım için ilaçlarında etkisiyle kalp damarlarım tıkanmış gibi birşey yazmışsın ya hiç yatmadığın halde neden tıkandı ki ?
Yanlış anlaştık sanırım
Test sonucu pozitif alana kadar hiç yatmadim hatta pozitifi aldım 1 hafta daha geçti ben çalışıyordum kanama başladı dr gittim rapor verdi yatacaksın kalkmadan dedi o günden sonra yattım 40 gün.

Back
X