2016 Kasım tüp bebek

Yanlış anlaştık sanırım
Test sonucu pozitif alana kadar hiç yatmadim hatta pozitifi aldım 1 hafta daha geçti ben çalışıyordum kanama başladı dr gittim rapor verdi yatacaksın kalkmadan dedi o günden sonra yattım 40 gün.
tamam canım şimdi anladım. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah.

Benim de bir önceki tedavimde 2 tane blast embriyo transferi yapıldı. rahim kalındığı değerler vs herşey çok güzeldi hatta doktorum kendini ikize alıştır dedi ama ne yazıkki kocaman bir 0 vardı. sonucumda. 2. tedavimden bir kızım var. ama aklı da ermeye başlayınca hep kardeş diyor. istiyor dua ediyor bende keşke dememek için deniyorum. bunda 3. gün embriyosu olacak benimde kızımda 3. gün embriyosuydu inşallah sımsıkı tutunurlar.
amin canım ınsallah sıkı tutunurlar yıne sana,,benım 2 kalmıs ama onlar neolcak bellı deıl olursa ınsallah tutunur

Benimde 4 yasinda kizim var. 2. Tedavimde oldu. Simdi 5. Tedavimdeyim kizima kardes icin Rabbim cocuklarimiza kardes bizede 2. Evlatlarimizi nasip eder insallah
Benimde 4. Tedavim olcak 2. Tedaviden bi kızım var 4 yaşına girecek :) kardeş çok istiyor o istedikcede üzülüyorum inş kardeş nasip eder rabbim evlatlarımıza
Bende çiziği 1 önceki adette ortalama 20. Günde yapıldığını okudum ama doktordan doktora farkediyor sanırım keşke aynı ay içinde olsa insan beklemek istemiyor

Benimde 4. Tedavim olcak 2. Tedaviden bi kızım var 4 yaşına girecek :) kardeş çok istiyor o istedikcede üzülüyorum inş kardeş nasip eder rabbim evlatlarımıza
Bende çiziği 1 önceki adette ortalama 20. Günde yapıldığını okudum ama doktordan doktora farkediyor sanırım keşke aynı ay içinde olsa insan beklemek istemiyor
benim aynı ay içinde oldu sayılır 18 ekimde adet oldum 11 ekimde rahime çizik atıldı.

Bizde kardes istiyoruz gecen sene denedim ama olmadi onumuzdeki ay Rabbim nasip ederse tekrar denicez insallah bu sefer olur siz transfer oldunuzmi?

Bizde kardes istiyoruz gecen sene denedim ama olmadi onumuzdeki ay Rabbim nasip ederse tekrar denicez insallah bu sefer olur siz transfer oldunuzmi?
Bende geçen sene denedim. 5 tane yumurtam da 5. günü gitmişti. iyi kalitede 2 tane transfer oldu. ancak tutmadı. bende kardeş için ugraşıyorum. bu sefer 3. gün embriyosu olacak kızımda 3. gün embriyosuydu bakalım sonuç nasıl olacak.

Bende geçen sene denedim. 5 tane yumurtam da 5. günü gitmişti. iyi kalitede 2 tane transfer oldu. ancak tutmadı. bende kardeş için ugraşıyorum. bu sefer 3. gün embriyosu olacak kızımda 3. gün embriyosuydu bakalım sonuç nasıl olacak.
Canim transferin ne zaman?

İşte sorun burda zaten
Düşünsenize tıbbi hiçbir rahatsızlığım yok ben tüp bebek tedavisine bile sadece eşimle ayrı yerlerdeyiz ve yaş ilerliyor diye başladım.
Ama hiçbir yer biz kötü bişey yaşamadan önlem olarak izi düşünmüyor.
Bana kan sulandırıcı hiç vermediler herşeyi yasayinca öğreniyor insan.
Şimdiki aklım olsa dr versin ya da vermesin corasprin kullanırdım.
Hiç bir zararı yok kullanmanın ama bunları arastirdikca öğreniyoruz tabi
Aynen benim doktor da çok yoğun her gittiğimde vitaminleri falan ben soruyorum kullaniyirum zanneduo hatırlatıyorum kullanauim mi die yani yine de biz herşeyi takip etmek zorundayız

endumetriumunuz kaçtı? ben kızıma 17 ile hamile kaldım. bu tedavimde de sanki 15-17 gibi olacak. merak ettim
Transfer günü kaçtı bilmiyorum bakma zahmetinde bulunmadı ama son musynemde 14 kaydedilmiş 7 gün sonra transfer oldu o arada kimbilir kaç oldu tutmayinxa fazla kalinlasmis deyiverdi bklm inşallah başka bir aksilik yaşamam

ya korkuyorum dr zayıfla dedi bana ama 80 den aşağı inemiyorum. bu ay sorsam mı bilemedim.

Aradilar bei 2 tane dollendigi icin yarin yani 2.gun transferi yapcaklarms kotu demekkki oyuzden bende vazgectim sizce hatami yapiyorum

Back
X