- 1 Kasım 2016
- 246
- 254
- 18
- 44
Moralini yüksek tut7 gun ıdrar testı yaptım bugun tabıkı negatıffff
Belli olmayabilir 7 günde
Gerci bende 7.günden başlıyorum hep teste merak ediyorum
2.denemede 7.gün başladım 9.günde çıktı pozitif
Herkes de degisiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralini yüksek tut7 gun ıdrar testı yaptım bugun tabıkı negatıffff
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisler
umarım benımde ole olur canımMoralini yüksek tut
Belli olmayabilir 7 günde
Gerci bende 7.günden başlıyorum hep teste merak ediyorum
2.denemede 7.gün başladım 9.günde çıktı pozitif
Herkes de degisiyo
bende bugun transfer oldum bır tane 8hucrelı nasıl blmıorm grade falan bısey demedıler 1.kalıte dedı sadece 3 tanemı transfer yaptılar sana hayırlısı oolsn ınsallah..cumartesı 2tane daha dondurulmusum var ama bırını etcekler yıne transfer 2sını yapmazlarmı banada acabaKizlar bugun transferim oldu 3 embriyo 3. Gunde transfer edildi. 2 tane 1a grade 1 tane 2a grade transfer edildi. Endimetriumu sordum bakti 16 mm cok iyi dedi. Kizimda 17 idi. Insallah üçüz olmaz sagliklari acisindan ama ikize raziyim. Hayirlisi Allahtan
Bana da doktorum ilk defa 3 transfer etti cunku daha onceki tedavilerimde hersey yolundayken tutunma olmadi son tedavimde 2 tane blast embriyo transferi olmustu ama tutmadi bu yuzden doktorum riski goze aldi ve 3unu transfer etti. Insallah 3uz olmaz ☺bende bugun transfer oldum bır tane 8hucrelı nasıl blmıorm grade falan bısey demedıler 1.kalıte dedı sadece 3 tanemı transfer yaptılar sana hayırlısı oolsn ınsallah..cumartesı 2tane daha dondurulmusum var ama bırını etcekler yıne transfer 2sını yapmazlarmı banada acaba
Cnm anlamadım yani bir tane transfer edildi gelişirse diğer emvriyolardan tekrar mi transfer edicek ben mi yanlış anladim farklı zamanda transfer olur mu hiç duymadım ilk transferden sonra estrifem falan veriyorlar rahim kalinlasir diğer transfere kadar onu nasıl ayarlıyor acaba merak ettimTransferımı oldum ama 2.gun deıl 3.gun bugun oldu cok sukur ben oyle ıstedm kalıtesı 8 hucrelıymıs ama tek transfer oldu..eger olırsa belkı cumartesı bıdaha transfer olcam ardısık transfer denıycekler bende ınsallah olur
benm ılk transferm 2 blast ıkıncısı 2 blasttı olmadı ama bundan tek oldu ıyı cesaret etmıs walla hayırlısı olsun sem yınede oyle demede hayırlısı olsun dıyelmBana da doktorum ilk defa 3 transfer etti cunku daha onceki tedavilerimde hersey yolundayken tutunma olmadi son tedavimde 2 tane blast embriyo transferi olmustu ama tutmadi bu yuzden doktorum riski goze aldi ve 3unu transfer etti. Insallah 3uz olmaz ☺
Çok erken canım daha kana bile geçme olasılığı düşük 7.günde ki idrara kandan bir iki gün sonra düşüyor az daha sabret bence yapma test7 gun ıdrar testı yaptım bugun tabıkı negatıffff
evet canım bıtane transfer edıldı 3.gun taze trasnfer ama2 gun sonra bırdaha olacak ama bunlardan deıl dondurulmus 2 embrıyom vardı baska yerde onları ıstedıler getırdık cozulnce durumları ıyıyse 5.gun olacak tekrar buna ardısık trasnfer dıolar basarıyı arttırıomus.estrofem evet kullanıorm ama bugun olmasa 5.gun olabılırdo zaten estrofemım zararı yokkı rahım bıryere kadar kalınlasması durur estrofem o kalınlıgı korur bende ılk defa duydum bu ıslemı ama kabul ettım ama bakalm hayırlıysa olsunCnm anlamadım yani bir tane transfer edildi gelişirse diğer emvriyolardan tekrar mi transfer edicek ben mi yanlış anladim farklı zamanda transfer olur mu hiç duymadım ilk transferden sonra estrifem falan veriyorlar rahim kalinlasir diğer transfere kadar onu nasıl ayarlıyor acaba merak ettim
Nasıl yani aynı ayda iki transfer oluyor mubende bugun transfer oldum bır tane 8hucrelı nasıl blmıorm grade falan bısey demedıler 1.kalıte dedı sadece 3 tanemı transfer yaptılar sana hayırlısı oolsn ınsallah..cumartesı 2tane daha dondurulmusum var ama bırını etcekler yıne transfer 2sını yapmazlarmı banada acaba
Degısik bişey öğrendik sayende.hayirlisiyla güzel olsun sonuevet canım bıtane transfer edıldı 3.gun taze trasnfer ama2 gun sonra bırdaha olacak ama bunlardan deıl dondurulmus 2 embrıyom vardı baska yerde onları ıstedıler getırdık cozulnce durumları ıyıyse 5.gun olacak tekrar buna ardısık trasnfer dıolar basarıyı arttırıomus.estrofem evet kullanıorm ama bugun olmasa 5.gun olabılırdo zaten estrofemım zararı yokkı rahım bıryere kadar kalınlasması durur estrofem o kalınlıgı korur bende ılk defa duydum bu ıslemı ama kabul ettım ama bakalm hayırlıysa olsun
Nasıl yani aynı ayda iki transfer oluyor mu
evet oluyormus 2gun arayla bende ıılk defa duydum ama cok yapılıyomus duyunca bende anlamamıstm sasırdım ınsallah kotu olmaz hayırlısı olur hem kabul ettım hem zararı olırmu dıye korkuyorumDegısik bişey öğrendik sayende.hayirlisiyla güzel olsun sonu
Bir zararı olacağını sanmıyorum düşününce gayet mantıklı geldievet oluyormus 2gun arayla bende ıılk defa duydum ama cok yapılıyomus duyunca bende anlamamıstm sasırdım ınsallah kotu olmaz hayırlısı olur hem kabul ettım hem zararı olırmu dıye korkuyorum
Haklisin ama,napayim dayanamadim 2denemem,ve cooook,sabirsizimÇok erken canım daha kana bile geçme olasılığı düşük 7.günde ki idrara kandan bir iki gün sonra düşüyor az daha sabret bence yapma test
Az kalmis müjdeli habereBenimde 9,hucreli kizlar tek,embrio,ve bugun transfer sonrasi 7gunum,,,
Ayy diom ya bugun yaptim evde test tabiki,negatifti,,ama,nasip kizlar inşallah hakkimda hayirli olur,,Az kalmis müjdeli habere
Rabbim hayırlısı versin kalbine göre versin içini ferah tutKizlar bugun transferim oldu 3 embriyo 3. Gunde transfer edildi. 2 tane 1a grade 1 tane 2a grade transfer edildi. Endimetriumu sordum bakti 16 mm cok iyi dedi. Kizimda 17 idi. Insallah üçüz olmaz sagliklari acisindan ama ikize raziyim. Hayirlisi Allahtan
Rabbim hayırlısını kalbini göre versin insallahHaydi hayirlisi :) ben de simdi eve geldim. 2 tane transfer edildi. Allahin izni ile hersey yolunda olacak. Kismetin onune gecilmezmis üçüz olur ikiz olur ayyy ne guzel :)