Hayirli olsun canımKızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canımKızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
Hamile kalan herkesi tebrik ediyorum Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..kızlar aranızda kese görmek için doktor muayenesine giden oldu mu alttan mı muayene ediliyor[/QUOT
Karindan canım eğer emin olamassa alttan o zaman
6 .7 haftalik Karindan şimdi gidersen alttan bakma ihtimali yuksekBen 5+4 oldum kalp atısıda görünür mü ki ayyy cok heyecanlıyım ve tedirgin inş hersey yolundadır yarın gidicem doktora![]()
Sürpriz olacak onlara darısı senin de doğurmana bak ne güzel vakti gelince oluyor darısı benim de pozitif almama bütün topiktekilere inşallahYaaaaaAllah razı olsun mart topigi deki kızlar doğuruyor onlara daha söylemedim inşallah kalp atışını duyunca hamilelik takvimi yapacam.
Can'ım blast transferiydi;10.gun değeri 22. Aslında test günüm cmt siydi; doktor olmaz merkezde cmt diye arayıp yarın yaptırabilir miyim diye soracağım. Yoksa cmt. Yarın ya da cmt belli olur Can'ım artık. Hatta o zaman bile belli olmayabilir değil miDeğerin kaç tatlım iki günde bir tekrarlıyormusun kan testini
Can'ım blast transferiydi;10.gun değeri 22. Aslında test günüm cmt siydi; doktor olmaz merkezde cmt diye arayıp yarın yaptırabilir miyim diye soracağım. Yoksa cmt. Yarın ya da cmt belli olur Can'ım artık. Hatta o zaman bile belli olmayabilir değil mi
Sabırla bekleyeceğim artık
biraz karışık yazmışım yani dün yaptırdım testi 10.gun. Yarın merkeze gideyim diyorum; ya da test günüm bu cmt . Yarından sonra giderimDeğerin kaç tatlım iki günde bir tekrarlıyormusun kan testini
Değerlerin kaç çıktı tatlımSelam arkadaşlar, ben cumartesi kanda pozitif olduğunu öğrendim, iki günde bir kanda baktırıyoruz, üçüncü testte iki kat artmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım kucaklarınız bebişle dolsun güzel haberlerinizi bekliyoruzCan'ım blast transferiydi;10.gun değeri 22. Aslında test günüm cmt siydi; doktor olmaz merkezde cmt diye arayıp yarın yaptırabilir miyim diye soracağım. Yoksa cmt. Yarın ya da cmt belli olur Can'ım artık. Hatta o zaman bile belli olmayabilir değil mi
Sabırla bekleyeceğim artık
Hayırlı olsun darısı tüm arkadaslara..Ay yaptım yazmayı unuttum sabah yaptım progestan içtiğim için beni mahvediyor o yüzden gelir gelmez yattım baş dönmesi yapıyor.bu arada bende HAMILEYIMMMMMMM
Rabbim en kısa zamanda en en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasil etsin inşallahKızlar ben sonucumu aldım negatif rabbim hayırlısı bunuş ki bunu nasip etmiş![]()
Cnm şifa olsun inşallah bende ki ilaç sana nasip oldu senin duanı almak da bana nasip oldu
Neslimmm canımm üzüldüm gerçekten inşallah bebişin kendiliğinden gelir üzme kendini canım benimÖyle yapıcam zaten ama sonucu görünce başıma balyoz yedim sanki
Canım transferden sonraki 9. Gün 147, 11. Gün 292, 13. Gün 473 şeklinde.Değerlerin kaç çıktı tatlım
Canım maşallah çok güzel artmış yüzde 50 artış normal sayılıyor sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizeeeeCanım transferden sonraki 9. Gün 147, 11. Gün 292, 13. Gün 473 şeklinde.
cümlemizden razı olsun ,Allah razı olsun hepimize sağlıklı sıhhatli yavrularımız gelsin insallah
Hayırlı zamanı bekliyor demek ki,Allah im en güzel vakitte versin inşKızlar ben sonucumu aldım negatif rabbim hayırlısı bunuş ki bunu nasip etmiş![]()
Hiç kimseye ihtiyaç olmuyor.ben sadece eşimle gittim.anestezi aldım zaten uyandım. Sonrasında 2 saate cikardilarcanlar bacılar bakın hele ne diycem. benm cumartesi yumurta toplamam var. ya nasıl olucak o gün ben çok kötü olurmuyumki acaba? sizce yanımda eşim dışında birine ihtiyacım olurmu annem gibi?
Ben annemide götürdüm özellikle. Çünkğ giyinmene soyunmana yardım etti. Erkekler kadın gibi anlamıyor. Ben tabsiye ederim annenide götürmenicanlar bacılar bakın hele ne diycem. benm cumartesi yumurta toplamam var. ya nasıl olucak o gün ben çok kötü olurmuyumki acaba? sizce yanımda eşim dışında birine ihtiyacım olurmu annem gibi?