2016 Kasım tüp bebek

sagol canim benim. bugün yarin derken kısmet buzamanaymis. dualarına talibim arkadasim sen hamilesin ins mevlam tekrar nasip etsin ins. allah kucagimiza almayi nasip etsin.
İnşaAllah Rabbim gönlünün muradını verir canım.. sağlıklı ve daim bir gebeliğin olsun ..dualarımdasınız bu yolda olan bütün arkadaşlarım emeklerinin karşılığını alır İnşaAllah

24 kasımda transferim oldu.bugün 11.günümü. kanseri yaptım . 43.83 çıktı . Merkezi değer ı düşük buldu.bilgisi olan var mı

24 kasımda transferim oldu.bugün 11.günümü. kanseri yaptım . 43.83 çıktı . Merkezi değer ı düşük buldu.bilgisi olan var mı
Tatlım benim 11. Gün değerim 45 çıkmıştı önemli olan 2 kat artış göstermesi inşallah değerin katlanarak artar..ben 6.haftamdayım cok şükür:anneadayı:

Tatlım benim 11. Gün değerim 45 çıkmıştı önemli olan 2 kat artış göstermesi inşallah değerin katlanarak artar..ben 6.haftamdayım cok şükür:anneadayı:
Ne güzel maşallah . .Rabbim bağışlasın . .ne bileyim telefonda kadı n hıımmm düşük biraz diyince dövesim geldi.

Ne güzel maşallah . .Rabbim bağışlasın . .ne bileyim telefonda kadı n hıımmm düşük biraz diyince dövesim geldi.
Moralini bozma tatlım sabır işi bu işler seni çok iyi anlıyorum aşama aşama gidiyo hersey değerin inşallah katlanır..ama şunuda unutma kendimizi her duruma hazırlamalıyız..cok teşekkür ederim bu arada canım Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bana doktor bugün bir şey demedi kese göründü dedi tamam dedi.Allahim şimdi dert ettim
Canım niye dert ediyorsun ki?? Ne güzel keseyi görmüşsün.. zaten burdaki arkadaşların hiçbiri keseyi gördük yolk saçıda gördük demiyordar.. keseyi gördük 1 hafta yada 2 hafta sonra kalp atışına gidecegiz diyorlar.. dr ları bu şekilde bilgi veriyor.. ben yurt dışındayım.. dr ulrtasanda dikkatlice inceleyip herşeyi not aldırıyordu ve anlamam için anlatıyordu.. yani ordan biliyorum.. bence gebeliğinin tadını çıkart.. kalp atışları için gideceğin zamanı düşün.. o mucizeye şahit olcaksın..

gözün aydın canim. ins ikizlerin sana sıkı sıkı tanırlar. dualarim seninle. bantti estrofemin yerine veriyorlar aslında rahim kalinlastirmak için sana ikisini birden vermiş. adetin kaçıncı gunu transfer olmuş oluyosun
Transferim 13.gun olmus oluyor guzel dileklerin icin cok sağol canım yarin eve donunce yine yazicam olsn biteni blastokist olunca kac gun sonra test yapiyoruz acaba biliyor musunuz

Canım çok sağol cevabin için ama opu 'dan sonrasi için değil transfer sonrası için sormuştum. 12 gün boyunca yatmamizin anlami yok bence ama en az kaç gün dinlensek acaba? Öğrenmenim ben. Rapor almam lazım yoksa sürekli ayakta oluyoz
Blastokist ise 3 gun 3.gun embiriyosu ise en az 1 hafta

Transferim 13.gun olmus oluyor guzel dileklerin icin cok sağol canım yarin eve donunce yine yazicam olsn biteni blastokist olunca kac gun sonra test yapiyoruz acaba biliyor musunuz
blastokust embiyo transferi sonrasi sonucu genelde 10 sonra istiyorlar. hayırlı sonuçların olsun ins.

Neden fark çıkarttılar ne yapmışşar ayrıca. Ödemeyin. Hep opudan önce kpnuşmadınız mı bi sözleşme vs yapmadınız mı en baştan? İlaçlar içinde olsa anlıcam
Konustuk canm ama sözleşme yapmamıştık doktorun yanına çıktık dedik siz bize 5400 dediniz şimdi 8000 nerden çıktı ayrıca siz ilaçlar 1000 anca tutar demiştiniz biz 3000 sadece ilaca yatırdık bi insana bu kadara mal olmaz felan dedik tamam o zaman dediler baktılar biz orda yaptırmaktan vazgecicez sadece opu parasını verecektim tüm herşeyi alıp başka doktora gidecektm transferide başkasında yapacaktım kabul etmeselerdi.

Back
X