2016 Kasım tüp bebek

Konustuk canm ama sözleşme yapmamıştık doktorun yanına çıktık dedik siz bize 5400 dediniz şimdi 8000 nerden çıktı ayrıca siz ilaçlar 1000 anca tutar demiştiniz biz 3000 sadece ilaca yatırdık bi insana bu kadara mal olmaz felan dedik tamam o zaman dediler baktılar biz orda yaptırmaktan vazgecicez sadece opu parasını verecektim tüm herşeyi alıp başka doktora gidecektm transferide başkasında yapacaktım kabul etmeselerdi.
İyi bari kabul etmişler kuzu. Peki ne kadar ödedin ilaçlar haricinde 5400mü? Neresiydi birde?

Suan hastanedeyim kizlar transferim yapildi 2 saat kafami kaldirman yasak dediler 1.5 saat oldu bekliyorum acayip sıkısmıstım surgu verdiler yapamadim sonda taktilar en sonunda 4 saatin sonunda da eve gonderiyorlarmis doktor ekip cok iyi insancillar cok sevdim hepsinden allah razı olsun

Suan hastanedeyim kizlar transferim yapildi 2 saat kafami kaldirman yasak dediler 1.5 saat oldu bekliyorum acayip sıkısmıstım surgu verdiler yapamadim sonda taktilar en sonunda 4 saatin sonunda da eve gonderiyorlarmis doktor ekip cok iyi insancillar cok sevdim hepsinden allah razı olsun
yat canim dinlen bundan sonraki işimiz bu. ins sıkı sıkı tutunurlar annelerine

Tatlım benim 11. Gün değerim 45 çıkmıştı önemli olan 2 kat artış göstermesi inşallah değerin katlanarak artar..ben 6.haftamdayım cok şükür:anneadayı:
canım bişey sorabilirmiyim
öncelikle tebrikler Allah tamamını erdirsin inşallahhhhh
sizde kan pıhtılaşması var mı ve kaçıncı denemeniz

Hayirli olsun canım Rabbim kalbindeki ni nasip eylasin. Güzel beklemissin :rapci:ben 20 dakika anca bekledim sonra wc gitttim:rapci:

kızlar selamlar hepinize. bugün transferim oldu benmde. 3. gün embriyosu koyuldu içime. bir tanede dondurttuk. bana şlemde on dakka sonra tıvalete gidebilirsin dedler. bi saat yattım sonra da taburcu ettiler şimdi evde dinleniyorum. işallah hepimiz için hayırslısı olur.

kızlar selamlar hepinize. bugün transferim oldu benmde. 3. gün embriyosu koyuldu içime. bir tanede dondurttuk. bana şlemde on dakka sonra tıvalete gidebilirsin dedler. bi saat yattım sonra da taburcu ettiler şimdi evde dinleniyorum. işallah hepimiz için hayırslısı olur.
Canim sen sahin beyde tedavi oluyordun sahin bey 2 tane transfer ediyor sana kactane transfer yapti?bana 2 saat dinlenebilirsin demislerdi biraz daha bekleseydin.dogrusu insan yatmaktanda sikiliyor.

Hayirli olsun transferin

Back
X