Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yattım canım iş yapmadım bikaç yemek yaptım belki okadarKizlar hepinize bisey sormak istiyorum nasil yapiyorsunuz transfer sonrasi hep yatiyor musunuz hic ayaga kalkmamak mi gerekir bunun dogrusu nedir ? Kimi kesinlikle yatmanin tuttunmayla alakasi yok diyor, kimi de yatmasan olmaz bak su yatmadi tutmadi bak bu yatti tuttu diyor
Ben beş defa tüp bebek yaptım.hepsinde yattım.tutmadı.beşinci de sadece ilk iki saat yattım.sonra evde iki gün dinlenip çalıştım işe gittim.araç kullandım.. hiç kimseye söylemedim. çok şükür tuttu.. ama kimi de yatınca tutuyo..yani vakti zamanı ne zaman sa o zaman..Kizlar hepinize bisey sormak istiyorum nasil yapiyorsunuz transfer sonrasi hep yatiyor musunuz hic ayaga kalkmamak mi gerekir bunun dogrusu nedir ? Kimi kesinlikle yatmanin tuttunmayla alakasi yok diyor, kimi de yatmasan olmaz bak su yatmadi tutmadi bak bu yatti tuttu diyor
Aynen canım hayırlı olsun. Opudada transferdede araç kullandım tabi yattım ama sürekli hiç kalkmadan degil zaten jel kullanınca mecbur kalkmak gerekiyo evin içindede olsa ağır iş yapmadan kendini yormadan beklemek lazım bu tabi bu herkeste farklı olabilir deBen beş defa tüp bebek yaptım.hepsinde yattım.tutmadı.beşinci de sadece ilk iki saat yattım.sonra evde iki gün dinlenip çalıştım işe gittim.araç kullandım.. hiç kimseye söylemedim. çok şükür tuttu.. ama kimi de yatınca tutuyo..yani vakti zamanı ne zaman sa o zaman..
merhaba,ben sadece 1 gun yattim.ve sonraki gun ankaradan 4 saatlik sehrime arabayi kendim kullanarak geldim.bebegim tutundu ve 6 haftalik.sadece dikkatli ol ve olmasi icin dua et.nasipte varsa geliyor.sevgiler...Kizlar hepinize bisey sormak istiyorum nasil yapiyorsunuz transfer sonrasi hep yatiyor musunuz hic ayaga kalkmamak mi gerekir bunun dogrusu nedir ? Kimi kesinlikle yatmanin tuttunmayla alakasi yok diyor, kimi de yatmasan olmaz bak su yatmadi tutmadi bak bu yatti tuttu diyor
Benim 5+4 teyim.acaba gitsem kesenin içinde görünür mu doktorum haftaya gel dedi.Rabbim inşallah oluşur görürüz biraz tedirginim.merhaba,ben sadece 1 gun yattim.ve sonraki gun ankaradan 4 saatlik sehrime arabayi kendim kullanarak geldim.bebegim tutundu ve 6 haftalik.sadece dikkatli ol ve olmasi icin dua et.nasipte varsa geliyor.sevgiler...
Tesekkurler cevabin icin cok sağolmerhaba,ben sadece 1 gun yattim.ve sonraki gun ankaradan 4 saatlik sehrime arabayi kendim kullanarak geldim.bebegim tutundu ve 6 haftalik.sadece dikkatli ol ve olmasi icin dua et.nasipte varsa geliyor.sevgiler...
Cok dogru cevap icin cok teşekkür ederim allah cocugunuzu size bagislasinBen beş defa tüp bebek yaptım.hepsinde yattım.tutmadı.beşinci de sadece ilk iki saat yattım.sonra evde iki gün dinlenip çalıştım işe gittim.araç kullandım.. hiç kimseye söylemedim. çok şükür tuttu.. ama kimi de yatınca tutuyo..yani vakti zamanı ne zaman sa o zaman..
Evt cnm 5400 ankara hrs tarık aksuİyi bari kabul etmişler kuzu. Peki ne kadar ödedin ilaçlar haricinde 5400mü? Neresiydi birde?
İyi bari canım benim çok sewindim halledebilmenize. İnşallah pozitif sonuçlarda alırsınEvt cnm 5400 ankara hrs tarık aksu
İnşallah canm benm ya suan 2.günleri sabah doktor aradı 13 tane alınmış 4u küçük olduğu için direk dondurulmuş 6 taneside dün elenmis dollenmedigi için 3 tane kalmış onlarında durumu çok iyi dedi bölünmeye başladılar yarın son günü yarinda böyle devam ederse dondurcaz 1 ay sonra transfere çağıracağiz dedi yemin ederim dün hemsire arayıp 6 tane öldü 4 taneyi zaten yapmadık sadece 3 tane kaldı deyince umudumuzu yitirmistik dünden beri çevremdeki herkese dua dağıttım herkes dört elden dua ediyo 3 melegime inşallah onlarda iyiye gider sonrada hayırlısıyla pozitif sonuç alirda kucagimiza alırızİyi bari canım benim çok sewindim halledebilmenize. İnşallah pozitif sonuçlarda alırsın
Allahım hakkında engüzeli eylesin kader arkadaşım. Dua et zaten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Biz şükürler olsun pozitifi gördük. Bebeğimle beraber büyüyoruz artık. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsinİnşallah canm benm ya suan 2.günleri sabah doktor aradı 13 tane alınmış 4u küçük olduğu için direk dondurulmuş 6 taneside dün elenmis dollenmedigi için 3 tane kalmış onlarında durumu çok iyi dedi bölünmeye başladılar yarın son günü yarinda böyle devam ederse dondurcaz 1 ay sonra transfere çağıracağiz dedi yemin ederim dün hemsire arayıp 6 tane öldü 4 taneyi zaten yapmadık sadece 3 tane kaldı deyince umudumuzu yitirmistik dünden beri çevremdeki herkese dua dağıttım herkes dört elden dua ediyo 3 melegime inşallah onlarda iyiye gider sonrada hayırlısıyla pozitif sonuç alirda kucagimiza alırız
Merhaba canım bebişinin kesesini gördün müAllahım hakkında engüzeli eylesin kader arkadaşım. Dua et zaten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Biz şükürler olsun pozitifi gördük. Bebeğimle beraber büyüyoruz artık. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin
Canım ben keseyi 5+5te gördüm şükür. Bugün 9+0 olduk bile.Merhaba canım bebişinin kesesini gördün mü![]()
Arkadaslar ilk tüp bebeğim
12.gün test günüm değer:92.ama 12.gun aynı zamanda normalde adet günüm. Pembe lekelenme sonra da aşırı kanama başladı adet gibi
Zaten progsestron jel kullanıyodum iğneye döndük
14.gun kanama aşırı devam etti amadeğer artmış:181
16.gun kanama çok azaldı değer düşmemiş ana az yukselmiş :261
Çok üzgünüm kanamayla düşük yaptım sanıyordum ama değer niye yukselmiş
Dr Cuma'ya kadar iğne verdi ve test yine
Ama umudum kalmadı
Dış gebelikten korkuyorum artık
Süper tatlım maaşallah sizeCanım ben keseyi 5+5te gördüm şükür. Bugün 9+0 olduk bile.![]()
Allah razı olsun canım benimSüper tatlım maaşallah sizebende kesemi gördüm cuma günüde kalp atımı için gidicem 6+4 olucam acaba duyabilirmiyim ki sen ne zaman duymuştun
![]()
İnşallah tatlım herhalde alttan muayene eder dimi küçük olduğu içinAllah razı olsun canım benimduyarsın bende tam ozaman duymuştum. Ama kişiden kişiye değişiyor duyamazsan sakın takma kafaya 1 hafta sonra duyarsın.
Canım son testten sonra belli olur canını sıkma artış var yok degilarkadaslar değere yorum yapabilecek var mı![]()