2016 Kasım tüp bebek

Öncelikle çoklu gebelik düşünmüyorsanız doğal olanı da tek embriyo ile yapılıyor. Tüp bebekte biri olmazsa ikincisi mantığı var. Yumurta sayınıza bakılırsa oldukça gençsiniz. Genç olmak gebeliğin tutunması için muhteşem bir artı. Hiç moralinizi bozmayın. Aynı şartlar benim için de geçerli.

Tek kaliteli yumurta ile dün transfer yaptırdım. 39 yaşındayım AMH 0,38 FSH 16 ideal şartlar değil tabi:). Aşama aşama sizlerle paylaşacağim. İlk seferim ve dondurarak yaptırdık. Umarım ilk seferde tutar. Son yıllardaki gelişmeler dolayısıyla eski yeni deneyimlerin paylaşılması iyi olur diye düşündüm. Tutan arkadaşlar yaş ve amh rezervini yazabilirmi? Sanırım tek yumurta ve yaş faktörü beni de korkutuyor... tutunsun diye iki günden beri yatıyorum.
Yok Canm çoğul düşünmüyoruz zaten aynen 22 yaşındayım ama eşimin yaşı epey olduğu için erkenden tedavisine başlamak istedik bide benm annem 28 yaşında menopoza girdiği için bende yaşımin ilerlemesini bekleyemedim genetik olabilme korkusuyla insallah bende ocak 5 ve 10nunda transfere gidicem ayrıca bişey daha sorcam bugun yumurtalar toplanali 5 gün oldu ilk 2 gün felan çok azda olsa kanamam vardı ama sonra durdu bugun sabah çok az kanamam vardı ve gittikçe arttı bu gibi durum sizlerdede oldu mu acaba aşırı bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum bunun yanısıra doktorumu aradım regli olma gibi bir imkan yok çünkü ignelerden sonra olabilirsin ancak yarın sabaha kadar gozlemleyelim devam ederse beni arayın dedi ama inşallah kötü bişey yoktur

Yok Canm çoğul düşünmüyoruz zaten aynen 22 yaşındayım ama eşimin yaşı epey olduğu için erkenden tedavisine başlamak istedik bide benm annem 28 yaşında menopoza girdiği için bende yaşımin ilerlemesini bekleyemedim genetik olabilme korkusuyla insallah bende ocak 5 ve 10nunda transfere gidicem ayrıca bişey daha sorcam bugun yumurtalar toplanali 5 gün oldu ilk 2 gün felan çok azda olsa kanamam vardı ama sonra durdu bugun sabah çok az kanamam vardı ve gittikçe arttı bu gibi durum sizlerdede oldu mu acaba aşırı bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum bunun yanısıra doktorumu aradım regli olma gibi bir imkan yok çünkü ignelerden sonra olabilirsin ancak yarın sabaha kadar gozlemleyelim devam ederse beni arayın dedi ama inşallah kötü bişey yoktur

İnşallah sağlıklı sıhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Kanama yumurta toplama işleminden sonra azda olsa bende de pıhtı şeklinde oldu. Yarında devam eder yada artarsa doktora gitmen iyi olur. En azından kanamayı durdurur. Bir şey olduğundan değil. Böyle durumşarda anne adayları endişeli oluyorlar doğal olarak. OPU biraz yıpratıcı ve yorucu oluyor. Ağrı sızı yok ama bende bitaz hafıza problemi yaratmıştı. Omega3 ve B komplex ile çözdüm.

Canım ben toplamadan sonra kanama falan olmadı ama 5 gün sonra adetim geldi ilaç verdi dr gelsin diye adetim biteli 10 gün oldu hala kanama devam ediyor bende kist çıktı zaten bir iki gün önce transferi yapacaktı kist yüzünden ertelendi doğum kontrol hapı verdi tekrar adet olunca bakacak kist gittiuse yapacak transferi hayırlısı olsun hepimiz için cnm ama ihmal etme bi ultrason muayenesi yapsın

İnşallah sağlıklı sıhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Kanama yumurta toplama işleminden sonra azda olsa bende de pıhtı şeklinde oldu. Yarında devam eder yada artarsa doktora gitmen iyi olur. En azından kanamayı durdurur. Bir şey olduğundan değil. Böyle durumşarda anne adayları endişeli oluyorlar doğal olarak. OPU biraz yıpratıcı ve yorucu oluyor. Ağrı sızı yok ama bende bitaz hafıza problemi yaratmıştı. Omega3 ve B komplex ile çözdüm.
Amin canm benm inşallah cumlemiz alırız bebegimizi kucağimiza aynen ya çok kötü korkmaya başladım regli gibiyim sanki ama doktor imkansız demişti bakalım bugün arayacağım işte

Canım ben toplamadan sonra kanama falan olmadı ama 5 gün sonra adetim geldi ilaç verdi dr gelsin diye adetim biteli 10 gün oldu hala kanama devam ediyor bende kist çıktı zaten bir iki gün önce transferi yapacaktı kist yüzünden ertelendi doğum kontrol hapı verdi tekrar adet olunca bakacak kist gittiuse yapacak transferi hayırlısı olsun hepimiz için cnm ama ihmal etme bi ultrason muayenesi yapsın
Öyle mi dersin kuzum bakalım bende bi gideyim o zaman pazartesi günü durmazsa benm o zamanda olmuştu ama çok değil lekelenme gibiydi dün sanki ilk gün gibi aşırı oldu o korkutuyor doktor banada lucrin ve bi beyaz ilaç verdi pazartesi onlara başlayacağım sonra regli olmam lazımmış ocak 5 veya 10nundada transfere gidicem bi aksilik çıkmazsa

Arkadaşlar bişey sorcam biz pazartesi günü yumurta toplama işlemi yaptık 13 adet yumurtam alındı 4 tanesi küçük olduğu için direk dondurmuşlar 6 tanesi ilk gün son buldu 3 tane kalmıştı bugün donduracaklardı aradılar 2side son buldu 1 tane kaldı onuda dondurduk dediler benim esimde azosperm vardı biz bu yüzden tüp bebek yaptırmıştık acaba hiç 1 tane transfer olan ve tutunan var mı çok kötü oldum ya sanki oda tutunmayacak gibi :KK43: transfere gitmek dahi istemiyorum resmen negatif almış gibiyim :KK43:

benimde tek transfer yapıldı. hemde 2 adet iyi durumda embriyo varken. çoğul gebelik her daim risklidir . erken doğum, düşük vb. riskleri daha fazla. yani kendinizi öyle sıkmayın. rabbim eğer nasip etcekse o koyulan tel bile bölünüp iki olabiliyor. hepimize bebek ağlamalarıya bölünen uykusuz geceler nasip etsin ihiii

ozaman sende transfer ücreti odeceseksin. bana daha önce 2.000 tl demişlerdi ama en son transfer tarihi belli olduğu gün 2.450 tl olduğunu söylediler. sana bilgi verdiler mi
evet aynı rakam ama bikaç ay önce sorduğumuzda da yaklaşık o kadardı farklı değil yani fiyat aynı canım daha önceki işlemlerde de ordaki kişilere sorduğumuzda herkesten aynı alıyorlar

ozaman sende transfer ücreti odeceseksin. bana daha önce 2.000 tl demişlerdi ama en son transfer tarihi belli olduğu gün 2.450 tl olduğunu söylediler. sana bilgi verdiler mi
ki zaten artık paraya çok takılmamak lazım şu aşamada hastanemiz izmirin en iyisi şuanda labaratuar ameliyathane doktorlar tüp bebek merkezleri çok daha yüksek sorduysan bilirsin
o mekrezlerde isim vermiycem normal odada transfer yapıyolar mikrop kapma riskin var

ki zaten artık paraya çok takılmamak lazım şu aşamada hastanemiz izmirin en iyisi şuanda labaratuar ameliyathane doktorlar tüp bebek merkezleri çok daha yüksek sorduysan bilirsin
o mekrezlerde isim vermiycem normal odada transfer yapıyolar mikrop kapma riskin var
vallaha parasizda hic bisey yapmiyorlar canim oyuzden malesef takılıyoruz. sadece transfer olduğu için hemen hemen heryerde fiyatlar bu. ben sunun için söyledim geçen ay transferim olucakti son anda iptal oldu ozaman fiyat 2.000 di ve o dönemde arkadaşımın transferi de o kadar di. bu şimdiki fiyat yeni zam gelmiş ve yılbaşı bile gelmedi oyuzden sanada aynısını söylediler mi diye sormustum

nerde yaptırdınız izmirde acaba

İyi akşamlar kızlar hamile arkadaşlarım aileleriniz hariç eşe dosta ne zaman söylediniz gebeliğinizi:anne::anneadayı:[/Q
Normal odada transfer mi.ne diyorsunuz siz ya.riske atarlar mi ya da hangi hasta kabul eder.benim gayet de güzel labrotuar ortaminda oldu.hic böyle bir şey görmedim duymadım da. İftira atmamak lazım. İzmir de gayet güzel ege tup bebek

benimde tek transfer yapıldı. hemde 2 adet iyi durumda embriyo varken. çoğul gebelik her daim risklidir . erken doğum, düşük vb. riskleri daha fazla. yani kendinizi öyle sıkmayın. rabbim eğer nasip etcekse o koyulan tel bile bölünüp iki olabiliyor. hepimize bebek ağlamalarıya bölünen uykusuz geceler nasip etsin ihiii
Normal de çok ürkütücü bi fikir bebek aglamalarina uyanmak ama bizim için resmen dünyanın en güzel sesi insan neye hasretse o ona tatlı geliyormuş inşallah bizlerde bian önce kavusuruz canm benim ilkti bişey anlamıyoruz sanırım ondan bu kadar paniklememiz:)

Normal de çok ürkütücü bi fikir bebek aglamalarina uyanmak ama bizim için resmen dünyanın en güzel sesi insan neye hasretse o ona tatlı geliyormuş inşallah bizlerde bian önce kavusuruz canm benim ilkti bişey anlamıyoruz sanırım ondan bu kadar paniklememiz:)
valla çok güzel geliyor aynen rabbi daha fazla aratmasın uzak tutması isteyen herkesleri. ilk olduğundan tabiki endişeler hiç bişey bilmemeler. allah tekrarına muhtaç etmesin ama ikincide hepimiz daha tecrübeli oluruz ikinci bebeklere işallah

İmletasyondan sonra 3. Gün beklemek zormuş... Tek yumurta
İyi akşamlar kızlar hamile arkadaşlarım aileleriniz hariç eşe dosta ne zaman söylediniz gebeliğinizi:anne::anneadayı:
Tedaviye başladığımda eşim sağar sultan duyacakcadına herkese söyledi. Annelerimiz dışında. Heycanlanıp hayal kırıklığı yaşamasınlar diye. Rapor alınca işteki herkes öğrendi. Yani her şey insan için :)

Son düzenleme:
İmletadyondan sonra 3. Gün beklemek zormuş... Tek yum

Tedaviye başladığımda eşim sağar sultan duyacakcadına herkese söyledi. Annelerimiz dışında. Heycanlanıp hayal kırıklığı yaşamasınlar diye. Rapor alınca işteki herkes öğrendi. Yani her şey insan için :)
Gülcan kalp atışını duydun mu canım sen.Allah yardımcımız olsun.yazdiysan da takip edememişimdir kusura bakma.

Back
X