2016 mart ikiz anneleri:)

Hosgeldin yarin kontrolum var cok heyecanliyim bebisler ne durumda merak ediyorum bilgileri alayim yazacagim hemen insallah kucuk olan bebegim buyumustur buyuk olanda sagliklidir insallah

Canım,inşallah her iki bebiş de sağlıklıdır.Yarin güzel haberlerini bekliyorum,buraya paylaş olur mu? Muhtemelen doktor ikili test için yakin zamanda bir kez daha gitmeni isteyecektir.Ben de bebeklerimin durumlarını merak ediyorum senin gibi.

Merhaba kızlar ben de Allahın izniyle martta doğum yapacağım. Iki kese ve iki bebeği kalp atışlarıyla beraber gördük. Ancak kese etrafında kanamam varmışo_O Dolayısıyla düşük riski var. Ikiz gebeliklerde rastlanan bi durum olsa da içim rahat değil. Dilerim hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza:KK68:

Merhaba kızlar ben de Allahın izniyle martta doğum yapacağım. Iki kese ve iki bebeği kalp atışlarıyla beraber gördük. Ancak kese etrafında kanamam varmışo_O Dolayısıyla düşük riski var. Ikiz gebeliklerde rastlanan bi durum olsa da içim rahat değil. Dilerim hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza:KK68:
Canım inşallah geçici bir durumdur.Daha önce de okumuştum birkaç arkadaş da ayni sorunu yaşamış fakat bir sonraki kontrolde geçtiği oluyor.Kendini yorma,uzat şöyle ayaklarını dinlen.Aramıza hoşgeldin bu arada:)

Canım inşallah geçici bir durumdur.Daha önce de okumuştum birkaç arkadaş da ayni sorunu yaşamış fakat bir sonraki kontrolde geçtiği oluyor.Kendini yorma,uzat şöyle ayaklarını dinlen.Aramıza hoşgeldin bu arada:)
Hosgeldin Iyi seyler dusunelim insallah hersey cok guzel olacak bol bol dua edelim bebeklerimiz saglikli olamasi icin rabbim ikisini de saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hosgeldin yarin kontrolum var cok heyecanliyim bebisler ne durumda merak ediyorum bilgileri alayim yazacagim hemen insallah kucuk olan bebegim buyumustur buyuk olanda sagliklidir insallah
merhaba bende martta ikiz annesi olacagim allah kismet ederse :) seninle ayni gun bak dogum yapacagimuz tarih :) ve benimde bebegimin biri kucuk :KK43: haftaya kontrolum

merhaba bende martta ikiz annesi olacagim allah kismet ederse :) seninle ayni gun bak dogum yapacagimuz tarih :) ve benimde bebegimin biri kucuk :KK43: haftaya kontrolum[/QUOT
Hosgeldin burda 3 arkadas ayni durumdayiz keselerden biri kucuk digerine gore forumlarda yorumlari okuyorum ilerleyen haftalarda bebekler esitleniyormus genelde umidimizi kaybetmiyoruz insallah saglikla gelisecek bebeklerimiz bugun 17.30 da randevum var size guzel haberler vermek istiyorum birbirimize umut oluruz bu sayede

Insallah canim guzel haberlerini bekliyorum. Bu arada benimkiler tek yumurta ikizi seninkiler cift yumurta mi 2 kese dedigine gore cift yunurta ikizlerinin gebeligi daha rahat geciyomus risk daha azmis

Hoşbulduk:anneadayı: 1 haftadır yatıyorum. Bu cuma kontrolüm. Inşallah geçicidir dediğin gibi. Benim çift yumurta ikizi bu arad. iştahlarınız ne durumda kızlar. Ben 2 gündür iyi gibiyim:KK72:

Insallah canim guzel haberlerini bekliyorum. Bu arada benimkiler tek yumurta ikizi seninkiler cift yumurta mi 2 kese dedigine gore cift yunurta ikizlerinin gebeligi daha rahat geciyomus risk daha azmis
Hoşgeldin canım moralinizi yüksek tutun. Benim de biri daha küçük ama kalp atışları görüldü. Önemli olan sağlığı canım sonra eşitlenir muhakkak. Rabbim zorluk vermez inşallah.

Kizlar maalesef kucuk olan kese iyice kuculmus buyuk olan kese gayet iyi masallah uzulmuyorumm hayirlisi artik rabbim sizin bebeklerinize saglik versin sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum

Kizlar maalesef kucuk olan kese iyice kuculmus buyuk olan kese gayet iyi masallah uzulmuyorumm hayirlisi artik rabbim sizin bebeklerinize saglik versin sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum
Canım bir başka doktora daha gosterseydin..Benim doktorum aşılama öncesi bir yumurta olduğunu ve sonrasında ise ilk kontrolde sadece bir kese gördüğünü söylemişti.Bazen yanlış bakabiliyorlar diye düşünüyorum.Tabi ki herşeyin hayırlısı...Doktor peki bu küçük bebiş için baska bisey dedi mi? Kese ne olacak?

merhabalar hepinizin bebişlerini allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
arkadaşlar bir sorum olacak . klomen kullanarakmı ikiz gebelik oldu yoksa normal genetik olarakmı ikiz bebeklerinz oldu .. merak ediyorum klomen kullanıyorum ben 5. kutuya başlıycam ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş bu hapı içenlerin .sizin tecrübeleriniz neler oldu

Canım bir başka doktora daha gosterseydin..Benim doktorum aşılama öncesi bir yumurta olduğunu ve sonrasında ise ilk kontrolde sadece bir kese gördüğünü söylemişti.Bazen yanlış bakabiliyorlar diye düşünüyorum.Tabi ki herşeyin hayırlısı...Doktor peki bu küçük bebiş için baska bisey dedi mi? Kese ne olacak?
Cnm 15 gun once belirgindi ve kalp atisi vardi bugun kucuk kese iyice kuculmus ve ici bostu bebek olmasi imkansiz oyle gorduk kucuk kese eriyip gidecekmis

merhabalar hepinizin bebişlerini allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
arkadaşlar bir sorum olacak . klomen kullanarakmı ikiz gebelik oldu yoksa normal genetik olarakmı ikiz bebeklerinz oldu .. merak ediyorum klomen kullanıyorum ben 5. kutuya başlıycam ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş bu hapı içenlerin .sizin tecrübeleriniz neler oldu
Benim normal yolla oldu

X