- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.201
Aaa maşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bizede dua et :)kızlar hamileyimmmm bugün öğrendim daha :) çok şükür, binlerce kez şükürler olsun!
Bende test yaptım sabah ama negatif çıktı gerçi bat a 6 gün var daha ama çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyor dua et nolurkızlar hamileyimmmm bugün öğrendim daha :) çok şükür, binlerce kez şükürler olsun!
Ohhh ohhh maşallah size yaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim :)hamileyimmmmm :)
Olsun üzme kendini nasipte değilmiş bir dahaki sefere inşallah gelir bebişinBu arada geldim şimdi eve ilk iş koşa koşa gidip teste baktım ama tek çizgi attım bende çöpe moralim bozuldu
Kız daha bir hafta mi var adetine !!?? Bende geçti de yaptın zannettim bazen geç dusuyor idraraBende yazarım inşaAllah haftaya hamileyim diye :)
Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkızlar hamileyimmmm bugün öğrendim daha :) çok şükür, binlerce kez şükürler olsun!
Kız daha bir hafta mi var adetine !!?? Bende geçti de yaptın zannettim bazen geç dusuyor idrara
Bende adetten önce yaptım çıkmamıştı adetin 2. Günü ogrendim o da silikti. Doktorum geç döllenme olabilir demişti ..sabret kız6 gün var canım bat 3 nisan sabredemedim varsa çıkmaz dimi daha çok umutluyum bu aydan fena kaptırdım kendimi iki kerede yumurtlayınca :)
ayy bugün derste yazılı okuyorum ama aklım orada hep var ya puanları kırk kere hesapladımBende adetten önce yaptım çıkmamıştı adetin 2. Günü ogrendim o da silikti. Doktorum geç döllenme olabilir demişti ..sabret kız
senin ağzında metal tadı var mı? benim 5-6 gündür var. bide yemek yesem de midem burkulur bulanır gibi oluyorBende yazarım inşaAllah haftaya hamileyim diye :)
ayy bugün derste yazılı okuyorum ama aklım orada hep var ya puanları kırk kere hesapladım
ahhahhah hesap yapa yapa beynim döndü vallakız yanlışlık yapmayasın 1 bebek 2 bebek
ahhahhah hesap yapa yapa beynim döndü valla
Oooo çok şanslısın ozamanDeniz var da gel de Marmara denizinde yüz :s en son 3yil önce girmiştim zaten 2 yıl önce de kapandım :) en güzel deniz karadenizde var bu sene nasıp olursa alcam eşimi goturcem oralara memleket gorsn gözleri :))) ama bi yönden çok şanslıyım bir deniz ve kopru manzarası var akıllara zarar :))
Hadi yaa Allah razı olsun içim rahatladı biraz zaten 23 ünde olan yumurtlama tuttuysa geç döllenme olabilirBende adetten önce yaptım çıkmamıştı adetin 2. Günü ogrendim o da silikti. Doktorum geç döllenme olabilir demişti ..sabret kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?