- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.221
Metal tadımı bilmiyorum ama ağzımın hiç tadı yok gibi geçen akşamda kayınvalideme gittik sevdiğim bi yemek yapmış yiyemedim ağır geldi kokusu bile hayırlısı artıksenin ağzında metal tadı var mı? benim 5-6 gündür var. bide yemek yesem de midem burkulur bulanır gibi oluyor
İnşallah seninde haberini alırızzBende yazarım inşaAllah haftaya hamileyim diye :)
Ben de bugün işlerimi bitirene kadar saat 16:30 oldu normalde 14 de bitiyorahhahhah hesap yapa yapa beynim döndü valla
Amin amin amin inşallah canım :)İnşallah seninde haberini alırızz)
Çok sevindim canım hadi hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçirip bebişini alırsın kucağınahamileyimmmmm :)
Kız hamiş hamiş denize mi girilir Marmarada bütün pislik içimde kalır herhaldeOooo çok şanslısın ozamanbu yaz hamiş hamiş denizde yüzersin bebişinle birlikteee
Maşşallah canım hayırlı olsunn :)kızlar hamileyimmmm bugün öğrendim daha :) çok şükür, binlerce kez şükürler olsun!
Ay ne biliyiimmm ben girerim ama tabi temiz olcakKız hamiş hamiş denize mi girilir Marmarada bütün pislik içimde kalır herhalde
canım tebrik ederim hayırlı olsunkızlar hamileyimmmm bugün öğrendim daha :) çok şükür, binlerce kez şükürler olsun!
Oh oh ne güzel tebrikler canımhamileyimmmmm :)
Temiz deniz bulursan bana da haber etAy ne biliyiimmm ben girerim ama tabi temiz olcak
Ayyy hadi canım inşallahh :))) hemen haberi ver bizede hadi hayırlısı. Nezaman çıkacak sonucun?Kızlar testi yaptım hafif sişik çıktı ikinci çizgi. Bende gittim kan verdim kan sonucunu bekliyoruz şimdi dua edin lütfen rabbim hayırlısını versin
Canım hakkında hayırlısı olsun ... Silik çizgi varsa bence hamilesin .. Ne zaman çıkacak sonuç ?Kızlar testi yaptım hafif sişik çıktı ikinci çizgi. Bende gittim kan verdim kan sonucunu bekliyoruz şimdi dua edin lütfen rabbim hayırlısını versin
ya benim ağzımda demir var sanki. bide karın bölgemde kaşıntı oluyor ama deri mi içten mi anlayamıyorum. betahcg kaça yukselince idrarda çıkıyor acaba ona göre test yapmak istiyorumBen de bugün işlerimi bitirene kadar saat 16:30 oldu normalde 14 de bitiyor
Degerin iki katı artması gerekiyor HCG değerinin canım ... Carsamba da yaptır istersen normalde 10gün önceden bile belli oluyor.. Ama geç döllenme olursa değer dusuk olabilir bu sebepten sen çarşamba günü tekrar baktir bakalım geç döllenme olursa da idrara geç düşer pozitif gormeyebilirsnarkadaşlar sizinle bir sey paylaşmak istiyorum benim sat 5 mart ve ovulasyondan bu yana karın kasık agrım var akıntı vs değişiklik yok adetime 10 gün kala mide bulantılarım arrttı bende bhcg baktırdım sonuç 0,1 ve 2 gün sonra yeniledim adetime 8 gün kala sonuç bhcg 2,95 ve daha bu gün 5 gün var idrarda baktım negatif yükselme ihtimali nedir idrar için erken ama kanda en erken ne zaman baktırabilirim.kendiimi hiç böyle hissetmemiştim yardım..
Bende 300lerde belliydi idrarda ama silikti ...ya benim ağzımda demir var sanki. bide karın bölgemde kaşıntı oluyor ama deri mi içten mi anlayamıyorum. betahcg kaça yukselince idrarda çıkıyor acaba ona göre test yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?