2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

senin ağzında metal tadı var mı? benim 5-6 gündür var. bide yemek yesem de midem burkulur bulanır gibi oluyor
Metal tadımı bilmiyorum ama ağzımın hiç tadı yok gibi geçen akşamda kayınvalideme gittik sevdiğim bi yemek yapmış yiyemedim ağır geldi kokusu bile hayırlısı artık

Kızlar testi yaptım hafif sişik çıktı ikinci çizgi. Bende gittim kan verdim kan sonucunu bekliyoruz şimdi dua edin lütfen rabbim hayırlısını versin

Kızlar testi yaptım hafif sişik çıktı ikinci çizgi. Bende gittim kan verdim kan sonucunu bekliyoruz şimdi dua edin lütfen rabbim hayırlısını versin
Canım hakkında hayırlısı olsun ... Silik çizgi varsa bence hamilesin .. Ne zaman çıkacak sonuç ?

arkadaşlar sizinle bir sey paylaşmak istiyorum benim sat 5 mart ve ovulasyondan bu yana karın kasık agrım var akıntı vs değişiklik yok adetime 10 gün kala mide bulantılarım arrttı bende bhcg baktırdım sonuç 0,1 ve 2 gün sonra yeniledim adetime 8 gün kala sonuç bhcg 2,95 ve daha bu gün 5 gün var idrarda baktım negatif yükselme ihtimali nedir idrar için erken ama kanda en erken ne zaman baktırabilirim.kendiimi hiç böyle hissetmemiştim yardım..

Ben de bugün işlerimi bitirene kadar saat 16:30 oldu normalde 14 de bitiyor
ya benim ağzımda demir var sanki. bide karın bölgemde kaşıntı oluyor ama deri mi içten mi anlayamıyorum. betahcg kaça yukselince idrarda çıkıyor acaba ona göre test yapmak istiyorum

Degerin iki katı artması gerekiyor HCG değerinin canım ... Carsamba da yaptır istersen normalde 10gün önceden bile belli oluyor.. Ama geç döllenme olursa değer dusuk olabilir bu sebepten sen çarşamba günü tekrar baktir bakalım geç döllenme olursa da idrara geç düşer pozitif gormeyebilirsn

@selin1905 canım mide bulantın psikolojik gibi geldi bana çünkü hormonların yükselmesiyle birlikte mide bulantıları oluyo, bhcg artış var gibi ama adetinden sonra tekrar yaptır. Çünki benim adetimden 9 gün sonra çıktı hamileliğim

ya benim ağzımda demir var sanki. bide karın bölgemde kaşıntı oluyor ama deri mi içten mi anlayamıyorum. betahcg kaça yukselince idrarda çıkıyor acaba ona göre test yapmak istiyorum
Bende 300lerde belliydi idrarda ama silikti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…