- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.041
Balim insaAllah olur bebisin senledir bnmde sislik var seysimde ve karnimin altinda rabbim buyuk bnmde bat yarin bakalimBenim kasıklarımda hissettiklerim normalde olan adet belirtilerimden çok farklı. O yüzden umutlu gibiyim. İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz ve daha fazla beklemeyiz. Aslında ben de dün olmayı bekliyordum ama genelde gün içinde olmam sabah kalkınca olmuş olur. O yüzden bu sabah gelmiş olur diyordum ama gelmedi.
Balim insaAllah olur bebisin senledir bnmde sislik var seysimde ve karnimin altinda rabbim buyuk bnmde bat yarin bakalim
Valla bende ovu kullandim bu ay ilkkez bakalimovulasyon testi mi kullandın? Ben de mi bir dahaki ay kullansam acaba. Bana gereksiz geliyordu bir de çözemiyorum ben o testleri o yüzden bu ay almadım
Normalde hiç ağrım olmadan sabah bir kalkardım adet olmuş olurdum sonra 2 gün adet sancısı çekerdim bu sefer adetime 4 gün kala kramplarla ağrılarım oldu kahve rengi akıntı gelmeye başladı artık bugünde kana çevirdi adet ağrısı değilde bir kıpırtı oluyor karnımın orta alt tarafında eşime söyledim oda şimdi test almaya gitti nöbetçi eczaneden bi test yapayım bakalım ne olacaknormalde adetin bu şekilde mi oluyor? Çok adet kanamasına benzetemedim ben cnm?
Hayırlısı olsun umarım tutunma kanamasıdırNormalde hiç ağrım olmadan sabah bir kalkardım adet olmuş olurdum sonra 2 gün adet sancısı çekerdim bu sefer adetime 4 gün kala kramplarla ağrılarım oldu kahve rengi akıntı gelmeye başladı artık bugünde kana çevirdi adet ağrısı değilde bir kıpırtı oluyor karnımın orta alt tarafında eşime söyledim oda şimdi test almaya gitti nöbetçi eczaneden bi test yapayım bakalım ne olacak
Hem alt karinda hemde karniminda altinda seyde yani acik konusamim bebem anla iste ilkkez bu ay sislik olustu ilkkez karnimin altiyla beraber orasida sisti rahim kismi yaniAmin canım inşallah seninki de seninledir :)
Benim de alt karında şişkinlik var ya.
Hayırlısı inşallah çok istiyorum ama bu ay da böyle oldu nasip gelecek aya artık birazdan test yapıcam bakalım en azından hamile değilsemde aklımda bir soru işareti kalmazBenimde gecen ay oyle olmustu 2 gub kahverengi çok az lekeler geldi. Adetim 1 gün gecikti. Sonra koyu kahve olup kana çevirdi... Hayırlısı insallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize, tüm bekleyenlere kardeşlerim.....
Hem alt karinda hemde karniminda altinda seyde yani acik konusamim bebem anla iste ilkkez bu ay sislik olustu ilkkez karnimin altiyla beraber orasida sisti rahim kismi yani
Balim cok net grunmuyo flasli cekip atsan bi baksak ama var gbi grjnuyoKizlar adetime 3 gun kala test yaptim sanki silik bir cizgi goruyorum. Ama cok istedigim icinde hayal goruyor olabilirim. Bi bakarmisiniz
Vallahi ya afedersin esim dedi bana oyle farkettimKız hadi inşallah güzel güzel haberler alırız ya ben de ilk defa böyle oldum.
UmarımmHayırlısı olsun umarım tutunma kanamasıdır
Vallahi ya afedersin esim dedi bana oyle farkettim
Umarımmdaha önve duymuştum birkaç kişide böyle şeyler bildiğimiz adet kanaması gibi olup da yerleşme kanaması yaşayanlarda varmış
kızlar daha öncede yazmıştım ama umudumu bat a 4 gün kal ayaptırdığım gebelik testinde kaybetmiştim bugün batım ama gelen giden ağrı sızı yok ve göğüslerim şiş dün iş gitmeden alelacele bi idrar testi yaptım ya tutarsa diye negatifti 30 40sn falan baktım işe gecikmeyeyim diye neyse işten eve geldim bi baktım ikinci çizgi oluşmuş ve bat a 1 gün kala yapmıştım yani test bekledi daha önceki yaptığım idrar testleri ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi olmuyordu birazdan eşim uayansın gidip idrar testi alacağım sizce umut var mı?
İkinci çizgi oluşmuşsa zaten hamilesinizdir :) yinede bir test daha yapın emin olmak içinkızlar daha öncede yazmıştım ama umudumu bat a 4 gün kal ayaptırdığım gebelik testinde kaybetmiştim bugün batım ama gelen giden ağrı sızı yok ve göğüslerim şiş dün iş gitmeden alelacele bi idrar testi yaptım ya tutarsa diye negatifti 30 40sn falan baktım işe gecikmeyeyim diye neyse işten eve geldim bi baktım ikinci çizgi oluşmuş ve bat a 1 gün kala yapmıştım yani test bekledi daha önceki yaptığım idrar testleri ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi olmuyordu birazdan eşim uayansın gidip idrar testi alacağım sizce umut var mı?
Evet oluyormuş hatta adet oldum sanıp normal hayatına devam eden 2. Adet zamanında da 2 aylık hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş:)))
Ay sonu iyi olsun ya beklemek çok zor valla.
Canım benim bildiğim yerleşme kanaması pembe olur kırmızı gelen de var mıymış?
tesekkür ederim cevabın için ama ne zaman olştu bilmiyorum birazdan eşim uyanınc gidip test alacağım nöbetçi eczanedenİkinci çizgi oluşmuşsa zaten hamilesinizdir :) yinede bir test daha yapın emin olmak için
Evet oluyormuş hatta adet oldum sanıp normal hayatına devam eden 2. Adet zamanında da 2 aylık hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş
Ahhhh ahhhhh sabirla yarini bekliyorum olmadi pazartesi yapacam test:)))
Ay sonu iyi olsun ya beklemek çok zor valla.
Canım benim bildiğim yerleşme kanaması pembe olur kırmızı gelen de var mıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?