2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Balim insaAllah olur bebisin senledir bnmde sislik var seysimde ve karnimin altinda rabbim buyuk bnmde bat yarin bakalim

normalde adetin bu şekilde mi oluyor? Çok adet kanamasına benzetemedim ben cnm?
Normalde hiç ağrım olmadan sabah bir kalkardım adet olmuş olurdum sonra 2 gün adet sancısı çekerdim bu sefer adetime 4 gün kala kramplarla ağrılarım oldu kahve rengi akıntı gelmeye başladı artık bugünde kana çevirdi adet ağrısı değilde bir kıpırtı oluyor karnımın orta alt tarafında eşime söyledim oda şimdi test almaya gitti nöbetçi eczaneden bi test yapayım bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun umarım tutunma kanamasıdır

Amin canım inşallah seninki de seninledir :)
Benim de alt karında şişkinlik var ya.
Hem alt karinda hemde karniminda altinda seyde yani acik konusamim bebem anla iste ilkkez bu ay sislik olustu ilkkez karnimin altiyla beraber orasida sisti rahim kismi yani

Hayırlısı inşallah çok istiyorum ama bu ay da böyle oldu nasip gelecek aya artık birazdan test yapıcam bakalım en azından hamile değilsemde aklımda bir soru işareti kalmaz

kızlar daha öncede yazmıştım ama umudumu bat a 4 gün kal ayaptırdığım gebelik testinde kaybetmiştim bugün batım ama gelen giden ağrı sızı yok ve göğüslerim şiş dün iş gitmeden alelacele bi idrar testi yaptım ya tutarsa diye negatifti 30 40sn falan baktım işe gecikmeyeyim diye neyse işten eve geldim bi baktım ikinci çizgi oluşmuş ve bat a 1 gün kala yapmıştım yani test bekledi daha önceki yaptığım idrar testleri ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi olmuyordu birazdan eşim uayansın gidip idrar testi alacağım sizce umut var mı?

Bence var :)

İkinci çizgi oluşmuşsa zaten hamilesinizdir :) yinede bir test daha yapın emin olmak için

:)))
Ay sonu iyi olsun ya beklemek çok zor valla.

Canım benim bildiğim yerleşme kanaması pembe olur kırmızı gelen de var mıymış?
Evet oluyormuş hatta adet oldum sanıp normal hayatına devam eden 2. Adet zamanında da 2 aylık hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…