- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.061
Balaim bende pembe zar parcasi geldi uc dort tane minnacik ve bi damlada suli gene pembe bise geldi peceteyeBunu hiç duymadım canım.
Ben yerleşme kanamasını pembe oluyor diye okudum araştırırken hep.
Ahhhh ahhhhh sabirla yarini bekliyorum olmadi pazartesi yapacam test
Balaim bende pembe zar parcasi geldi uc dort tane minnacik ve bi damlada suli gene pembe bise geldi peceteye
Yo bnm hic byle olmazdi ustelik adete dort gn kala oldu bnm ilk gun kahverengi gelir ama anlarimAdetin normalde böyle mi başlar canım?
Ay ben bugün sırf pembe görücem diye peçeteyle silmeye korkuyorum ya :)
Yo bnm hic byle olmazdi ustelik adete dort gn kala oldu bnm ilk gun kahverengi gelir ama anlarim
Yoooo sadece folik asit ilkkez bu ay oldu bendenKız yerleşme olmasın?
Herhangi bir ilaç falan kullandın mı bu ay?
Nasil geliceni anliyorum ogun acayip sancili oluyorum acayip hemde smdi tiik yok adet sncisindan farkli bisi bu
Yoooo sadece folik asit ilkkez bu ay oldu benden
Yo gelmedi sadece iki kere olduBekle bakalım bata kadar.
Devamı gelmezse yerleşmedir kesin.
Yo gelmedi sadece iki kere oldu
He tamam balimcim esim almis testi sabah yapicam ilk idrarla cnku adet olca benzemiyo nedense varmis gibi geliyo bana bebis bakalimYok kız öyle değil.
Yani devamında kırmızı gelmezse yarın falan.
Bidr baaaaa sor heyecaniHeyecanlandım inşallah yerleşme kanamasıdır amin.
He tamam balimcim esim almis testi sabah yapicam ilk idrarla cnku adet olca benzemiyo nedense varmis gibi geliyo bana bebis bakalim
Etmemmi balim yaaa dua edin bana kizlar vallahi yiregim kaldiramicak yariniBenim evde 8 tane normal 1 tane de erken gebelik testi var ama yapmıyorum ya
İnşallah vardır canım haber et mutlaka.
Etmemmi balim yaaa dua edin bana kizlar vallahi yiregim kaldiramicak yarini))))))) kiz yaosana eylencesine kesin grecen cizgileri
Bence var :)kızlar daha öncede yazmıştım ama umudumu bat a 4 gün kal ayaptırdığım gebelik testinde kaybetmiştim bugün batım ama gelen giden ağrı sızı yok ve göğüslerim şiş dün iş gitmeden alelacele bi idrar testi yaptım ya tutarsa diye negatifti 30 40sn falan baktım işe gecikmeyeyim diye neyse işten eve geldim bi baktım ikinci çizgi oluşmuş ve bat a 1 gün kala yapmıştım yani test bekledi daha önceki yaptığım idrar testleri ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi olmuyordu birazdan eşim uayansın gidip idrar testi alacağım sizce umut var mı?
hayırlısı tesekkür ederim...Bence var :)
Tamam haberleselim bak kesinSabah da olmazsam yapabilirim belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?