- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.461
Benim de aynı yaaGunaydıınn. Kızlar ya bana bişey diyin benim bat cumartesi-pazardı hala adet olmadım ama idrar testi yaptım şimdi ilk idrarla tek çizgiadet gecikmesi başka neden olabilir ki ?
Gunaydıınn. Kızlar ya bana bişey diyin benim bat cumartesi-pazardı hala adet olmadım ama idrar testi yaptım şimdi ilk idrarla tek çizgiadet gecikmesi başka neden olabilir ki ?
azcık daha sıkın dişinizi canlarım rabbim büyük :)Benim de aynı yaa
ya böyle çizginin yeri belli pembe diil ama belli yani başka da bişi yokŞimdi sabah yaptım negatif ama gelen giden yok anlamadım yaa
atsana resim bacım :)ya böyle çizginin yeri belli pembe diil ama belli yani başka da bişi yok
Valla benimki bembeyaz bacım süt gibi azcık bile pembelik yok büyüteçle bile baktım yok yaniya böyle çizginin yeri belli pembe diil ama belli yani başka da bişi yok
olacak bacım olcak azzzzzz kaldı sadece görde bak :)Valla benimki bembeyaz bacım süt gibi azcık bile pembelik yok büyüteçle bile baktım yok yani
resim yükleyemiyorum ben telefonum kaldırmıyor herhalde denedim olmadıatsana resim bacım :)
hımmm olsun tekrarlarsınn yarın en azından çıkmıs bakalım yarın ilk idrarla bakarsın yine bence öyle yap :)resim yükleyemiyorum ben telefonum kaldırmıyor herhalde denedim olmadı
Ayyy inşaAllah canım ya :)olacak bacım olcak azzzzzz kaldı sadece görde bak :)
ya çizginin yeri belli ama pembe olarak fiil beyazlık var çok dikkat edince nasıl oluyor anlamıyorum belki bütün testlerde bellidir yerihımmm olsun tekrarlarsınn yarın en azından çıkmıs bakalım yarın ilk idrarla bakarsın yine bence öyle yap :)
Seninki de iyiymiş ben doğum bile yapıyodum rüyamda oğlumu beklerkenGece rüyamda sabaha kadar her türden testi yaptım hepsi pozitifti çok mutlu uyanmıştım halbuki
hiçte bile balım sen bekle azd aha bnde ruyamda slik görmüştüm bi gn sonra yaptım silik çıktı hatta hayalet dediklernden :) var sende var bekle azcık daha :)ya çizginin yeri belli ama pembe olarak fiil beyazlık var çok dikkat edince nasıl oluyor anlamıyorum belki bütün testlerde bellidir yeri
azcık daha bekle bebem vardır sende varrr adet oluyonmu kanama vaer mı yabni :)Ayyy inşaAllah canım ya :)
gı ben evlenmeye yakın bekarken ohohoho her gece bi çocuk doğuruydum hele bi gece bi zrlamışım kendmi anam iki gn bel agrısından kıvrandım durdum :)Seninki de iyiymiş ben doğum bile yapıyodum rüyamda oğlumu beklerken
canım benim sağol ama olsa illa silik çizgi çıkardı ya.. Yani çıkardı bişiler böyle bomboş olmazdı. Adetim gelse de stresim bitse. Doktora gidicem gecikmemin sebebi neymiş Bi sorun varsa bari tedavi olayımruzigarr bence sende çok umut var canım en başından beri diyorum hamilesin sen :))
ne kadar gecikmen vardı senin bebem :)canım benim sağol ama olsa illa silik çizgi çıkardı ya.. Yani çıkardı bişiler böyle bomboş olmazdı. Adetim gelse de stresim bitse. Doktora gidicem gecikmemin sebebi neymiş Bi sorun varsa bari tedavi olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?