2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Deme ooooo en çok istediğim şey. Ben tiroid hastasıyım birde tsh biraz yüksek çıkmış sanırım ilacın dozu ayarlanacak. AngelDream ikizde dile benden ne dilersen :))
7 gün üzerinden hesap yaptım. Normalde 1080 olması lazım ama senin 2498 çıkmış:)Teknik olarak sağlam artış var ama tabiki en doğru sonucu ultrason verecek:) Allahım gönlüne göre versin. İstiyorsan Allahım sana iki boncuk versin:)

Bana dua edin bnmkide yuksek deger ciksin kanda

kızlar 1 yıldır olmuyo dr gittim herşey norma dedi bilmiyorum kafama takılıyo ne yapmalıyım bende çok isityorum cevremdekileri görünce moralim altüst oluyo
Canım moralini bozma. Korunduktan sonra falan 1 seneye kadar uzayabiliyor. Benim arkadaşım korunmayı bıraktı eşide kendide gitti Dr a birşey yok dedi. 1 seneden sonra hamile kaldı. 1 kızı oldu. 1 yaşını geçti bile. Henüz vakti gelmemiştir. Eşin görünmediyse birde o görünsün Dr a

Gunaydıınn. Kızlar ya bana bişey diyin benim bat cumartesi-pazardı hala adet olmadım ama idrar testi yaptım şimdi ilk idrarla tek çizgi adet gecikmesi başka neden olabilir ki ?
Hava değişiminden de olabilir. Bazen gebelik idrarda 1 haftadan sonra görenler de var. Bozma moralini bence.

benim bir tane oğlum var. 3 yaşında *maşallah* ona hamileyken doktorum muayene için acele etme 1500 olunca bakalım demişti. Hiç alttan muayene etmedi ve 1500 küsürlerde keseyi gördük. Şimdi ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse...

Aslında konuyu takip ediyorum ama yazmaya pek müsait olamıyorum.

Kızlarrr günaydınn Bugüünnnn çookkkk güzel bir gün olurr inşallahhh Herkes musmutlu haberler alsın inşallah bugünn Bende 45 dakikaya kadar ultrasona gircem bana duanızı esirgemeyin lütfennn

Benim sor adetim 28 şubat. Henüz adet olmadım ama testte negatif. Ama oğlumda da 15 gün falan gecikmeden sonra öğrenebilmiştim. Hatta adet görmek için iğne bile yaptırmştım. Geç döllenme olmuş, iğne de progestan tutunmasına yardımcı olmuş işte. Rabbim nasip ederse eğer ne olursa olsun farketmez... O nedenle umudunuzu yitirmeyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…