- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.501
Deme ooooo en çok istediğim şey. Ben tiroid hastasıyım birde tsh biraz yüksek çıkmış sanırım ilacın dozu ayarlanacak.oo çok bile artmış bence:)) çogul gebelik olmasın bu?:)))
7 gün üzerinden hesap yaptım. Normalde 1080 olması lazım ama senin 2498 çıkmış:)Teknik olarak sağlam artış var ama tabiki en doğru sonucu ultrason verecek:) Allahım gönlüne göre versin. İstiyorsan Allahım sana iki boncuk versin:)Deme ooooo en çok istediğim şey. Ben tiroid hastasıyım birde tsh biraz yüksek çıkmış sanırım ilacın dozu ayarlanacak.AngelDream ikizde dile benden ne dilersen :))
Bana dua edin bnmkide yuksek deger ciksin kanda7 gün üzerinden hesap yaptım. Normalde 1080 olması lazım ama senin 2498 çıkmış:)Teknik olarak sağlam artış var ama tabiki en doğru sonucu ultrason verecek:) Allahım gönlüne göre versin. İstiyorsan Allahım sana iki boncuk versin:)
inşallah canım:)))) Hadi bakalım bomba gibi artışlar bekliyoruz:)Bana dua edin bnmkide yuksek deger ciksin kanda
İnşallah tatlık allah gönlünde olanı hakkında hayırlı etsinBana dua edin bnmkide yuksek deger ciksin kanda
inşallah canım:)))) Hadi bakalım bomba gibi artışlar bekliyoruz:)
amin ballarim insaAllah yavrularim yaaaaaaaaaaİnşallah tatlık allah gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin
canım bu arada yarın mı kontrole gideceksin? Belki vajinal ultrasonla bakabilir. hcg değeri 5000 olunca karından bakılıyor.Deme ooooo en çok istediğim şey. Ben tiroid hastasıyım birde tsh biraz yüksek çıkmış sanırım ilacın dozu ayarlanacak.AngelDream ikizde dile benden ne dilersen :))
hcg 1500 olunca kese görünür ve karından bakılır cnm..
allah allah doktor da bana 5000 olunca karından görürüz keseyi demişti. Size de mi bu şekilde doktor dedi?
benimde en çok istediğim şey sağlıklı ikiz kızlar :)Deme ooooo en çok istediğim şey. Ben tiroid hastasıyım birde tsh biraz yüksek çıkmış sanırım ilacın dozu ayarlanacak.AngelDream ikizde dile benden ne dilersen :))
Canım moralini bozma. Korunduktan sonra falan 1 seneye kadar uzayabiliyor. Benim arkadaşım korunmayı bıraktı eşide kendide gitti Dr a birşey yok dedi. 1 seneden sonra hamile kaldı. 1 kızı oldu. 1 yaşını geçti bile. Henüz vakti gelmemiştir. Eşin görünmediyse birde o görünsün Dr akızlar 1 yıldır olmuyo dr gittim herşey norma dedi bilmiyorum kafama takılıyo ne yapmalıyım bende çok isityorum cevremdekileri görünce moralim altüst oluyo
En korktuğum vajinal ultrason zatencanım bu arada yarın mı kontrole gideceksin? Belki vajinal ultrasonla bakabilir. hcg değeri 5000 olunca karından bakılıyor.
Hava değişiminden de olabilir. Bazen gebelik idrarda 1 haftadan sonra görenler de var. Bozma moralini bence.Gunaydıınn. Kızlar ya bana bişey diyin benim bat cumartesi-pazardı hala adet olmadım ama idrar testi yaptım şimdi ilk idrarla tek çizgiadet gecikmesi başka neden olabilir ki ?
Aynen oğlandan sonra ikiz kızlarımız olsun ikimizinde inşallah. Yaşta ilerledi ikisi birden doğsunbenimde en çok istediğim şey sağlıklı ikiz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?