- 9 Nisan 2014
- 254
- 320
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.521
güzel haberlerini bekliyoruz:)Kızlarrr günaydınnBugüünnnn çookkkk güzel bir gün olurr inşallahhh Herkes musmutlu haberler alsın inşallah bugünn Bende 45 dakikaya kadar ultrasona gircem bana duanızı esirgemeyin lütfennn
ooo senin de çok artmış yaaa:)) haydi bakalımmmmmm:)))Kızlarr birde benim değerim 378 di 7 gün sonra 10658,6 oldu ikiz gebelik olabirmikiii acabaaa bende ikiz isteyenlerdenim
İnşallah canım eşimle hayalimiz Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)Aynen oğlandan sonra ikiz kızlarımız olsun ikimizinde inşallah. Yaşta ilerledi ikisi birden doğsun
Allah razı olsun senden içimi rahatlattınbenim bir tane oğlum var. 3 yaşında *maşallah* ona hamileyken doktorum muayene için acele etme 1500 olunca bakalım demişti. Hiç alttan muayene etmedi ve 1500 küsürlerde keseyi gördük. Şimdi ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse...
Aslında konuyu takip ediyorum ama yazmaya pek müsait olamıyorum.
Tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah yar ve yardımcın olsunKızlarrr günaydınnBugüünnnn çookkkk güzel bir gün olurr inşallahhh Herkes musmutlu haberler alsın inşallah bugünn Bende 45 dakikaya kadar ultrasona gircem bana duanızı esirgemeyin lütfennn
Hayırlısı tatlım inşallahİnşallah canım eşimle hayalimiz Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
Ne güzel dedin canım ya inşaAllah :)Benim sor adetim 28 şubat. Henüz adet olmadım ama testte negatif. Ama oğlumda da 15 gün falan gecikmeden sonra öğrenebilmiştim. Hatta adet görmek için iğne bile yaptırmştım. Geç döllenme olmuş, iğne de progestan tutunmasına yardımcı olmuş işte. Rabbim nasip ederse eğer ne olursa olsun farketmez... O nedenle umudunuzu yitirmeyin kızlar
Hadi bakalım hayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruz :)Kızlarr birde benim değerim 378 di 7 gün sonra 10658,6 oldu ikiz gebelik olabirmikiii acabaaa bende ikiz isteyenlerdenim
Canım benimde 28 şubattı ama benim yumurtlama vaktinde oldu takip etmiştim. Sendende hayırlı haberler alırız inşallahBenim sor adetim 28 şubat. Henüz adet olmadım ama testte negatif. Ama oğlumda da 15 gün falan gecikmeden sonra öğrenebilmiştim. Hatta adet görmek için iğne bile yaptırmştım. Geç döllenme olmuş, iğne de progestan tutunmasına yardımcı olmuş işte. Rabbim nasip ederse eğer ne olursa olsun farketmez... O nedenle umudunuzu yitirmeyin kızlar
Ay tuvalete gitmeye korkar oldum patlıycam şimdi
Kızlarr birde benim değerim 378 di 7 gün sonra 10658,6 oldu ikiz gebelik olabirmikiii acabaaa bende ikiz isteyenlerdenim
Canım benimde 28 şubattı ama benim yumurtlama vaktinde oldu takip etmiştim. Sendende hayırlı haberler alırız inşallah
hayırlısı olsun hakkında canım güzel haberler verirsin inşallah :)Hayırlısı cnm. Daha ilk bu ay denemeye başladık, kısmet artık...
Ay tuvalete gitmeye korkar oldum patlıycam şimdi
Canım var sende var geçende demiştim hayırlısı olsun hadi güzel haberler ver bize inşallahAy tuvalete gitmeye korkar oldum patlıycam şimdi
İnşallah canım yaa normal değer 6000 şerde olması gerekiyodu işte ama güzel yükselmiş inşallah ikizdir. Allahım herkesin gönlüne göre versin canımOlabilir tatlım, maşallah değerin harika yükselmiş
bir sonuç söyle banaaa çatlıcaam:)))
İnşallah canım ama 2 gün geciktim sabah test yaptım negatif çıktı yerleşme olmuş olsaydı pozitif çıkması gerekmezmiydiCanım var sende var geçende demiştim hayırlısı olsun hadi güzel haberler ver bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?