- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.801
Kizlar iki gündür birlikte olmuyoruz ve bu sabah avulasyon sivim geldi.yumurta aki kivaminda.bugünü değerlendirsem ise yarar mi?
Hatta sadece bugünle kalmayın bundan sonraki 3-5 gün içinde yumurtlama olabilir. Bol bol çalışın
Olmamısım canım ama olurum kesinA Ask sana benzer hadi kalk bak bence neler olmuş diye.. inşaallah olmamışsındır
İnşallah olmazsin :)Olmamısım canım ama olurum kesin
selinnn sende var mı bir belirti?hadi bakalım hayırlısı
Evet canım bugün değerlendirmen lazımKizlar iki gündür birlikte olmuyoruz ve bu sabah avulasyon sivim geldi.yumurta aki kivaminda.bugünü değerlendirsem ise yarar mi?
Canım benimde 2 martta o akıntım geldi o geceyi değerlendirdim bidahada yapmadık. Benim geç döllenme oldu diye düşünüyorum. 2-3 gün spermler vücutta kalabiliyomuş. İlişki olunca 15-20 dk bacaklarını kaldırıp yat. Gerçekten işe yarıyo. Ama bu geceyi kesinlikle değerlwndirEvet canım bugün değerlendirmen lazım
selinnn sende var mı bir belirti?
canım benim Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla al kucağına tez zamanda inşallahHerkese merhabaaaa.2gündür uzak kaldim sizlerden.güzel haberler artmis.herkesi tebrik ediyorum.saglikli hamilelikler diliyorum.en önemlisi saglik malum benim durumu biliyosunuz.2gun once dr un gebeligi sonlandirmak için yaptigi igneden sonra kendime gelemedim.bulanti kusma karin agrisi kanama.çok zordu benim için.ama güzel haberlerinizi alinca mutlu oldum.herşey gonlünüzce olsun.
Hoşgeldin canım .. Çok geçmiş olsun tekrardanHerkese merhabaaaa.2gündür uzak kaldim sizlerden.güzel haberler artmis.herkesi tebrik ediyorum.saglikli hamilelikler diliyorum.en önemlisi saglik malum benim durumu biliyosunuz.2gun once dr un gebeligi sonlandirmak için yaptigi igneden sonra kendime gelemedim.bulanti kusma karin agrisi kanama.çok zordu benim için.ama güzel haberlerinizi alinca mutlu oldum.herşey gonlünüzce olsun.
Hoşbuldum canim.geçecek inşallah.pazartesi tekrar test yapilacak.degerin duşmesi gerek.Hoşgeldin canım .. Çok geçmiş olsun tekrardan
İnşallah canım Allah şifa sonra da bebis versin ama sağlıklı versin Rabbim çok bekletmesinHoşbuldum canim.geçecek inşallah.pazartesi tekrar test yapilacak.degerin duşmesi gerek.
Canım benimde 2 martta o akıntım geldi o geceyi değerlendirdim bidahada yapmadık. Benim geç döllenme oldu diye düşünüyorum. 2-3 gün spermler vücutta kalabiliyomuş. İlişki olunca 15-20 dk bacaklarını kaldırıp yat. Gerçekten işe yarıyo. Ama bu geceyi kesinlikle değerlwndir
İyiyim canım Allaha şükürler olsun. Daha yeni gördüm mesajınıAmin canim sen nasilsin iyisin dimi
Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsunHerkese merhabaaaa.2gündür uzak kaldim sizlerden.güzel haberler artmis.herkesi tebrik ediyorum.saglikli hamilelikler diliyorum.en önemlisi saglik malum benim durumu biliyosunuz.2gun once dr un gebeligi sonlandirmak için yaptigi igneden sonra kendime gelemedim.bulanti kusma karin agrisi kanama.çok zordu benim için.ama güzel haberlerinizi alinca mutlu oldum.herşey gonlünüzce olsun.
Canım üzülme lütfen. Allahım tez zamanda sağlıklı bebiş versin sana ve isteyen herkese. Önümüzdeki ay inşallah güzel haberini alırızKızlar doktora gittim maalesef bebek yok dedi
Canım benim tekrar hayırlı olsun hamişliğin. Dediğin gibi ikimizinde adetten 10 gün önce çatlamış. Senin bat hangi gündü merak ettim. Kan değerinde benimkiyle hemen hemen aynı yükselişte? Doktorun başka kan tahlili falan yapıcakmı? Ayyy ne soru sordumAynen benımde, adete 10 gün kala çatlamış, bende yanlış biliyormuşum yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?