2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Hatta sadece bugünle kalmayın bundan sonraki 3-5 gün içinde yumurtlama olabilir. Bol bol çalışın

Canim tesk.ediyorum.birşey daha sormak istiyorum.bugün bu siviyi gördüm.yumurtlama bugün mu oluyor yoksa önümüzdeki bir kaç gün içinde mi oluyor? Ben dun geceyi değerlendirmedik diye umutsuzluğa kapildim.eşim dun şehir disindaydi. Bu önümüzdeki 3-5 günü değerlendirmek ise yararmi bazilar siviyi gördüğünde yumurtlama olmuştur diyor.yumurtlama 12-24 saat içinde kayboluyormus. Bilgilenirisen sevinirim

Evet canım bugün değerlendirmen lazım
Canım benimde 2 martta o akıntım geldi o geceyi değerlendirdim bidahada yapmadık. Benim geç döllenme oldu diye düşünüyorum. 2-3 gün spermler vücutta kalabiliyomuş. İlişki olunca 15-20 dk bacaklarını kaldırıp yat. Gerçekten işe yarıyo. Ama bu geceyi kesinlikle değerlwndir

Herkese merhabaaaa.2gündür uzak kaldim sizlerden.güzel haberler artmis.herkesi tebrik ediyorum.saglikli hamilelikler diliyorum.en önemlisi saglik malum benim durumu biliyosunuz.2gun once dr un gebeligi sonlandirmak için yaptigi igneden sonra kendime gelemedim.bulanti kusma karin agrisi kanama.çok zordu benim için.ama güzel haberlerinizi alinca mutlu oldum.herşey gonlünüzce olsun.

canım benim Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla al kucağına tez zamanda inşallah

Hoşgeldin canım .. Çok geçmiş olsun tekrardan

Canim içimi rahatlattin ben acaba geç mi kaldim dedim mutlaka önerinin uygulayacagim çok saol

Amin canim sen nasilsin iyisin dimi
İyiyim canım Allaha şükürler olsun. Daha yeni gördüm mesajını bakalım bebeşimin şuan büyüdüğünü hisseder gibiyim. Hep araştırıyorum. Ne yemeliyim ne yememeliyim diye. Haftaya cumayı bekliyorum tekrar kana bakılıp kese görüncekmi diye? Hep bi heycan ve stres içindeyim iştee Allahım bu mübarek günde sana ve isteyen herkese nasip etsin canım

Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun durumunu çok iyi anlayabiliyorum . Allahım bu mübarek günde inşallah biran önce anneliği yaşatsın canım

Aynen benımde, adete 10 gün kala çatlamış, bende yanlış biliyormuşum yavvv
Canım benim tekrar hayırlı olsun hamişliğin. Dediğin gibi ikimizinde adetten 10 gün önce çatlamış. Senin bat hangi gündü merak ettim. Kan değerinde benimkiyle hemen hemen aynı yükselişte? Doktorun başka kan tahlili falan yapıcakmı? Ayyy ne soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…