- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.881
Hepimizin dilegi o canım ama hem umutlanmak hem de umutlanmamak istiyorumKızlar benimde 3 günüm var ama keşke gelmese ya
Amin canım cümlemize nasip etsin insallahSelamun Aleykum arkadaşlar. Benim de 1 gün gecti adetim. Test de silik çıktı fakat çok ağrım var. Iki kez kimyasal gebelik yaşadım buda öyle olacak diye dikkat ediyorum hayırlısı olsun. Sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Akıntı belirtiler arasında hayırlısı olsunYa kızlar birde şöyle bişey oldu dün akşam yumurta akı kıvamında akıntım geldi neden oldu anlayamadım sizce normal miçünkü adet günüm geldi yumurtlama olamaz sanırım bu zamanlarda
İnsallah hamilesindir canımYa kızlar birde şöyle bişey oldu dün akşam yumurta akı kıvamında akıntım geldi neden oldu anlayamadım sizce normal miçünkü adet günüm geldi yumurtlama olamaz sanırım bu zamanlarda
inşallah canım inşallahİnsallah hamilesindir canım
Daha yenisiniz canım.insallah olmustur bekliyoruz güzel haberleriniişte bir türlü tamam oldu diye konduramıyorum5. ay bu ay inşallah olmuştur güzel haberi paylaşırım sizlerle
inşallah verebilirim güzel haberi ben birde çikolata kisti ameliyatı oldum geçen yıl nisanda tekrar oluşacak die çok kokuyorumDaha yenisiniz canım.insallah olmustur bekliyoruz güzel haberlerini
Korkma Allah ın izni ile hic brsey olmazinşallah verebilirim güzel haberi ben birde çikolata kisti ameliyatı oldum geçen yıl nisanda tekrar oluşacak die çok kokuyorum
Gecmis olsun bu aradainşallah verebilirim güzel haberi ben birde çikolata kisti ameliyatı oldum geçen yıl nisanda tekrar oluşacak die çok kokuyorum
Benim adetim 3 gün surer 3gun boyunca bende adet ağrıları çekmiştim ama Allah'a sükur kötü bir sonuç almadim.. O agrilar yerleşme ağrıları da olabilir kötüyü düşünme canım sakin olSelamun Aleykum arkadaşlar. Benim de 1 gün gecti adetim. Test de silik çıktı fakat çok ağrım var. Iki kez kimyasal gebelik yaşadım buda öyle olacak diye dikkat ediyorum hayırlısı olsun. Sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Ben adet boyunca kahvrengi akıntı yaşadım canım benim kötüye yorma sakin ol lutfen .. Ağrı akıntı sancı çok yasadm 3 gün boyunca devam etti sonra düzeldim hamd olsun.Keske benim de iki gun önce gelen kahverengi akintilar yerlesme olsa
Hamile misin peki?Ben adet boyunca kahvrengi akıntı yaşadım canım benim kötüye yorma sakin ol lutfen .. Ağrı akıntı sancı çok yasadm 3 gün boyunca devam etti sonra düzeldim hamd olsun.
korkma canım düşük olsa pembe bir kan geliyo yada acık kırmızı kan geliyo ben 4 ay once düşük yaptım öle oldu dr.koyumu diye sormustu koyu olursa kahverengi yerleşme oluyomuş
Doktorun yanında olan olmuş canım eğer gerçekten bir problem olsa zaten müdahale ederdi sana içini ferah tut ... Hayırlı haberler getir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?