2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Merhaba arkadaslar ben martin 10 adet oldum ayin 21 ve bugun olduk esimle yumurtlama günüm gecmisdir sizce bana yardim edebilecek kimse varmi

Canim kaç günde bir regli oluyorsunuz? Onu bilmen lazim önce.ikimizinde adet tarihi ayni ben 30 günde oluyorum ve dun yumurtlama akintisini gördüm değerlendirdi.bu önümüzdeki iki uç gün inemliymis onlarida değerlendireceğim.o sivil geldikten 1-2gun sonra yumurtlama oluyormuş. Ben takvimim diye bir uygulama var onu indirdin.oradan takip ediyorum.

Hay maşallah canım benim :))) sağlıkla büyüsün <3

Benim adetim 3 gün surer 3gun boyunca bende adet ağrıları çekmiştim ama Allah'a sükur kötü bir sonuç almadim.. O agrilar yerleşme ağrıları da olabilir kötüyü düşünme canım sakin ol
Cift sicak su torbasiyla yatiyorum su anda. Biri ayagimda biri kasiklarimda digerlerinde hic yatmamistim hep hareketliydim. Bu kez dikkat ediyorum hayırlısı olsun daha hastaneye gitmedim bu kez 2 haftayi doldurmadan gitmeyecegim insaellah.Ordan oraya cok yoruyorlar hastanede.

Karnına çok koymamaya dikkat et canım da ayaklarını üşütme .. O ağrıları çok iyi bilirim .. Çünkü adet ağrısının iki uç katı olmuştu bende tansiyon düşüklüğü gece ağrıyla kalkmalar vs allah yardımcın olsun canım çok da geç kalma doktor için

Gebelik 15 gün sonra kanda belli oluyormuş canim.ben yumurtlama olduktan sonra adet tarihinden önce belirti oluyor mu onu merak ettim
Bana 10gun önceden meme hassasiyeti olmuştu arada da karnımda seyirmeler göz seyirmesi gibi ... Bir de idrarim sabahları koyu öğleden sonra açık renk sabahları olan idrar baya kokuluydu .. Bir de idrarimda sanki toz parçaciklari vardı.. Cok tozlu bir masadan tozları alıp sanki idrarıma atmışlar gibi sonra zaten hamile olduğumu öğrendim

Anladim canim tesk.ediyorum kendimi gozlemleyecegim benim dun yumurtlama akintim geldi degerlendirdik. Bebeğini hayirlisiyla kucagina almaya nasip etsin Rabbim.umarim bizde çok geçmeden bu haberi aliriz.

kızlarr hiçbir belirtim yok ağzımdaki metal tadı da geçti demekki nezledendi.. ben de bugün tül perde cam giriştim valla bir hafta kaldı adetime...

Anladim canim tesk.ediyorum kendimi gozlemleyecegim benim dun yumurtlama akintim geldi degerlendirdik. Bebeğini hayirlisiyla kucagina almaya nasip etsin Rabbim.umarim bizde çok geçmeden bu haberi aliriz.
Sağol canım darısı sizin başınıza olsun .. sağlıklı huzurlu sorunsuz gebelikleriniz olur inşaAllah

Canım benim bende ilk defa hamile kaldığım için pek bir bilgim yok ama şöyle diyeyim.. adetim 3 gün sürer benim adetimin ilk gününden son gününe kadar hep kahverengi lekelenme yaşadım ama öyle bir ped dolduracak kadar değil tabi ama her gün bir iki damla kadar falan adet vakti geçince de herşey normale döndü meğer yerleşme akıntısıymış ama inanılmaz da sancılar çektim ben çünkü hem çikolata kistim var hem folikül kistim var hem de bitane yumurtalığım rahime yapışık ve Allahın hikmetidir ki benim yapışık olan yumurtalıkta döllenme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…