- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.921
normalde adetinde gecikme olur mu canım ? ya da önceden gecikme yaşadıysan böyle lekelenme hiç yaşadın mı?Aswen ya adetim 4 gün gecıktı sabah bi damla kahverengi geldi deminde bi damla aktı gerisi yok beklicem belki adete dönüşür dönüşmezse sizce hamılemıym yani bu kanama normal mi bu kanamadan önce belirtiler normal mi
Tesk.canimSağol canım darısı sizin başınıza olsun .. sağlıklı huzurlu sorunsuz gebelikleriniz olur inşaAllah
ne bileyim bir hırsla yaptım ohh cillop gibi oldu ev biraz ferahladım:)))kız sen ! aaaaa o kadar ağır iş yapma belki bebiş var !
ellerine sağlık ama bende aynı şeyi demiştim aynı şeyi yapmıştım hatta buraya da yazmştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştimne bileyim bir hırsla yaptım ohh cillop gibi oldu ev biraz ferahladım:)))
Arkadaslar adet kanida jahverengi lekeyle basliyo ama bi kac saat sonra fazlalasiyo ve kirmiziya donusuyo yerlesme kanamasi cokk olmuyo kahverengi oluyo dusuk ise bildiginiz pembe daha sonra acik kirmiziyla devam ediyoellerine sağlık ama bende aynı şeyi demiştim aynı şeyi yapmıştım hatta buraya da yazmştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Canm benm adetm 28 günde birdi sonra subatta 20 gun arayla oldm sonra 29 subt bitti bide simdiki kahverengi oldu normalde adetim bittiğinde 2 gün kahverengi olurdu bittiğini anlardm ama simdi böyle olunca kafam karıstınormalde adetinde gecikme olur mu canım ? ya da önceden gecikme yaşadıysan böyle lekelenme hiç yaşadın mı?
ay benimde oyle oldu kesildi sonraCanm benm adetm 28 günde birdi sonra subatta 20 gun arayla oldm sonra 29 subt bitti bide simdiki kahverengi oldu normalde adetim bittiğinde 2 gün kahverengi olurdu bittiğini anlardm ama simdi böyle olunca kafam karıstı
Olabilirsin canim bende yürürken göbek deligimin icinden kasigima.dogru birsey cekildi sankikizlar yurudugum zaman bacaklarim cok agriyo bide ara ara gobek deligim aciyor ama bundan iki uc gun once akinti oldu azcik sari kahverengi karisik simdi hic akimti yok adetim ayin 30unda gelcek hamile olabilirmiyim lutfen yardimci olun
her hamilelik belirtisinde akinti olurmuOlabilirsin canim bende yürürken göbek deligimin icinden kasigima.dogru birsey cekildi sanki
Buradan bildigim kadariyla oluyormus .her hamilelik belirtisinde akinti olurmu
benim hic akintim olmuyo offfBuradan bildigim kadariyla oluyormus .
ay sagol allah oglunu anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin. inan beklemek her ay hayal kiriklihi cok zor oturup aglamak istoyorumBen oğluma hamileyken hiç bir belirti yaşamadım ne yerleşme kanaması ne başka bişi şok olmuştum adetim geçince hamilelik dönemimde de hiç akıntım olmadı bünyeye göre değişiyor kızlar
Öncesinde hiç akıntı olmadıysa sabırla bekle canım hayırlısı olsun inşaallahCanm benm adetm 28 günde birdi sonra subatta 20 gun arayla oldm sonra 29 subt bitti bide simdiki kahverengi oldu normalde adetim bittiğinde 2 gün kahverengi olurdu bittiğini anlardm ama simdi böyle olunca kafam karıstı
Benimde kahve lekenme sonrasında coook hafif bir pembe kanama oldu yani taharette tuvalet kağıdına gelmişti sonra yine kahveye döndü Allah'a sükur kötü sonuç almadim .sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasınArkadaslar adet kanida jahverengi lekeyle basliyo ama bi kac saat sonra fazlalasiyo ve kirmiziya donusuyo yerlesme kanamasi cokk olmuyo kahverengi oluyo dusuk ise bildiginiz pembe daha sonra acik kirmiziyla devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?