2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

normalde adetinde gecikme olur mu canım ? ya da önceden gecikme yaşadıysan böyle lekelenme hiç yaşadın mı?

ellerine sağlık ama bende aynı şeyi demiştim aynı şeyi yapmıştım hatta buraya da yazmştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Arkadaslar adet kanida jahverengi lekeyle basliyo ama bi kac saat sonra fazlalasiyo ve kirmiziya donusuyo yerlesme kanamasi cokk olmuyo kahverengi oluyo dusuk ise bildiginiz pembe daha sonra acik kirmiziyla devam ediyo

Benim bebisim 4 ay once dustugu icin biliyorum yerlesme kanamasi annem kardesimde her ay adet dineminde oldum ama soylediginz gibi toplasan 1 pet bile dolduracak kan gelmedi dedi ona gore kendinizi yorumlayin

normalde adetinde gecikme olur mu canım ? ya da önceden gecikme yaşadıysan böyle lekelenme hiç yaşadın mı?
Canm benm adetm 28 günde birdi sonra subatta 20 gun arayla oldm sonra 29 subt bitti bide simdiki kahverengi oldu normalde adetim bittiğinde 2 gün kahverengi olurdu bittiğini anlardm ama simdi böyle olunca kafam karıstı

Benim de yarın adet günüm dayanamayip test aldim ama yapmadim dogru sonuc vermez diye yarin sabah adet olmazsam yapicam kasiklarim agriyor ve sulu kanli akintim var biraz ayakta durunca geliyor

kizlar yurudugum zaman bacaklarim cok agriyo bide ara ara gobek deligim aciyor ama bundan iki uc gun once akinti oldu azcik sari kahverengi karisik simdi hic akimti yok adetim ayin 30unda gelcek hamile olabilirmiyim lutfen yardimci olun

Canm benm adetm 28 günde birdi sonra subatta 20 gun arayla oldm sonra 29 subt bitti bide simdiki kahverengi oldu normalde adetim bittiğinde 2 gün kahverengi olurdu bittiğini anlardm ama simdi böyle olunca kafam karıstı
ay benimde oyle oldu kesildi sonra

kizlar yurudugum zaman bacaklarim cok agriyo bide ara ara gobek deligim aciyor ama bundan iki uc gun once akinti oldu azcik sari kahverengi karisik simdi hic akimti yok adetim ayin 30unda gelcek hamile olabilirmiyim lutfen yardimci olun
Olabilirsin canim bende yürürken göbek deligimin icinden kasigima.dogru birsey cekildi sanki

Ben oğluma hamileyken hiç bir belirti yaşamadım ne yerleşme kanaması ne başka bişi şok olmuştum adetim geçince hamilelik dönemimde de hiç akıntım olmadı bünyeye göre değişiyor kızlar
ay sagol allah oglunu anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin. inan beklemek her ay hayal kiriklihi cok zor oturup aglamak istoyorum

Öncesinde hiç akıntı olmadıysa sabırla bekle canım hayırlısı olsun inşaallah

Arkadaslar adet kanida jahverengi lekeyle basliyo ama bi kac saat sonra fazlalasiyo ve kirmiziya donusuyo yerlesme kanamasi cokk olmuyo kahverengi oluyo dusuk ise bildiginiz pembe daha sonra acik kirmiziyla devam ediyo
Benimde kahve lekenme sonrasında coook hafif bir pembe kanama oldu yani taharette tuvalet kağıdına gelmişti sonra yine kahveye döndü Allah'a sükur kötü sonuç almadim .sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…