2016 mayis anneleri buraya :)

Merhaba bende yeni hamileyim daha dün öğrendim hamile olduğumu. Allah nasip ederse Mayıs sonu Haziran başı gibi alacam Bebeğimi kucağıma. Bende gitmedim daha doktora 4+3 günlük hamileyim.

Hayirki ugurlu olsun insallah meleklerimizi saglikla alliriz kucagimiza :) ben de hala gidemedik doktora nevar neyok daha haberim yok

Ben biraz daha geçsin istiyorum o yüzden acele etmiyorum ama önümüzdeki hafta gideceğim fazla geç kalmamak lazım.

Bu arada çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Evet haklisiniz ama insan cok merak ediyo neler oluyo orda diye brn bir bos gebelik gecirdim gecen sene o yuzden tedirginim aslinda ama acelede etmek istemiyorum nir taraftan...

Evet haklisiniz ama insan cok merak ediyo neler oluyo orda diye brn bir bos gebelik gecirdim gecen sene o yuzden tedirginim aslinda ama acelede etmek istemiyorum nir taraftan...
Canım hamilelik haftanın 8 görünüyor takviminde bir an önce git ve kontrolünü yaptır bence kese de kalp atışı da görünür artık ihmal etme bence

Ben bekleyemedim valla. maşallah iyi sabrediyorsunuz
Bende yarın kan verip değerlerimi ölçtureceğim umarım iyi çıkar. Birde Dr. Arayışı içindeyım o yüzden acele etmek istemiyorum ama önümüzdeki hafta mutlaka Dr. Görüneceğim

Elimde olmayan nedenlerden dolayo gidrmoyorum malesef bir hafta falan sonra gidicem insallah. Brn yabanciyim turkiye vatandasi olmadim daha. Kimligim gelsin sonra gidicem insallh

Elimde olmayan nedenlerden dolayo gidrmoyorum malesef bir hafta falan sonra gidicem insallah. Brn yabanciyim turkiye vatandasi olmadim daha. Kimligim gelsin sonra gidicem insallh
Anladım canım inşallah herşey gönlünce olur. Sağlık la alırsın bebeğini kucağına.

Amin canim.insllah. sen de insalah sagliklaa alirsin bebegini kucagina

Hic istahim yok. Canim bjrsey de cekmiyor nolcak boyle

Merhaba hnmlar benim ikinci bebeğim inşallah kizimda çok bulantim oluyordu bunda bulantim yok şimdilik şükür ama çok halsizlik ve uyku var birde onbir aylık kızım emziriyorum emziren hamis varmı aranızda

Merhaba bende yeni ögrendim. Hatta bugün. Doktor randevum yarın tedirginim biraz.

Hepinize hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhhh...

Merhaba hnmlar benim ikinci bebeğim inşallah kizimda çok bulantim oluyordu bunda bulantim yok şimdilik şükür ama çok halsizlik ve uyku var birde onbir aylık kızım emziriyorum emziren hamis varmı aranızda

Sizin icin zor olmazmi iki kucuk cocuga bakmak? Allah yardimciniz olsun

Merhaba hepinizin bebekleri, sağlıkla doğar umarım. bende bugün 5+6 günlük hamileyim. 22 Ağustosta öğrendim ama deli gibi korkuyorum doktora gitmekten. Çarşamba randevum var. 10 yaşında bir oğlum, 14 haftalık ve 10 haftalıkken kaybettiğim 2 de hamilelik tecrübem daha oldu Gidip o masaya yatıp kötü bir haber almaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…