2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Haklısın tatlım hamileliği hayatımızda kaç kere yaşıycaz hayatımızın en güzel günleri kiloda bizim bebekte size noluyor derdine biz düşmedik te konuşun konuşun çok biliyosunuz diycem

Ben bıraz egoluyum hıc altta kalmam :) 5 kılo almışız neresı kılo kı onun vermemiz gereken bıseyde yok ki oladabılır onlarıda gorucez canım onlar kırılaın bosver :)

süpermiş ya resmen gözlerim doldu okurken. Aynen öyle, eşin çok güzel söylemiş canım. O çatlaklar bebeklerimizden hatıra olacak bize, bu şekilde düşününce bi duygusallaşıyor insan :)

Hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri...Bugün bizim sağlık ocağında kan verme günümüz.Herkes için güzel bir gün olsun inşaallah
Bende sağlık ocağına gidiyorum bugünkontrole çağırdılar karın ağrılarım var onları sorcam gaz sıkışması mı yoksa yalancı doğum sancılarını bilmiyorum mutlu bol tekmeli günler

canim acligin baya yuksek cikmis.mutlaka kontrol altina al,benimde 5 gun buyuk cikti.suyu falan iyiydi.olcumlerimde iyiydi o yuzden pek onemsemedi ama yine uyardi dikkatli beslen diye.yoksa direk insuline baslaticaz dedi.basaramazsak kacis yok hem bebis hem bizim sagligimiz icin.belki sama sadece sabah aclik.yuksek diye sabah insulin verirler.gun icindeki tokluklar nasil peki?

Canım gözle görülür vajinamda var,doktora bacaklarımı açamıyorum çok ağrım var dedim,bacağında varsa vajina da da olabilir dedi baktım gerçekten varmış şok oldum zaten,varis çorabı giyiyorum ama yine agrım var

Slm hanımlar benimde suyum fazla çıktı varmı öyle olan

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama benim bildiğim kadarıyla eğer bebeğin böbreklerinde bir sıkıntı yoksa suyun fazla olmasının bi zararı yok, aksine suyun azalınca sorun oluyor. Bende de su iyi çıkıyor ve bunu görünce doktor daha bi rahatlıyor. Ama yine de içinin rahat etmesi için doktoruna bi danış istersen.

Günaydınnn kızlarrr sabah metrobüsle gelirken şoförün gazabına uğradım klimayı bir açtı 1 saat boyunca beynim dondu resmen uzak bölümde oturduğum içinde kapayın diye bağıramadım dona dona geldim inşallah hasta olmam artık geceleri uyumak iki kat daha zorlaşmaya başladı. Sağa sola dönerken ayağa kalkarken canım çok acımaya başladı ve daha önümüzde 2 ay var sanırım kilolu hamile kalmanın dezavantajları Allah kilolu olanların yardımcısı olsun. Doğumdan sonra güzel bir diyetisyen ile program yaz olduğu için bol yürüyüş kısa zamanda eski formuma kavuşurum inşallah

Canım tokluğu cumartesiden beri ölçmüyorum.cumartesi yüksek çıkmıştı bugün akşam ölçüyüm bi.diğer ayın başında gitcez doktora.acaba insülinmi verirki

Herkese günaydın :)
Biz hastaneye geldik kan verdim idrar verdim inşallah bişey çıkmazz
Geçmişe dönemedim umarım kimsede bi sorun yoktur.
Güzel haberlerin oldugu bi gün olsun inşallah
canim mustelanin bebek setini uyguna alan sen miydin?son kullanma tarihine bakabilir misin tatlim rica etsem.dun esime dedim bi arkadas cok uyguna almis diye.belki tarihi yakindir dedi suphede kaldim ,yanlis anlamazsan bakabilir misin ona gore bugun bende siparisveriyim. :)

Canım tokluğu cumartesiden beri ölçmüyorum.cumartesi yüksek çıkmıştı bugün akşam ölçüyüm bi.diğer ayın başında gitcez doktora.acaba insülinmi verirki
canim uzulme.cok sıkı beslen,her ogunlerinde yogurt veya ceviz olsun.sekerin direk vucuda yuklenmesini engelliyor.mesela bak iki gun ayni ogunleri yesen diyelim yogurt ayran veya ceviz yemediginde yedigin ogunlere gore daha yuksek cikar sekerin.ben bunu denedim.o yuzden her ogunde mutlaka tuketiyorum.ekmegide sadece 1 ogunde tercih et.yemeklerin suyunu yeme.aksam yatmadan cok az tarcinli sut ic.fazla sekerli meyveleri tuketme.eksi elma tam mevsimi onu tuket.az kaldi insallah.esime diyorum dogumuma ne cicek ne bocek sadece pasta istiyom diye

Aramiza hos gelsin canımeger bebisin gelisimiyle ilgili sorun olsaydı doktorun mutlaka uyarirdi seni. Hem illa göbek cikacak diye bisey yok kafaya takip bebisi de üzme bence

Herkese günaydın :)
Biz hastaneye geldik kan verdim idrar verdim inşallah bişey çıkmazz
Geçmişe dönemedim umarım kimsede bi sorun yoktur.
Güzel haberlerin oldugu bi gün olsun inşallah
Günaydın canım inşallah sonucların güzel çıkar

Günaydın canım aman hasta olmazsin inşallah cok çektin bu kadar yeter bence

Aynen bence de bu kadar yeter daha bünyem kaldırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…