- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.701
Haklısın tatlım hamileliği hayatımızda kaç kere yaşıycaz hayatımızın en güzel günleri kiloda bizim bebekte size noluyor derdine biz düşmedik te konuşun konuşun çok biliyosunuz diycemDengesiz munasebetsiz insan cok. Kilo alsan ayri laf almasan bebek zayif kalir bilmem ne olur efsaneleri. Kimi cogu seyden tiksinir surekli ekmek makarna yemek zorunda kalir kimi yer kilo almaz bilmeden konusmayi cok seviyorlar. Bosverelim. Biz saglikliyiz ya bebisler saglikli iyiler ya o yeterayrica artik kac aylik hamile olduk boyle insanlari gormemek lazim bi sure :)(
Çok teşekür ederim tatlımMaşallah size çok tatlısınızz
Ben bıraz egoluyum hıc altta kalmam :) 5 kılo almışız neresı kılo kı onun vermemiz gereken bıseyde yok ki oladabılır onlarıda gorucez canım onlar kırılaın bosver :)Teşekürler teyzoşu bende anlamıyorum kendi yaşıtlarımız yapıyor bu yorumları sonrada kilo versin diyolar sanki çok düşünüyorlar hem kilo almış şişmiş sin karnın büyük sonrada versin ya nolcak üzüldügümüzün kırıldıgımızın farkında bile degiller bende artık aynı şekilde cvp vercem bundan sonra
babybabycat tatlım benim annemde çatlak vardı. Bende ilk gebeliğimde doğuma kadar çatlamadım. Tam olleyy yaşasın modundaydım ki bir haftalık lohusayken birden aynada karın bölgemdeki çatlakları gördüm. Şok oldum yıkıldım ağladım. Hemen eşim geldi. Teselli etmekte üzerine yoktur
"Bunun için ağlanırmı annesi, bu çatlakların herbiri kızımızın tekmeleri, onun ayak izleri" dedi, kalbimi fethettii
Bende kandım hemen tabi. Ogün bugündür hiç takmıyorum canım o çatlakları. Sende öyle yap emi
Bende sağlık ocağına gidiyorum bugünHayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri...Bugün bizim sağlık ocağında kan verme günümüz.Herkes için güzel bir gün olsun inşaallah
canim acligin baya yuksek cikmis.mutlaka kontrol altina al,benimde 5 gun buyuk cikti.suyu falan iyiydi.olcumlerimde iyiydi o yuzden pek onemsemedi ama yine uyardi dikkatli beslen diye.yoksa direk insuline baslaticaz dedi.basaramazsak kacis yok hem bebis hem bizim sagligimiz icin.belki sama sadece sabah aclik.yuksek diye sabah insulin verirler.gun icindeki tokluklar nasil peki?Aynen canım ya benim açlıkta sürekli yüksek çıkıyo bugün 112 çıktı sabah.canım napcam bilmiyorum.bebek zaten 1 hafta önden gidiyomuş.4 kiloyu geçer diye korkuyorum çünkü sezeryanda olmak istemiyorum.doktor değiştirdim bide kafam iyice karıştı canım ya.
Kızlar yarın doktor randevum vardı ama doktorum izne çıkmış,cumartesine ertelemek zorunda kaldık randevumu.
Zaten 5 hafta oldu görmeyeli, üstüne 3 gün daha eklendi sinir oldum. Ama el mecbur bekleyeceğim.
Canım gözle görülür vajinamda var,doktora bacaklarımı açamıyorum çok ağrım var dedim,bacağında varsa vajina da da olabilir dedi baktım gerçekten varmış şok oldum zaten,varis çorabı giyiyorum ama yine agrım varCanım çok geçmiş olsun. İlk defa duyuyorum. Ve bende sol kasığımda yoğun ağrı yaşıyorum son 1,5 aydır falan. Özellikle sabahları yataktan kalktığımda. Çok yzun süre hareketsiz kalıp yürümeye başladığımda falan. Ayrıca bacaklarımda variste var. Sen nasıl anladın bunu. Baktığın zaman vajinada yada kasığında gözle görülür bir varis varmı ?Doktor teşhisi nasıl koydu yani ?
Aynı şeyi yaşıyor olabiliriz.
Slm hanımlar benimde suyum fazla çıktı varmı öyle olan
Canım tokluğu cumartesiden beri ölçmüyorum.cumartesi yüksek çıkmıştı bugün akşam ölçüyüm bi.diğer ayın başında gitcez doktora.acaba insülinmi verirkicanim acligin baya yuksek cikmis.mutlaka kontrol altina al,benimde 5 gun buyuk cikti.suyu falan iyiydi.olcumlerimde iyiydi o yuzden pek onemsemedi ama yine uyardi dikkatli beslen diye.yoksa direk insuline baslaticaz dedi.basaramazsak kacis yok hem bebis hem bizim sagligimiz icin.belki sama sadece sabah aclik.yuksek diye sabah insulin verirler.gun icindeki tokluklar nasil peki?
canim mustelanin bebek setini uyguna alan sen miydin?son kullanma tarihine bakabilir misin tatlim rica etsem.dun esime dedim bi arkadas cok uyguna almis diye.belki tarihi yakindir dedi suphede kaldim ,yanlis anlamazsan bakabilir misin ona gore bugun bende siparisveriyim. :)Herkese günaydın :)
Biz hastaneye geldik kan verdim idrar verdim inşallah bişey çıkmazz
Geçmişe dönemedim umarım kimsede bi sorun yoktur.
Güzel haberlerin oldugu bi gün olsun inşallah
canim uzulme.cok sıkı beslen,her ogunlerinde yogurt veya ceviz olsun.sekerin direk vucuda yuklenmesini engelliyor.mesela bak iki gun ayni ogunleri yesen diyelim yogurt ayran veya ceviz yemediginde yedigin ogunlere gore daha yuksek cikar sekerin.ben bunu denedim.o yuzden her ogunde mutlaka tuketiyorum.ekmegide sadece 1 ogunde tercih et.yemeklerin suyunu yeme.aksam yatmadan cok az tarcinli sut ic.fazla sekerli meyveleri tuketme.eksi elma tam mevsimi onu tuket.az kaldi insallah.esime diyorum dogumuma ne cicek ne bocek sadece pasta istiyom diyeCanım tokluğu cumartesiden beri ölçmüyorum.cumartesi yüksek çıkmıştı bugün akşam ölçüyüm bi.diğer ayın başında gitcez doktora.acaba insülinmi verirki
Aramiza hos gelsin canımSlm kizlar bende yeni katildim buraya. Hepimiz hemen hemen ayni gunlerde doguma gitcez insallahya benimde bi sorum olcak, benim gobekte yok denecek kadar kucuk, 26+0 da gittigimde 871gramdi oglusum kucukmu acabasuan 29.haftadayim ama bu 2-3 haftada gobegim hic degismedi daha doktor kontrolume var ,acaba gelismiyormu diye korkuyom
Günaydın canım inşallah sonucların güzel çıkarHerkese günaydın :)
Biz hastaneye geldik kan verdim idrar verdim inşallah bişey çıkmazz
Geçmişe dönemedim umarım kimsede bi sorun yoktur.
Güzel haberlerin oldugu bi gün olsun inşallah
Günaydın canım aman hasta olmazsin inşallah cok çektin bu kadar yeter benceGünaydınnn kızlarrr sabah metrobüsle gelirken şoförün gazabına uğradım klimayı bir açtı 1 saat boyunca beynim dondu resmen uzak bölümde oturduğum içinde kapayın diye bağıramadım dona dona geldim inşallah hasta olmamartık geceleri uyumak iki kat daha zorlaşmaya başladı. Sağa sola dönerken ayağa kalkarken canım çok acımaya başladı ve daha önümüzde 2 ay var sanırım kilolu hamile kalmanın dezavantajları Allah kilolu olanların yardımcısı olsun. Doğumdan sonra güzel bir diyetisyen ile program yaz olduğu için bol yürüyüş kısa zamanda eski formuma kavuşurum inşallah
Aramiza hos gelsin canımeger bebisin gelisimiyle ilgili sorun olsaydı doktorun mutlaka uyarirdi seni. Hem illa göbek cikacak diye bisey yok kafaya takip bebisi de üzme bence
Günaydın canım inşallah sonucların güzel çıkar
Günaydın canım aman hasta olmazsin inşallah cok çektin bu kadar yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?